Aktív témák

  • syberia

    veterán

    These 4 Wonder Foods Can Help Prevent Long COVID
    A finomra vágott nyers káposztát különböző tejsavbaktériumok erjesztik, és savanykás íze van. A tejsav jelenlétének köszönhetően hosszú eltarthatósági idővel is rendelkezik, ami további előny azok számára, akik nagy mennyiséget szeretnének belőle készíteni és későbbi fogyasztásra tárolni. A savanyú káposzta rendszeres fogyasztása a fogyást is elősegítheti, és a bélrendszernek is óriási segítséget nyújt.

    DOI: 10.3892/etm.2021.10942
    A bélben található mikrobióta a bél-tüdő tengelyen keresztül közvetve modulálhatja a légutak fiziológiáját és immunitását. A legújabb mikrobiom-vizsgálatok azt mutatják, hogy a koronavírusos betegségben szenvedők specifikus bélrendszeri diszbiózist mutatnak, amely szorosan összefügg a betegség patofiziológiájával. Ezért a bél mikrobióma probiotikumok segítségével történő kiegyensúlyozásának helyreállítása hatékony lehet a covid megfékezése érdekében.

    (#4266): A politika kénytelen lesz engedni a társadalmi nyomásnak szvsz. A társadalom egészségét alapjaiban befolyásoló döntések háttéradatainak átláthatósága közérdek.

    [ Szerkesztve ]

    https://howbad.info/

Aktív témák