Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz aero. #4561 üzenetére

    Koszi! :R

    Reggel raneztem akkor meg nem volt kint.
    Hat eleg necces ez a peldany is. En valami olyat vettem volna amin a kasztni jobban nez ki, mert ahhoz nem ertek, fenyezni nem tudok. Belter csere, mechanikus dolgok-valamilyen szinten az eletronika, mennek a bontoba, ebay... igaz ezert a penzert semmit sem lehet venni. Nekik a 7-es sorozat kellett, es persze dizel, es mukodjon.

    Nem tudom sikerul-e majd eladni, illetve mennyire sikerult kipofozni. Elvileg, muhely van, ahol a shitgun-t reszelik, talan mintha a Bandi tudna fenyezni, jo lenne latni valami sikeres adok-veszek-reszelgetek-kicsit keresek fele mokat. Mint a Wheeler Dealer, cask ok jovl lentebb kezdtek, tok penztelenul. De az otlet maga nagyon jo.

    Weareus; Nekik a 7-es sorozat kellett leginkabb a Nemet tura miatt, es persze dizel, es persze meg mukodjon is ennyiert.
    Nem tudom, ha esetleg elkezdened polirozni valami komolyabb anyaggal, hogy a szetmalott lakkot le lehetne-e szedni rola. Lehet kicsit jobban nezne ki, meg kis fekete kiwi cipotisztitoval a muanyag leceket kivul biztos lekennem :DDD

    Amugy egesz egyben van a kepek alapjan! Egy nap majd talan nekem is lesz valami, de az inkabb a 60-as 70-es evekbol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák