Új hozzászólás Aktív témák

  • szami777

    addikt

    Hát ez a tegnapi meccsélmény überelte a tavaly lejátszott Norvégok elleni hazai selejtező meccset, pedig azon kint is voltam a groupamában.
    Kint voltunk a Margitszigeten, nem 7 ezer ember volt, jóval több, a meccs előtt 1 órával teltház volt, próbáltak bemászni folyamatosan a kerítésen az emberek több-kevesebb sikerrel.

    Mindenki hozta a kis pokrócát, azt leült a kivetítő elé. Mi is így tettünk, csak épp mi a himnusz után nem voltunk hajlandóak leülni, mert nehogy már pokrócon ülve nézzük meg egy magyar meccset az EB-n 10 ezer emberrel. Volt is balhé, hátra is zavartak minket, nem baj, mentünk a tömegbe hátra. Valószínűleg én vagyok a karótnyelt konzervatív ősbunkó, de a fotelhuszárok a szelfiző picsákkal miért azért gyűlnek össze 10 ezer emberrel, hogy szépen törökülésbe nézzék? Na mind1 :D A gól után elképesztő, ami ott volt, volt görögtűz is.

    A meccs után pedig végig dajdajoztuk a körutat, valami elképesztő volt, minden méteren magyar szurkoló, dudáló autók, buszok, hihetetlen, hogy mit tett a várossal, az emberekkel ez a meccs. :R

    [ Szerkesztve ]

    “So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

Új hozzászólás Aktív témák