Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz Joshi #14472 üzenetére

    A konfigomat 4-5 éve vettem, akkor még GTX 770-nel. Úgy voltam vele ez mindenre elég lesz és azóta csak a VGA-t fejlesztettem meg a perifériákat. Akkor még egyensúlyban volt, a 4790K nem jelentett volna nagy előrelépést ezért nem is költöttem rá. A DDR4-nek a megjelenése óta szinte csak feljebb kúszik az ára, amúgy sem akartam anno többet gépre költeni (ezért is hagytam ki a Maxwellt úgy ahogy van) és ilyen memóriamaffiás árak mellett most sem szívesen tenném. Még azon is gondolkodtam, hogy a DDR5-ig is kihúzom de hát nem fog menni mert az új Geforce kártyára meg már rég félretettem a félretenni valót.... az meg ezek szerint olyan lenne ebbe a konfigba, mint halottnak a csók.

    Vágom a delidet, egy időben én is gondolkoztam rajta, de mivel nem, nem amiatt nem tudom húzni mert melegedne hanem azért mert nem értek hozzá... Egyik haverom aki vágja, ő segített korábban húzni de a BIOSban annyi beállításon mentünk keresztül, hogy a negyedét sem jegyeztem meg.. volt ez 10 hónapja... csak BIOS-t kellett resetelni és azóta nem húztuk újra én meg ehhez tényleg nem értek.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák