Új hozzászólás Aktív témák

  • L_YKing

    addikt

    "Teljes katasztrófa a Barca
    Rosszabbnál rosszabb igazolások, zero csapatépítés, fiatalokat sem nyúlnak (talán Semedo megkapja a lehetőséget), és még lehetne sorolni.

    Valverde-t sajnálom kész keretet kért illetve, hogy ne szóljanak bele abba, amit csinál…erre Jr lelépet, olyan játékosok jönnek, akiket nem kért, akit kért nem igazolták le és egyből jött egy csúcson lévő Madrid ellen az égés.

    Nehéz beismerni egy ilyen korszak után, de kijelenthető, hogy az évek alatt a sokat szidott Barca védekezés most jobb, mint a középpálya. Ini kiöregedett, Busi lassú Rakitic még lassabb, Gomes meg Gomes, Arda zéro, többieket meg említeni sem érdemes.
    Elől Suzi meg folyamatosan hisztizik, illetve basztatja a többieket, aminek megint semmi értelme.

    Mindenkin másképp jön ki a stressz meg az akarás, értem én de azért tudni kéne kezelni.
    Erőnlét zero, ütközés zero, főleg a középpálya alig áll bele a test test elleni szituba. A legalapvetőbb passzok nem mennek, minden vagy lassú, vagy nem pontos, ha meg pontos elpattan.

    Nagyon rég óta nézek Barca meccseket, de ez most talán a mélypont
    Coutinho és Dembélé lehet megoldás, ha megtudják őket venni, kérdés megérnek-e annyit amennyit és ez által tényleg jobb lesz vagy csak tűzoltás.
    De legalább a divat drukkerek lelépnek és átvedlenek fehérbe :D"

    Ezt egy forumrol masolom be, es teljesen egyetertek a sraccal! :R
    De el kell engedni 1-2 ev meg nem a vilag vege.

    (#97072) 7600 GS : majd ha 3-4 évig mindent megnyertek, akkor hasonlítsd ahhoz a Ferraris érához, addig semmi értelme. Par eve a Barca nyomatott egy 6-os kupasorozatot majd egy 5-oset, na igen, az valami.

    A Madrid már tavaly is jobb csapat volt, de csak akkor, amikor nem volt fent a teljes BBC, ha ezt végre megérti az ottani vezetőség is baj lesz :)

    [ Szerkesztve ]

    Visca el Barça! Mes Que Un Club!

Új hozzászólás Aktív témák