Új hozzászólás Aktív témák

  • -Solt-

    veterán

    Múlthéten megjött ez a VR Cover szett: [link]

    Pár nap használat után egyelőre vegyesek az érzéseim. Az elsődleges célom az volt, hogy pár óra használat után kevésbé hagyjon nyomot a HMD az arcomon. Ezt az elvárásomat teljesíti, nem hagy olyan intenzív nyomot és hamarabb el is múlik a helye, ezen kívül nyilván jobb érzés a velúrt érezni az arcbőrön mint a jóval ridegebb szivacsot.

    Negatívum viszont, hogy ha gyűrődés mentesen mindenhova pontosan beigazítva teszem fel a párnákat, akkor az orr résznél nagyon benyúlik a vége és összenyomja az orrcimpámat ami nagyon zavaró. Ha úgy teszem fel őket, hogy az orrcimpám kényelmesen elférjen, akkor gyűröttek lesznek a párnák ami a kényelem és a bőrön hagyott nyom rovására megy. Ezen felül jóval több fény szűrődik be az orrésznél mint a gyári megoldás esetén, bár ez talán megszokható hosszabb távon.

    A vékonyabbik párna egy fokkal talán jobb választás, mert a vastagabb nagyon gyűrődik az említett okok miatt és a FOV is "érezhetően" csökken.

    Egy szó mint száz, nem érzem az eufóriát, nem vagyok meggyőzve arról, hogy ár/érték arányban jó választás volt, de itt jegyzem azért meg, hogy én kizárólag ülve játszom, tehát nem tudom, hogy intenzívebb használat esetén jobban kijönnek-e a különbségek.

    [ Szerkesztve ]

    www.smart-bus.hu

Új hozzászólás Aktív témák