Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Hetfield
aktív tag
Úgy néz ki a Neymar ügy hosszabb lesz, mint a Barátok Közt. Most épp a liga nem akarja jóváhagyni a vételt, mondván sérti a pénzügyi fair playt
-
Richard!
addikt
válasz venember83 #96450 üzenetére
Látom ott is megy a só
Lichtsteiner és De Sciglio nem tudják a szezont lehozni ketten?
Utóbbiban mit láttot a juve vezérkara?Qatar Airways... nem is szimpatikus a vezetés már Rosell óta...
Szellem: Egy besztszeller írónak tudni kellene szöveget értelmezni. Fuss neki mégegyszer. A kövi kör már fizetős lesz ☝
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
MdewC
nagyúr
válasz venember83 #96450 üzenetére
Az Atalanta megmutatja, hogy is kell ezt csinálni. Mi meg szívunk. Szuper!
Richie: hát az RB poszt most nagyon nem jött össze, Dani szimpi / nem szimpi, de mégis klasszis szintet hozott, sokat köszönhetünk neki. DS-ből mit akarunk kihozni, azt nem tudom, de sztem már Allegri sem...
Ezekre a kölcsönökre meg már allergiás vagyok.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
venember83
nagyúr
válasz Richard! #96454 üzenetére
Semmit. De olasz, és már dolgozott Allegrivel, ergo már jó ideje szállingóznak a pletykák. Mostanra kiutálták Milánóból, még egy év volt a szerződéséből, tizenkét milliót simán megért. Közben meg a középpályán komoly erősítést és muszklit jelentő Matuidi kapcsán ötmillión megy a civakodás. De ez a tizenkétmillió nyilván sehonnan sem hiányzik.
-
DeathAdder
veterán
válasz Richard! #96447 üzenetére
Mi volt ebben a fasság?
Hát nem így van? Eddig kb azt vásároltak fel kilóra akit akartak, a szurkolók is meg vannak rökönyödve hogy hogyan lehetséges ez, hogy az ő sztárjukat megveszi valaki kilóra, amikor el sem akarják adni..
Ráadásul Dybalat vagy Coutinhot is egyre reménytelenebb hogy elhozzák..Erre jön a szánalmas Laliga elnökeinek rinyálása..
Ha nem arra mentek volna rá, hogyan tudnak a legjobban aláfeküdni a Realnak meg a Barcanak a másik 18 csapatot lesajnálva, akkor most lehet h ez is egy PL színvonalú bajnokság lenne és nem lenne félnivalójuk.
Mi másért pattogna a Laliga, ha nem azért hogy nehogy elveszítsék a legnagyobb sztárjukat, aki miatt rengeteg fogyasztója van a bajnokságnak?egyék meg amit főztek
-
Richard!
addikt
válasz DeathAdder #96457 üzenetére
Eddig kb azt vásároltak fel kilóra akit akartak.
A Real Madrid esetleg. A Barcelonára már kevésbé igaz ez a mondat.
Mondjuk ezt a vergődést én sem értem, pedig az árából nem kis neveket lehetne vásárolni.
Az általad említett két játékoson kívül még Dembelé és Verratti is képben van. Nem kis potenciál van bennük is... Nekik jobban örülnék.Kíváncsi vagyok, mit fog erre lépni a FIFA...
(#96459) cyberkind: Valóban, az már-már vicces szituáció lenne...Nem lennék benne biztos, hogy játszana.
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #96457 üzenetére
Talán a LaLiga vezetője tanult az UEFA munkatársaitól, és némi kenésre vágyik, hogy ne akadozzon az ügymenet...
-
L_YKing
addikt
Csak en fosom telibe ezt a Neymar ugyet amugy?
Ott rohadjon meg az ilyen... Sok sikert a hires neves Francia ligaban.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
addikt
Tényleg amúgy, így is elég baj a Barcának, hogy egyre gyengébbek és már bírói segítséggel együtt sem viszik sokra, de ha még a videóbíró is bejön, akkor még az sem lesz nekik, na az lesz az igazi katasztrófa.
-
Valty
aktív tag
válasz DeathAdder #96433 üzenetére
Az egy dolog, hogy infláció létezik, de egy ilyen mértékű elértéktelenedés nonszensz, CR ára 2009-ben £80 millió volt , Neymar 2017-ben £200, ez 250% a 8 év alatt
(nem olvastam a cikket és nem kötekedni szeretnék, de ez szemet szúrt)
[ Szerkesztve ]
-
B0V9B
tag
válasz DeathAdder #96437 üzenetére
Köszönöm szépen!
Szoktam oda is kommentelni (Peterborough nickkel), meg egyszer-kétszer már írtam vendégposztot is. Te is gyakran jársz fel oda?[ Szerkesztve ]
-
B0V9B
tag
válasz DeathAdder #96473 üzenetére
Köszi szépen
Próbáltam gyorsan kitalálni, hogy ki lehetsz, de akkor ezek szerint csak olvasni szoktad. Ha gondolod gyere majd hsz-be is, ott is ellehet jól csevegni mindenről és mindig örülünk az új arcoknak, bár a 444-re való átcuccolás miatt sajna gyakrabban jelennek meg a trollok... de ők idővel - esetleges rásegítéssel - mindig kikopnak
-
L_YKing
addikt
Hivatalos!!
NeyMAR nem a Barcelona jatekosa.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
LyonnaisFan1
őstag
Vezet a Videoton, döbbenetes
Gyerünk vidi, mentsétek meg a magyar foci becsültetét, Állítsátok vissza a labdarúgásunk renoméját.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
villamos
őstag
Ez az első félidő most nem volt semmi, de csak összejött a végére az első gól.
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
ph2012
senior tag
A Sport 1 TV-n vasárnap 14:45-kor lesz egy Chelsea - Arsenal meccs. Ez milyen sorozat? Bajnoki? A műsorújság azt írja, hogy Community Shield, premier: [link] . Ez mit jelent?
Köszi.
-
LyonnaisFan1
őstag
Emberhátrányban a Girondins, hatalmas lehetőség elött a vidi.
A nap szenzációja lenne ha legyőznék a franciákat.... anno a győrnek sikerült a montpellier ellen.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
válasz ph2012 #96478 üzenetére
Minden évben megrendezésre kerül, az FA kupa és a PL győztese között.
Ha mindkettőt egy csapat nyerte (ami nagyon ritkán fordult eddig elő), akkor a PL 2. helyezettje az ellenfél.Általában aki elveszíti annak semmit nem jelent, aki megnyeri az meg örül hogy nyertek egy kupát
Szombaton 20:30-kor Német Szuperkupa Döntő is lesz: BvB-Bayern
-
szami777
addikt
válasz ph2012 #96478 üzenetére
A bajnokság és a kupa győztese játszik. Emlékeim szerint két éve is ők játszották, arsenal nyert egy nullra. Forma nélküli tétmeccs lesz.
Nah, megelőztek
Viszont örök hálám, hogy szóltál, első vasárnap a nyáron, hogy nem dolgozok, végre kényelmesen meg tudom nézni.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
KisTücsök
addikt
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #96483 üzenetére
hát azoknál mindenképp jobb, az igaz
gyerekek, ez bünteeeeeeeet
a Besiktas már csak így jelenti be az új igazolásaitGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
villamos
őstag
A Videoton továbbjutott.
végig mentek, mint a gép...
De gondolom ez itt senkit nem érdekel...[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
bagyulajuve
addikt
Vidiiiii
Resistencia eterna
-
forceberg
veterán
A Videoton beárazta NJr. bajnokságát
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
LyonnaisFan1
őstag
Szép volt vidi
A következő két meccs már ajándék, egy szerencsésebb sorsolással teljesülhet a lehetetlen. Egy Marseillet legyőzni nagy dolog lenne.
-
IreN!CuS
őstag
válasz forceberg #96490 üzenetére
Ugyan ezt mondtam öregemnek, viszont a 222 millió euro nem rossz pénz érte....ha hasznosan költenék el akkor bőven előrébb lehetne a Barca
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
DeathAdder
veterán
Iheanacho -> Leicester £25m
Rohadjonak meg, ezzel nagyon jól jártak a rókák
-
sh4d0w
félisten
VIIIIIDI! VIIIIIDI! VIIIIIDI!
https://www.coreinfinity.tech
-
IreN!CuS
őstag
válasz DeathAdder #96497 üzenetére
Levegő nélkül megfulladsz , benzin nélkül nem megy az autó , melegben megromlik a kaja , pontosan mire szerettél volna rámutatni ezzel az örökigazsággal amit írtál?
Cáfolhatatlan tény amit írtál ezért is kellene jól elkölteni ez a nem kevés pénzt, illetve itt van az esély szerkezeti átalakításra is mivel Neymar nélkül már nem kötelező a 433 / 343-as felállás
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest