Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
KINKY_007
aktív tag
Meg mondjuk a Laylax se rossz, de azért a TM fejlesztésein alapulnak a mostani gearboxok, ha jól tudom, másolják, fejlesztik, de ők csinálták először jól.
Ha tehetném én kezdő fegyónak TM-et vennék, abban bízik az ember, h jól össze van rakva és még egy darabig úgy is marad. Majd, ha megérik az emberben a tapasztalat, akkor lehet custom dolgokkal megbolondítani...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
crazygránát
csendes tag
magyarországon lehet kapni ICS-t de rámegy a gatyád is
külföldön olcsóbb de mire bejön rámegy a gatyád megint
és azért fogok jing gongot venni mert az olcsó és a legjobb az árkategóriában -
mykos
aktív tag
válasz crazygránát #1702 üzenetére
A többit is lehet kapni, de ha azt akarod, hogy rámenyjen a gatyád vegyél TM-et és rakd össze rendesen. Az enyémből kijönne 6db JG csoda, miközben előfordulhat hogy egy JG dobozból bealázza FPS ben...de legalább nem kell attól félnem, hogy bármikor szembejön velem a pályán egy iylen G3
-
crazygránát
csendes tag
na most a g36 vagy g3 mert nem ugyanaz
a g3 szerintem ronda de a g36 szép szal ne keveredjünk bele -
mykos
aktív tag
válasz crazygránát #1704 üzenetére
A G3 az enyém de ez egy custom darab, és élőben elég jól néz ki...nem beszélve a tudásáról
G36-a csapatomban van, múltkor azzal mentem mert a g3 építés alatt állt, az mp5 túl erős volt CQB-ra (380)..a legyengült g36 pont jó volt (308)...Az mp5 árát azóta megettük...a g3 is 380 körül hoz most, viszont 50 méteren is pontos. -
sharpapa
senior tag
válasz BaKeSZ87 #1706 üzenetére
És doboztára meg ACOG-ja? Lehet már láttam az alanyt.
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
BaKeSZ87
őstag
Mi lenne, ha mindenki feltöltene egy, vagy több képet a fegyójáról?
-
mykos
aktív tag
-
mykos
aktív tag
válasz crazygránát #1712 üzenetére
Tokyo Marui Desert Eagle .50 AE Hard Kick GBB
Korábban már kibeszéltük, ez az én kis barátom. Pontosságban veri az AEGeket, erőben nyáron 350 körül van. -
BaKeSZ87
őstag
válasz RazorDaPro #1715 üzenetére
Sajnos 11mm-es a szerelék, és nem megy rá úgy, azért van a hordfogantyúra téve. De egyébként így kényelmesebb vele célozni, mintha úgy lenne, de ha találnék olyat, amit rá tudok rakni a 2centis szereléksínre, és arra rá tudnám rakni a távcsövet, az zsír lenne, csak sajnos még olyat nem láttam.
-
crazygránát
csendes tag
nekem nem kéne távcső mert red-dot fan vagyok, de jól néz ki
az én fegyveremről nem akok be képet mert az egy kínai sprin pisztoly és amúgy is csak akarok airsoftozni mert mint már írtam fiatal vagyok[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz BaKeSZ87 #1716 üzenetére
Alacsonyabb szereléksín? Hordfoggantyún faintul nézne ki.
A távcső szvsz közel van a szemedhez., ettől hátrébb fókuszál, szerintem. Ha viszont Neked így kényelmes, akkor rosszul fogod a fegyvert, de ezt látatlanból mondom, úgyhogy bocsi az okoskodásért.
Dúrok valami képet én is a custom AUG-omról, meg a G26Ad-omról.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #1718 üzenetére
Alacsonyabb szereléksín?
Esetleg szerelék. Ennél alacsonyabb szereléksínt nem láttam még hordfogantyúra.
A távcső szvsz közel van a szemedhez., ettől hátrébb fókuszál, szerintem. Ha viszont Neked így kényelmes, akkor rosszul fogod a fegyvert
Szerintem meg én látom, hogy hogy fókuszál a távcső . Azt is hozzá kell számolni, hogy sajnos nem 100%-os a szemem. 4 szemű vagyok, és szemüveg nélkül játszom.
A reddot ugye nem nagyít, nekem meg nagy segítség a nagyítás, ezért választottam a távcsövet. -
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #1720 üzenetére
Jobb -0,5 bal -0,25 , ha jól emléxem. Az az igazság, hogy a szemem szar, de legalább a hallásom is rossz . Nem tudom helyben hol kapnék nekem megfelelő szemüveget. Most egy Lux Opticalt használok, de már elég karcos, meg torzít is sajnos. Megérett a cserére.
-
crazygránát
csendes tag
megvan éltem első "komolyabb" fegyvere: DE M81
iszonyúan tetszik mert fém meg nehéz meg minden és örülök mint majom a farkának! -
Lupin.
tag
válasz crazygránát #1722 üzenetére
Érdekel valakit Cyma MP5 akciósan?
Gyári belső alkatrészekkel, hézagolva, zsírozva, átnézve, folyamatosan tisztítva és karbantartva.
Stabil 300FPS
A gyári betolható tuson kívül van hozzá egy TM fixtus vezetékeléssel és egy egyedi gyártású oldalra hajtható tus is. Egy stift rögzíti a tust, szóval nagyon egyszerű a csere.
Benne van az előre vezetékelés is a fegyóban ha a betolható vagy behajtható tussal akarja használni az ember.- 1 db hicap tár (gyári és nem az a hosszú ami a képen van)
- 2 db star midcap tár 95ös
- 1100 mAh GP NiMH aksi
- fegyverszíj, doboz
- 3 féle tusEgyben az egész: 19.000,- Ft
Tel: 20/440-1441, privi, email, msn, Miskolc és környéki szállítás megoldható, posta is OK, pk. az árban benne van.
[ Szerkesztve ]
-
KINKY_007
aktív tag
Ha valaki tud Dboys Mk12 mod 0 SPR aka BI-5381-et szóljon legyen szíves, vagy Softboy telefonos elérhetősége is nagyon jó lenne! Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
Itt nézz szét először:
http://www.softair.hu/
Aztán mehetsz tovább, ha már tudod mit akarsz:
www.airsoft.hu
www.airsoftgun.hu
www.keletifront.com
www.nowar.huA világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
KINKY_007
aktív tag
Pécset nem ismerem, de nézz körül az ide vágó topicokat.
150e-ból már elég jó dolgokat lehet venni. A legfontosabb a védő felszerelés, a második a fegyver.
Először próbáld ki a játékot, azután érdemes a stílusodhoz megfelelő fegyót nézegetni!A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
K6000
aktív tag
Ki használ közületek CA, TM, ICS fegyvert?
Olvasom már egy ideje a fórumot de rendre csak a kínai /Cyma, JG/ tapasztalatok jönnek
Valahogy az az érzésem, mint a Windows - Linux esetében. A windows user eljut oda hogy nagy küzdelmek árán telepít egy disztribet és pár óra alatt rámondja, hogy ez szar. A linux fan meg úgy szidja a windows-t hogy Ő soha fel nem telepítene ilyen szart a gépére az biztos.Egy kicsit egyoldalúnak érzem a dolgot, és hiányolom a "komolyabb" fegyverekről a tapasztalatokat. A fenti példával élve ugye az nem tapasztalat, hogy volt már a kezemben Tokyo Marui fegyver, vagy már lőttem a haverom ICS fegyójával.
PROti kérdésére sem kapott megnyugtató választ és hiába olvassa végig a tolyikot nagyítóval is alig találni információt. A kérdés tehát adott ki használ közületek CA, TM, ICS fegyvert? És mi a tapasztalat?
Azt már sikerül kihámozni a totyikot olvasónak, ha kínait vesz akkor inkább JG mint Cyma. De azt, hogy CA vagy ICS azt már nem...
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
BaKeSZ87
őstag
Kevesen engedhetnek meg maguknak CA, TM vagy ICS fegyót. Itt meg általában olyanok bukkannak fel akik szeretnék kipróbálni, elkezdeni, kevés pénzből. Ezért több az infó kínai fegyverekről mint az említett márkákról. Egyébként márkán belül a tipusok közt is vannak különbségek. Van amelyik megbízható, van amelyik meg egy rakás.... Van három csapattársam akiknek M szériás CA-juk van, 2-vel nem volt gond, a harmadik úgy érkezett, hogy szét volt törve benne egy fogaskerék. Egy csapattársam vett CA G36K-t, de valami gyíkja mindig van vele. TM-ről annyit tudok, hogy két P90-es van a csapatban, gond nélkül üzemelnek, meg van még egy TM AK, az is megbízhatónak bizonyult. ICS-ről nincs semmi infóm.
-
K6000
aktív tag
A saját történet...
1 éven keresztül használtam egy Cyma 031 AK-74 fegyvert. Egy tapasztaltabb csapattársé volt, és ez volt a második Airsoft fegyverem. ( az első egy KWC delta elit volt amit BaKeSZ87-től vásároltam )
A Cyma szépen teljesített, és mivel tuning mentes volt, meg a karbantartások sem maradtak el, így nem is hagyott cserben. Vigyáztam rá, minőségi lőszerrel etettem, és stabilan 300 Fps tudott, a pontossága hagyott némi kívánnivalót maga után, de ezt többnyire betudtam annak hogy kezdő vagyok. Az egyes lövést sem szerette, ami főleg éles helyzetben volt bosszantó. Ugye CQB játékon épületben egyes lövés kötelező, és az embert az ideg elkapja egy picit amikor az ellenfél a folyosón lövi én meg csak káromkodni tudokElhatározás meg volt kell egy CQB fegyver is. A választás egyértelműen AK Beta de melyik is. A hazai fórumokon egyértelműen JG Beta a favorit, és a csapatban ís erős a JG támogatottság. Én mégis hallgattam a nemzetközi tapasztalatra és TM Beta tulajdonos lettem
A sok érv és ellenérv között végül az győzött meg, hogy még a CA fanok is /külön kaszt/ elismerően bólogattak a TM Beta említésére. A TM is gyárt sok vacak fegyvert /CA viszonylatban meg pláne/ a Beta azonban kiemelkedően jól sikerült.Tapasztalat:
A Cyma után a húúú vazzeg érzés volt az első ami eszembe jutott, és általában akik a kezükbe fogják szintén ezt érzik. A második észrevétel, hogy nagyon masszív. A Cyma nyeklik nyaklik, recseg ropog, és még azután is lötyögött rajta ez-az, hogy sok sok órát töltöttem a gyártási hiányosságok kiküszöbölésével. A közel féléves használat során cserélve lett a markolat, kapott egy 6.04 csövet, egy szereléksínt, 40mm RedDot. Pontos és szépen teljesít, most a CQB játékokon én lövöldözöm az ellenséget aki káromkodik, hogy már megint beragadt az egyeslövés...ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
RazorDaPro
tag
Valaki nem tudnánekem megmondandani, hogy egy 500mAh-s aksit mennyi ideig kell tölteni? Mert én a leírásban nem találtam semmit erről. Előre is kösz
Pixel 4
-
K6000
aktív tag
válasz RazorDaPro #1733 üzenetére
Az attól függ milyen áram erősséggel töltöd...
akkumulátor teljesítménye / töltő áram erőssége * 1,5ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
K6000
aktív tag
Történet folytatása:
A TM vásárlása után véglegessé vált, hogy az Airsoft hosszú távú dolog lesz az életemben. És az is nyilvánvalóvá vált, hogy az álom fegyverek drágák. Sokat spóroltam a következő álom fegyver megvásárlásáig, de 2 hónapja minden Airsoft játékon fülig ér a szám a védő kendő alatt. Az álom egy ICS AK-74M. A Cyma már az új tulajdonosánál szolgál, és valószínűleg ő is végigvigyorogja a teljes játékot. Sajnos elfogult vagyok és az eltelt 2 hónap túl kevés a valódi tapasztalathoz.
Az első 2 hónap:
A fegyver a TM után egyszerűen leírhatatlan. Ég és föld elég ha leveszem a tokfedelet és a bázisponton a játékosok egyszerre elhallgatnak. Amikor hátrahúzom a nehéz tömör fém zárkeretet (ugyanazon az útvonalon jár mint az éles fegyver esetében, és a súlya is hasonló) és elengedem akkor látom a körülöttem állók tekintetéből igen ez valóban az.
Az igény mindig megvan, hogy szedjem szét, elvégzem a kalasnyikov géppisztoly leírása és kezelési utasításában leírtakat. Aki volt katona az olvasta, és megtanulta az ott leírtakat.
" A helyretoló rugó vezetőjét kissé előretoljuk, fölfelé kiemeljük fészkéből és hátrafelé kihúzzuk a zárszerkezetből" "Az irányzék alatt a jobb oldalon található a gázhenger rögzítője. Ezt fölfelé forgatjuk, míg a gázhenger vége felszabadul"Az Airsoft AK rajongók letöltik a használati útmutató pdf -et, és megnézik az ICS YouTube videókat, úgy ahogy én is tettem és én is sokat álmodoztam egy ilyen fegyverről.
De élőben az más, amikor ott szedem szét és rakom össze karnyújtásnyira, amikor megnézheti, kézbe foghatja az alkatrészeket, akkor még a legdrágább CA SLR105 is a sarokban támasztja a falat. Igen ez egy ICS 74-M és itt van a maga realisztikus valójában.
Mindenki ki akarja próbálni, de legalább kézbe fogni, és jön a szokásos kérdés: "És milyen?" A válaszom egy széles mosoly "Szerinted..."[ Szerkesztve ]
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
BaKeSZ87
őstag
Nekem is Cyma fegyó volt az első, egy AK47. Az összerakottságával nem volt probléma, a gearbox is jó volt, de nagyon pontatlan volt. Vettem egy fém front set-et, ami nem volt jó, mivel bax rendszerű hopup van benne, így elment a kedvem a tuningolástól, átépítéstől és akkor még az alkatrész-ellátottság sem ilyen volt mint most, inkább eladtam.
Aztán vettem egy Boyi 3681-est, műanyag testtel , első tapasztalatom az volt, hogy kivettem a dobozából, oh mondom egész jó súlya van, kicsit műanyagnak néz ki, de nem rossz, aztán az volt a következő, hogy miért lötyög így a külső cső? Szívtam vele egy sort, aztán ahogy lett pénzem, vettem hozzá fém testet, na mindjárt más volt , azonban a következő játékon amit tapasztaltam... A lőtávom kb 10m volt, kb 150fps. Nem tudtam mire vélni a dolgot. Végülis egy kölcsönfegyverrel játszottam végig a játékot. Később hideg fejjel gondolkozva, rájöttem, hogy a hopup ház és a gearbox eltávolodnak egymástól, mert mozog a tár előre hátra, és a rugó pedig nem valami erős ami a két cuccot egymásnak nyomja. Ezt úgy oldottam meg, hogy találtam egy húzórugót, aminek lecsíptem a két végét, majd mindig egy kicsit, és addig próbálgattam, hogy pont akkora nem lett, mint a hopup ház, és annak a pontnak a távolsága amire felfekszik a rugó. Így a tár olyan stabil hogy hihetetlen, nem szökik el a levegő sem. Ekkor jött a következő poénja. Két bb-t lőtt egyszerre a drágaság. Kezdtem ideges lenni, de megoldottam ezt is, kicseréltem a hengerfejet, amiről tudtam, hogy eleve kukába való, mert a réz pöcök a közepén úgy mozgott mint állat. Mostmár azt hiszem jó. Ha megint előjön ez a probléma, már csak egy dolog csinálhatja a fesztivált, a tappet plate, de remélem soha többet nem lesz dupla lövés. Szóval amit eddig az alap fegyveren változtatta:
Boyi fém test, 6.04-es JG cső, Guarder 50-es hopup gumi, CA 7mm-es golyós csapágyak, CA M4A1 Nozzle, Guarder 110-es rugó, acél csapágyas rugóvezető, hézagolás, zsírzás, JG dugattyú+spiáter nélkül rögzített JG dugattyúfej, új "O"-gyűrű, CA rugókészlet , másik hengerfej, fix tus, átvezetékeltem.
Van hozzá egy 2900mAh-s akksim, azzal használom. Következő játékon lesz a nagytesztje, remélem nem hagy cserbenKöszönet illeti macilaci78-at, Ő tudja miért .
Sorry, kicsit hosszúra sikeredett
[ Szerkesztve ]
-
PROti
tag
Classic Army M15A2 Rifle
Ez jó cucc,78 000ft-ért?Pontos-e,mennyire erős? -
K6000
aktív tag
Én a keleti blokkot erősítem, ráadásul a CA is távol áll tőlem, ennek tudatában olvasd, értelmezd a véleményem.
Hogy pontos-e az érdekes kérdés fent írta valaki hogy a cső hossza nem befolyásolja a pontosságot. Szerintem igen, főleg ha a rövid csövű TM AK Beta és az ICS AK-74M nézem. Az ICS bőven veri pontosságban a TM-et.
A CA M15A2 Rifle fegyóba 510mm belső cső van ami Lényegesen hosszabb még az ICS AK-74M nél is. Tehát pontosnak kell lennie.
Alap CA nem túl izmos /ez a kínaiak erőssége/ az általános az hogy 90 - 100 m/s rugókat raknak a TM, CA, ICS fegyverekbe. A jó hír viszont az, hogy a CA acél csapágyakat használ /az ICS is/ amíg a TM egyes modellekbe csak műanyagot.
A lényeg, hogy minden kockázat nélkül raksz bele 110 m/s rugót ami egy hasonló fegyverben 370 - 380 Fps-t kell hogy tudjon. Rakhatsz bele 120 m/s rugót is de akkor már csak sniper fegyvernek használhatod, és az épületekből is ki leszel tiltva!A fegyver tehát pontos, alapból egy JG simán veri erőbe de ezen 2-3e Ft lehet segíteni. Csak óvatosan a rugóval mert könnyen 400 + lesz a fegyver!
Sajnos a tok és a tus tekintetében a nemzetközi fórumok nem nagyon ajánlják
De majd jön egy CA tulajdonos és megmondja a tutit
-
BaKeSZ87
őstag
Ilyen fegyvere van csapattársamnak, ilyen volt az a bizonyos fogaskeréktörött fegyó. A másik meg, hogy a csapatban van egy M15A4, meg egy ilyen A2, és mindkettő félrehord. Nem nagyon, de azért mégis... Irányzékon tudsz állítani és akkor nem venni észre. De lehet, hogy az újabbaknál már nincs ilyen. Másfél, két éve vehették a srácok.
Az egyikben 120-as CA rugó van, kb 30 000 lövés lehet a fegyverben, de semmi probléma nincs vele, dugattyút sem kellett cserélni benne, mintha új lenne. Egy Guarder rugó 2600ft. Akksit ha jól tudom nem adnak a CA fegyverek mellé, csak ha az olcsó műanyagot veszed. Az még plusz 10, minimum, plusz a töltő.
K6000! Az ICS fegyódon mi fém? És milyen fém?
[ Szerkesztve ]
-
K6000
aktív tag
Na utána érdeklődtem, szerintem ne vedd meg Amit írtam az elméleti fejtegetés volt.
A rugót el kell bírnia, a motor is viszi és a gearboxban sem kell elvileg cserélni semmit.
Viszont a CA-nak ez kifejezetten egy szerencsétlen modellje, ha jól tévedek Grimes kollégának tört ketté a CA M15A2 Rifle-je.ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
K6000
aktív tag
válasz BaKeSZ87 #1741 üzenetére
Gyakorlatilag minden ami az eredetin is az. Bár a toknak vannak belül műanyag részei. Hogy milyen fém azt nem tudom, de a mágnest szereti. A kompenzátor biztos, hogy alumínium ötvözet, azt gyorsan lecseréltem egy eredeti darabra.
[ Szerkesztve ]
-
mykos
aktív tag
1.A pontosságot az egész rendszer befolyásolja, aminek vannak fontosabb és kevésbé fontosabb elemei. Nagyon fontos a hopupkamra, és hopupgumi kialakítása-anyaga, a cső kialakításának pontossága, belső átmérője. Nagyon fontos a jó BB (pl. marushin maxi BB). Kevésbé fontos a cső hossza, a dugattyú kamra-fej-nozzle kialakítása, a rugó ereje. Ezek összesége alkot egy lengő rendszert ami meghatározza a pontosságot. Ezek alapból a TM nél laboratóriumban kimért rendszerek, amelyek utána másolásra-áttervezésre kerültek.
2.A TM elsősorban japán piacra gyárt, és megfelel a japán fegyvertörvényeknek. A CA/ICS..stb ezerszer hallottuk mit csinál, de egyik se felel meg ezeknek az előírásoknak. A Marui egy komplett rendszer amely elemei úgy vannak tervezve, hogy megbontás nélkül az elemek egyformán kopjanak. Innentől ez a rész, hogy ebbe betehetünk 110-es rugót minden nélkül, abba meg nem tehát milyen jó nem állja meg a helyét. Tunningot pedig minden esetben a célnak-az alapanyagnak-és a rendelkezésre álló összeg/alkatrészek ismeretében kell elvégeznünk. Egyébként a marui egy csapágycsere- hézagolás- zsírzás- M110-el elég sokat elmegy. Amiért a CA-t eddig szerették az a full fém ház és a jóminőségű erős belső szerkezet. Ez napjainkra elég komolyan leromlott.
Alap JG-t simán találsz 400-420FPS-el dobozból !!Ha vonza a mágnes, akkor nem spiáter, persze az ICS-t körberöhögnék ha spiátert használna
PROti: átlag játékra a 300-340FPS bőségesen elegendő, nagyon erdős pályán nem árt a 380-400...de ezeknél az értékeknél már nagyon ésszel kell játszani, és a rálövési távokat kőkeményen betartani..egy alap CA bármikor hoz 310-330FPS-t. Ahhoz, hogy megtanulj játszani alap fegyver kell...Különben sose tanulod meg, hogyan nyerjél távolságot, cserkész be valakit stb..és jóval kevesebb sebesülést okozol mire rájösz, hogy is mennek a dolgok(330FPS már igen komoly sérülést tud okozni, tehát már ez is sok;) )
A rugókat az erejük szerint sorolták be: M80/90/100/110/120/130/140..stb PDI 110%/140%170% stb. M100 a PDI120%-nak felel meg, de a rugó kialakítása eltérő. Ha erősebb rugót raksz bele, azzal növeled a BB kilépési sebességét, és ezzel "négyzetesen" növeled az energiáját!. A nagyobb energia hat a BB-re és visszahat a GEARBOXRA-MOTORRA. Lehet csak úgy tuningolni, és lehet biztonságosan..meg a kettő között ezer féle módon- Ha erősebb fegyver a célod, gondolom tudod miért akarsz erősebbet, akkor mindenképp bízd egy oylan emberre aki ért hozzá. Többféle módja van a sebesség növelésének. A legolcsóbb, de legkárosabb a rugó erejének növelése. A legdrágább az egész rendszer átdolgozása. Pl. egy gyári systema M120 Gearbox az 50.000 forint +szállítás. +systema motor oylan 18 ezer mire ittvan...és ez még csak a gearbox.
-
K6000
aktív tag
válasz BaKeSZ87 #1748 üzenetére
Szegényre sikerült a legnagyobbat ráraknom. 40mm lencsék fém ház, a tokfedél alól ki is vettem a nehezéket
A koncepció az volt, hogy lesz egy 20 - 25mm RedDot de az túl közel lett volna és sokat kitakart volna a látómezőből. A csapattársam 25mm rádobtam az irányzék környékére, és úgy tűnt, hogy húúú de messze van... Mivel én is félvak vagyok (azért hordok szemüveget) gondoltam 30mm elég lesz. A boltban meg az eladó rábeszélt a legnagyobbra mert minél nagyobb az első lencse annál több fényt képes beengedni a tubusba, és az nekem meg nagyon jó lesz az épületben, a félhomályban
Azt mondta nem is nehéz csak 380g na mondom egye fene. Amikor ráraktam szegény AK-ra már láttam, hogy egy kicsit túl méretes lett, amikor meg megemeltem már tudtam is...ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
K6000
aktív tag
mykos köszi a felvilágosítást. Sajnos a tapasztalatomból téves következtetéseket vontam le
A pontosságra visszatérve az xtreme ezek szerint nem való semmire. Marui-t tudok még venni arról mi a vélemény? Marushint hol lehet beszerezni?ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest