Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Assimilator #73499 üzenetére
Allegri sem a zebráknál..
---
most nézem csak, az este nyert celta vigóban a szaros atleticskó is?... istenem
pedig ha valahol idegenben nehéz, az a celta -
KisTücsök
addikt
Azt lehet-e tudni, hogy A Cristiano Ronaldo megörvendeztet-e bennünket jelenlétével a mai Aranylabda díjátadón? Mert csak abban az esetben nézem.
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #73505 üzenetére
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én inkább kihagyom ezeket a megrendezett parádékat. Évről évre CR vagy Messi nyeri, miközben egy Ibra, aki minden jelentős bajnokságban kiválóan teljesített, már ahol szerepelt, soha nem nyerheti meg. Tény, hogy bunkó, sok mindent lehet mondani rá, de a zsenialitását butaság megkérdőjelezni.
-
bandus
veterán
válasz venember83 #73508 üzenetére
+1
én a témában megjelent index-es cikkel is egyetértek, idén neymarra szavaznék."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pohár
félisten
válasz Tibiajax #73510 üzenetére
muhahaha, vicces ezt olvasni, mikor a bárszelóná játékosai is jelöltek, akik ezzel az éles logikáddal ugyanúgy bazári majmok (főleg azzal a pöttyös öltönnyel)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lacy86
addikt
Gyerek annyira veri ezt a hangszert hogy azt a pengetot vagy mit el is dobta
Jezusom mi volt ez a vegen
-
L_YKing
addikt
Mikor lesz az aranylabda atadas? Mert most kezdodott de ezekre nem vagyok kivancsi... Vege erdekelne csak.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
lacy86
addikt
FIFPRO 2015 jatekosai igy egyutt vajon " mennyit ernek" ?!
Szerintem oket meg az arab sejk se tudna megvenni!
-
gyuromoj
veterán
Legjobb edző: Luis Enrique
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Elnézést a csúszásért, de nem a legjobb a lapcsalád.
2015 Aranylabda győztes: MessiPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #73501 üzenetére
lippi már levezet, nem?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
L_YKing
addikt
válasz venember83 #73528 üzenetére
Luiz Enrike lett a legjobb edzo.
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #73530 üzenetére
Nem veletlen irtam igy, tudom, hogy kell irni.
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #73533 üzenetére
Dehogynem! Egyik kedvenc.
Talan meg Pepnel is szimpatikusabb. Szeretem azokat az edzoket akik regen a klubbnal jatszottak es most probaljak ismet a csapatot segiteni edzokent.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #73533 üzenetére
hagyjad, most be van sértődve hogy nem ő kapta a labdát az este.. pedig még egy szép kalapot is rittyentett
-
Dinter
addikt
Ez a Dani Alves mekkora egy paraszt. Magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.. Pikével kezetfoghatnak.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Miről maradtam le? Eddig nem volt bajom Alvessel, a top 3 nálam Piqué, Jordi, Busquets.
Ja ez? "„Meglepett, hogy nem Neymar lett a második, megérdemelte volna. De jobb, ha csendben maradok, különben megint nekiállnak sírni… Neymarnak folytatnia kell a kemény munkát” – mondta Dani Alves a tőle már megszokott stílusban." /NSO/
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Öregszem
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest