Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    válasz soundsonic #39102 üzenetére

    A hely az eléggé neuralgikus pontom. Mert az nincs, :) illetve sosem elég. Az "íróasztal"om egy leselejtezett kórházi nővérpult középső eleme volt. :DDD
    A gép fő felhasználási profilja a tartalomfogyasztás mellett a képfeldolgozás (hobbifotós vagyok, illetve ha kell kiadványokhoz is fotózok) valamint a kiadványszerkesztés (Affinity Suite) Ezért is kellett a három monitor. A kalibrálást még meg kell oldanom, mivel az egyesületünk X-rite kalibrátora nem kompatibilis az "ARM" architektúrával, lehet üsszeütök hozzá egy ideiglenes hackintosh-t a laptopomra.
    A Safari-t gyakorlatilag az első Mac-es napomon elengedtem. Szép, színes-szagos de nem lettünk barátok. Maradtam a Firefox-nál. Minden eszközömön azt használom.

    #39103 MasterMark
    Nem Pro, sima M2-es, annyira jól azért nem szalad a szekér. Egy Dell D6000 dokkolón keresztül csatlakoztattam a két EIZO-t DP kábellel, ide csatlakozik az egér és a billentyűzet is. A NEC-et meg a Mini HDMI csatlakozóján keresztül HDMI-DVI kábellel.
    (A HDMI-HDMI kábel nem viszi át normálisan a színinformációkat, fakó volt a kép. A DVI csatlakozással valahogy "átvertem" a gépet így a teljes színinformáció mennyiséget megkapja a monitor)

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák