Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izomman1

    senior tag

    válasz #54625216 #12926 üzenetére

    Szemenként 4K? .. Hát olyan hardver szerintem olyan 5 év múlva várható leghamarabb.. Tartalom már azért van dögivel a VR -ra .. Egy Fifa (kicsit ez nehezen kivitelezhető ) vagy egy COD jó lenne rá ( Hasonlóan mint a Dead Effect 2 ben)
    Az ár magas tény , bár a WMR headset eket már 200 dollárért kaphatsz kint ( Na ez az kint! ) ami már egy jó monitor ára csak… Sajnos a krypto bányászok tönkre cseszték a VGA piacot horror ár van , de már esik a Bitcoin előbb utóbb beszakad az egész és lesz tucatszám jó garis VGA a piacon olcsón.. (Sajnos ez hátráltatja a fejlődést)
    200 as FOV ra visszatérve nem fog működni hosszabb távon , mert rosszul leszel tőle. Ezért nem jelenik meg még mindig a Pimax 8 K ezt egy youtuber mondta orvosi véleményekre hivatkozva és igaz lehet …
    Sajnos a Riftnek lézeres követésre kéne szintén átállni (Mostani sok kamerával tudja ugyanazt hozni és akkor se annyira pontos) , de versenytárs technológiáját használni kicsit furcsa lenne.. E helyett a WMR headset hez hasonló módon fejlesztik a Santa Cruze - ot , de az megint nem fog nekünk minőségi fejlődést jelenteni.. sok sok idő mire vezeték nélkül nagyfelbontáson játszhassunk VR játékot.. ( 5-10 év)

Új hozzászólás Aktív témák