Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz BonFire #13449 üzenetére

    beszélj magyarul

    Sohasem olvastam erről magyar szakirodalmat, fogalmam sincs mik a magyar megfelelői némely szavaknak, amiket használtam. Szabad fordítást pedig mégsem írhatok és ha a nagyja angol, akkor inkább mindegyikből azt használom.

    Ha nem érted a hsz-t, akkor nem vagy köteles válaszolni rá! :o

    mondd meg végre, mit is akarsz tulajdonképpen
    Itt általában nem foglalkozunk a képek létrehozásával

    Már rég nem akarok semmit (az utóbbi hozzászólásaimban leginkább magyarázkodtam, főként neked, hogy mit miért csinálok vagy nem csinálok).

    Egy egyszerű kérdéssel jöttem ide (#13434), amire lényegében rögtön kaptam is választ (13435), csak aztán jött még egy adag tanács arra nézve, miként hozzam létre a képeket.
    ... amit egyébként nem is bántam volna, csak kicsit beragadt a dolog és úgy éreztem magyarázkodnom kell, hogy miért úgy csináltam, amit csináltam, ahogy én csináltam. De még ezután is csak az tette be a kaput, mikor tanácsoltad egy új scanner beszerezését a régi helyett, mint ha magamtól nem jönnék rá, hogy ami elromlott, azt pótolni kell. (-> Ha majd lesz rá alkalmam és pénzem, akkor meg is teszem. Köszönöm a segítséget.)

    Most pedig jól elzavarsz. A Ph! accomat ne töröljem a kedvedért? :P

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák