Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Mennyibe is kerül a csoda F1 replika kormány majd?
BoostedMedia
Unfortunately, we’ve had to put our review of the Simlab Mercedes-AMG PETRONAS Formula One wheel on hold for now. The wheel is awesome, but our review process over the past week uncovered issues with both the software and hardware, and we don’t believe the product we have received is indicative of what the experience for customers should be with the final product. The software bugs were relatively minor, but in our opinion shouldn’t be present at all for such a high end product, and the push buttons on our sample rattled when driving, which we’re told should not happen. We have asked Simlab to send us a replacement once the issues are resolved and product is ready to be shipped to customers. This will mean a slight delay in review content as we obviously weren’t expecting to have to stop production on the current video, but it’s important we are thorough. Putting out a video on a product that isn’t indicative of the customer experience is a waste of your time as viewers, so better to come back to it later.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
zsozsa74
őstag
És akkor a nap első újdonsága:
Ami azért is annyira újdonság, hiszen egy egyszerű, feltehetőleg jó erős rumble motort csomagoltak be szépen a mágikusok, viszont nem is túl drágán adják. Így legalább aki ilyesmit akar és nem tudja maga megcsinálni, annak nem kell hónapokig várni a rendelés megérkezésére a Sim3D-től pl. Plusz vezérelhető nyilván a saját szoftverből, SimHub-ot sem kell kitanulni. Szerintem jó helyre lőttek, gyárilag ilyen még nem volt, kivéve persze a Fana mikroméretű zizgetőit. És ehhez, gondolom egy korábbi kép alapján, még jön a belépő szintű pedáljuk is.[ Szerkesztve ]
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
zsozsa74
őstag
Magyarázzák, hogy a Simagic pörgettyű igazi "káting egdzs teknolodzsi". Mégis egy ilyenben mi lehetne az a nagy innováció? Jó, kell valami vonzó marketing szöveg. Ezzel együtt nem rossz, hogy ennyiért, dizájnos formában kihozták.
-
zsozsa74
őstag
Na és akkor jöhet lassan az új ára éra a TM-től!
-
biker
nagyúr
válasz zsozsa74 #68603 üzenetére
egy motornak mindig lesz indulási késése, irányváltási problémája, mert a fizikát nem lehet megb@szni, ezért a lendületi energia, és a tehetetlenségi probléma fennáll.
ez nem szervomotor ami tud 30.000fok/mp sebességgel dolgozni és instant fékezniElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
zsozsa74
őstag
Ezért mondom, hogy ez csak jól hangzó reklám szöveg. De! Mivel volt brutál Sim3D cuccom, bizton állíthatom, hogy az a késés emberi érzékszervekkel rohadtul nem érzékelhető. És így nem is befolyásol semmit a vezetésben pl. egy haptikus reaktorhoz képest. Mérni nyilván mérhető műszerekkel a késés.
-
biker
nagyúr
válasz zsozsa74 #68608 üzenetére
motornál a fekvencia (rpm) egyenesen arányosan van a leadott rezgés erősségével, haptikusnál nem, ott a 20hz és az 50hz lehet ugyanolyan erős (amplitúdóban) mag ha 20rpm-el forgatsz egy motort egy súllyal az kisebb amplitudóval fog rázni mint ha 50rpm-el forgatod.
a fizikát nem lehet megszexuálni mint mondtam.
akkor rázna ugyanúgy ha a 20hz-et úgy érné el hogy 50rpm-nek megfelelő forgási sebességgel úgy ütne, hogy mindig 0 és 180foknál ad rá hajtást és utána elveszi, ez meg impulzus-léptető motor nagy induló árammal, ami nem olcsó megoldásElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
zsozsa74
őstag
Értem is, meg nem is, amit írsz. De neked elhiszek mindent is a (kamu) hidrós fékekkel kapcsolatos eszmecserénk óta. Én pusztán azt állítom, hogy érzékelhetetlen (számomra mindenképp) az a késés, ami a rumble motorok beindulásából adódik.
Aztán, ahogy vannak vájtfülűek az audio témákban, lehet, hogy vannak vájttalpúak is a szimezésben és hánynak attól a lagtól, ami a rumble motorok működéséből és a meghághatatlan fizikából adódik.
-
biker
nagyúr
válasz zsozsa74 #68612 üzenetére
figyi, tök egyszerű, ha van egy fidget spinnered, vagy bármi amit pörgethetsz, kipróbálhatod. pl egy bicikli kerék, amire valahol két küllőnél felraksz egy súlyt, egy 17-es dugókulcsot pl, hogy tudjon ütni, akkor ahogy egyre gyorsabban hajtod, forgatod, folyamatosan nő a rezgés amplitúdója és frekvenciája. minél erősebb a jel, a rezgés, annál nagyobb a fordulatszám ezzel a frekvencia. frekvencia = 1/rpm ugyebár
nem tudsz 100% energiás de 20% fordulatszámú jelet előállítani
az indulási késés valóban elhanyagolható, felpörög gyorsan, meg megáll ha ellenárammal maghajtod. a probléma a korreláló tulajdonságok miatt probléma.
Részben előfordul a shakerekkel is ez, mert azok hangszóróként üzemelnek, van alsó és felső frekvencia határa, és némi jelleggörbéje, de nagyjából ha 25-50Hz közt lineáris a görbe, akkor tud ugyanolyan energiájú (amplitúdójú) rezgést előállítani 25Hz-en mint 50Hz-en, és csak az fog befolyásolni, hogy másként érzed, mert a test amire rögzítve van (pedál meg a simrig) sarát rezonanciafrekvenciája megkétszerezi a jelet, rezonál vele, ezek felharmonikusai is, a freki fele meg kioltó hatás van, csillapításként jelentkezhet.
ezért hangolják a hangfalakat.[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Steve1207
veterán
Aktív a Thrustmaster oldalán egy új pedál: RACELINE PEDALS LTE (görgetni kell, mert baromi nagy a header)
.
-
biker
nagyúr
válasz zsozsa74 #68612 üzenetére
amúgy egy haptic reaktort kipróbálnék, mert a rezgetőknek kicsi az önsúlya, nem tudja kis frekin a nagy tömeget jól rázni, önmaga jól rezeg, székben rajta ülve, de sokkal nagyobb lengő tömege van a reaktornak.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Chris1983107
tag
válasz Találtgyerek #68461 üzenetére
Köszönöm. Akkor, ha mondjuk maradnánk egyelőre a CSL LC-vel való kiegészítésénél, jól értem, hogy a 3Drap elasztométerekkel, azok közül is a LINEAR verzióval lehet kicsit "könnyíteni" a féken? Vagy hogyan működnek ezek? Magán a fék úton rövidít? Elnézést, ha értetlenkedek, de ugye 2 hónapja kezdtem az egészet.
-
zsozsa74
őstag
válasz Találtgyerek #68620 üzenetére
Van hír egy új pc-ps5 komp TM DD-ről is. Pörög is egy kép a neten egy digi-camo mintájú dobozzal letakart wb-ről. De azért ilyen is volt már a világtörténelemben. Csak a beharangozott új érára utalva jegyzem meg...
Szerk.
Ehun-e:
Persze ez akár lehet a régebbi DD-jük is. Nem tudom miből látszik, hogy ez ps5...
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
válasz Chris1983107 #68618 üzenetére
A Full Linear vagy a Hybrid kit kellene szerintem. Csak egy sima Linear nem elég. A 2 db-os Full Linear szett kell.
Az már elég jól megnöveli a fékutat és jóval puhább lesz.06-3o/9759I39
-
biker
nagyúr
ma 19 órakor nagy bejelentést ígér a raceroom. kíváncsi leszek, mit tudnak felmutatni
-
zsozsa74
őstag
AC Evo van nagyon eltűnve. Pedig egy ilyen szimes újdonságokkal teli Gamescom pont alkalmas lett volna felvezetni egy ütős trélerrel...
-
Pajocs
csendes tag
válasz Chris1983107 #68618 üzenetére
Szia! Nekem is két Linear van a gyári helyett és hosszabb lett a pedálút. A gyári nekem jó volt pályaversenyre, de váltottam rallyra és cseréltem a gyárikat linearra. Hamar megszoktam, nagyon jó lett, nem fogom visszarakni.
-
bence1885
tag
Ez elég vad [link]
-
adrian360
őstag
válasz fatal` #68632 üzenetére
[https://www.thrustmaster.com/en-us/new-era/]
5 dolog lesz, ebből az első a belépő szintű ( 100 € alatti 2 pedálos verzió ) variálható CSL utánzat (az is 80€-ról indul)
lesz még egy ps5 DD bázis, meg új repülős cucc szinte biztos. én tippelnék valami úk ferrari cuccot is -
Steve1207
veterán
Na egy perc múlva kiderül, pár hónapja már posztolták twitteren, hogy lesz valami, de hogy erre "esemény":
RaceRoom unveils major graphics update and celebrates the 40th anniversary of the DTM with new content! Learn everything about the big update including special guests and exclusive previews of upcoming content.
KW Studios and RaceRoom Entertainment are thrilled to announce a major graphical update to RaceRoom, alongside some special content celebrating the 40th anniversary of the DTM racing series starting to roll out after September 4th.
.
-
JulesTS
őstag
-
JulesTS
őstag
-
-
JulesTS
őstag
Tényleg jobb lett volna DX9 motor lecserélése.
"By optimizing the frustum culling system, we can now skip rendering of a lot more objects that are not in the view. This results in significant gains, especially on large and complex tracks, such as the 24 Hours layout of the Nordschleife."
Ez talán segít az FPS beeséseken a Radeon kártyáknál, meg remélhetőleg stabilitást is hoz...
-
bnorci71
addikt
válasz Bandit21 #68535 üzenetére
https://www.facebook.com/share/1uyHDfw5mQnYbZpJ/?mibextid=WC7FNe
lehet WG -t érdemes meghallgatni erről a fékről
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Chris1983107
tag
Sziasztok!
Járt-e már valaki így?
UPS követési szám alapján:2024/08/23 1:59 Úton
Megérkezett a telephelyre
Vecses, Hungary2024/08/23
2:30 Kézbesítésre kész
Útban a kézbesítés felé
Vecses, HungaryHívom a UPS-t, hogy asszony otthon a gyerekkel, de lehet lesz 15 perc míg nem lesznek a lakásban, ezért kérnék egy számot, ha lehet, hogy beszéljek a futárral mikor jön. Üszis nézi a számot, "hát ez még nincs az országban..félúton van Mo. és Németo. között, SZERINTE. Nem tud semmit konkrétumot!? Mondom tessék?? Hát ő nem látja, de ez ma tuti nem jön majd jövőhét valamikor.." Nem nagyon tudtam mit mondani, csak azt kérdeztem, hogy akkor mit mutat a követési szám?? "Az csak automata..." Mélylevegő, köszönöm..
Járatatok már így? Tényleg nincs itt a cucc, vagy csak kifogtam egy nem túl lelkes ügyintézőt? (Hozzáteszem voltak nehézségek a kommunikációban)
Közben a Fanatec is küldött e-mail-t, hogy a cuccom "has been loaded onto the delivery vehicle" és a jó cím, ahova kértem.
Ilyenkor mi a helyzet?
(Volt már csörtém UPS-el még régebben, de reméltem javult a helyzet. Erre felcsaptam a Google-t és megnéztem a kommenteket a Mo.-i leányról.. 1.7-en áll az értékelés és rémisztő dolgokat írnak emberek )
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz Chris1983107 #68644 üzenetére
megneztem sz enyemet, ezutan az uzi utan 3. napon(hetfon) kaptam meg
-
tome0001
Topikgazda
Engem ez a story nem lep meg, de én egy ilyen vállalatnak műköüdési engedélyt sem adnék ki ha tehetném....
-
bence1885
tag
Tavaly én is majdnem pórul jártam miattuk.
-
bence1885
tag
MOZA aktív pedál működés közben. [link]
-
Lac-coo
őstag
WG csak az F1 mundér becsületét fogja védeni, mint ahogy az F1 se mondja meg soha kerek perec ha egy ekkora sztár csapat csal... Ferrari esetében is eliteztek fű alatt....
I love latte-avokado !
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest