Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    válasz proci985 #8061 üzenetére

    A rendszer instabilitása és bonyolultsága szerintem általában a windows PCk instabilitásból és bonyolultságból származik. Én pl. egy sima windows-os pc-t sem mernék anyámnál hagyni, mert tutira minden email megnyitáskor hivogatna, hogy éppen mi nem működik. Ugyanakkor tavaly kapott egy iPadot és azzal vígan skypeozik, emailezik, filmet néz, zenét hallgat, stb.
    A VR is akkor lesz a mindennapi élet része, ha eljut az egyszerűségnek erre a szintjére.

    Kimaradt még a hátralévő feladatok felsorolásából, hogy valahogy meg kellene oldani a helyi multiplayert, azaz hogy legalább ketten tudjanak egyszerre ugyanabban a szobában VR-el játsszani.
    Jelenleg az egyik komoly hiánya a rendszernek, hogy nem tudod megosztani a személyes élményt a körülötted lévőkkel, mert az egész egy felhasználóra és online jelenlétre van kihegyezve, mint általában a PC-s játékok. (Jelenleg ha pl. gyerekek vannak nálunk, akkor stopperrel kell mérnem az időt, hogy ne vesszenek össze a VR-en, mert egymásról kapkodják le a hmd-t.)
    Ebben és az egyszerű kezelhetőségben szvsz a következő (vagy azutáni) konzolgenerációk hozhatnak igazi áttörést, ha legalább a jelenlegi roomscale minőséget el tudják vinni a nappalikba valamiféle multiplayer megoldással.

Új hozzászólás Aktív témák