Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz L_YKing #72449 üzenetére
Remélem, hogy ez a féreg Gál Lajos eltakarodik a drága anyukájába, és lesz végre egy normális edző, nem ez az antitalentum féreg.. Mi a feszért nem a Klopp ül a mi padunkon e helyett a találóiét nyomorék holland gyökér helyett.. Fáj nézni a meccseket..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szami777
addikt
válasz Enzolord #72451 üzenetére
Jövő hétre nagyon ki kell találnia valamit, mert ilyen játékkal nehéz lesz idegenbe legyőzni a Wolfsburgot és továbbjutni.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Enzolord
addikt
válasz szami777 #72452 üzenetére
Ilyen játékkal a megye kettőben lópikulák lennénk.. annyira felcseszte az agyam, főleg a sok komment, hogy mennyire jól mentünk, és hogy nem volt szerencsénk.. amit én láttam, 10 lövés az első félidőben, 0 azaz 0 kiaszott kaput eltaláló, míg a Whu rúgott 2 kapufát is.. és Bilic tombolt az oldalbordain, míg ez a duda orrú f@sz ült a túlfizetett szegén, és nem beszélt az egyetlen emberrel, aki az edzői gárdában ér valamit, és ez Giggs.. és ha még1x kijavítja a telefonom Giggset Higgsre, azt hiszem, vehetek másikat..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #72454 üzenetére
Akkor simán e egy mocskos gyökért, elnézést a Holland jelzőért..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Enzolord #72455 üzenetére
annak idején Ajax, jóval később AZ. ez volt a két klub, ahol sikeres tudott lenni
többi kuka. mindenhol kiútált, kegyvesztett lett
neki jobban fekszik válogatott irányítása szerintem, dicső nemzeti tizenegyemet is remekül szervezte meg a vébére, egyből fel is vásárolta a united. nagy remények, aztán...
végül csak ide jutottunk[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
fúúúúúúúúh
-
Richard!
addikt
Sima katalán siker borítékolva!
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Enzolord
addikt
válasz Richard! #72459 üzenetére
Az a baj, hogy Neville miatt egyértelmű lenne, hogy kinek szurkolok, de Édesapám, aki Barca drukker holnap tölti szülinapját, úgyhogy a Neville testvérek első meccsén nem nekik drukkolok..
-
KisTücsök
addikt
Gyerünk skacok, legyen meg az az x!!!!
Végül is csak 30 éve kaptunk ki utoljára hazai pályán újonctól.
jól van ivanovics, csak így tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Richard! #72465 üzenetére
Átadom!!Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #72466 üzenetére
Hihetetlen h a jarek megvan de kvara képtelen a csapat golt rugni. Es ahogy lenni szokott ilyenkor kapunk golt, ami meg les is volt.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
MPowerPH
félisten
Azert a 11-es utan a 90. percben ketelkedtem, hogy meglesz az a 3 pont. Aztan a masodik gol elotti kombo az nagyon szepo volt. Kagawa.
Don't Tread On Me
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #72470 üzenetére
Hát nem.. Én nem Békéscsabára jártam középsuliba, mint Ő..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
B0V9B
tag
Milyen szépen csinálták a végén, nem csodálom a Wolfsburg védőket hogy nem bírták lekövetni Kagawa nagyon higgadt volt.
Jól jött a Bayern bukta, ám nem hiszem hogy a bajnoki cím elérhető lenne idén. A biztos második hely és BL-be való visszatérés viszont innentől kezdve elvárás!
Chelsea meccshez: Sajnálom a Chelsea szurkereket, meg magamat is mert szépen vitte is a mixemet sajnos. Ahogy olvasgattam a fórumot nem érdemeltek volna vereséget a kékek, sajnos ez a tipikus példája annak amikor a szegény embert még az ág is húzza. Azt tudom hogy már többször is előfordult a történelem folyamán, hogy egy BL induló csapat a következő idényben kiesett, de olyanról nem tudok hogy egy bajnokcsapat a következő idényben kiessen. Bár lehet hogy ilyen észt meg máltai bajnokságban már megtörtént, de hogy Angliában még sose arra itt helyből rátenném a házat. Szerintem ebbe már Mou is belefog bukni és a Boxing Day-en már nem ő ül a padon a MU elleni mérkőzésen. Még a hétközi BL meccset mindenképp megvárják hogy legalább egy X-et összehozzon a csapat és továbbjusson a legjobb 16 közé, de utána még mentik majd ami menthető. A Gladbach példáját hoznám fel itt, ahol miután Favre felmondott, az utolsó helyről a 3.-ra jött fel a csapat, 2 hónap alatt!! Ott sem nagy név ült le a padra, valamint ott még a játékosok és a vezetés is ellenezte hogy Favre távozzon, egy egész napon keresztül győzködték hogy maradjon, de Favre azt mondta hogy úgy érzi akkor tud a legtöbbet a csapatért tenni a jelen helyzetben ha távozik.
Barca meccshez: Ahogy azt előttem Richie is leírta, a Valencia szinte egész első sora sérült, valamint hétközben kupa meccset is nyomtak, miközben a Barca megtehette hogy a C-csapatot küldte fel, így a kulcsemberek pihentek. Sima vendég.
-
Ringman
nagyúr
az interben megint új kezdő11 van - ez idén nem tudom hanyadik alkalom már
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #72469 üzenetére
Nem értek teljesen egyet. Én nem láttam azt a jó játékot.
Szerintem az első félidő értékelhetetlen volt, hagyjuk is. A másodikban volt 3-4 játékos akik ott elöl mutattak is valamit, ami már emlékeztetett valamire... De hát még kb komoly helyzetekig sem jutottunk el így sem, szóval semmit nem ért. Reggelig sem rúgtunk volna gólt. És ez megy egy hónapja. Ez a... valami.
Courtoisnak köszönhető, hogy nem 3-0 lett.
Az megvolt, ivanovics, cahill miket csináltak? A meccs végén, amikor a vendégek már egy góllal mentek? Előbbi annyira jónak képzeli magát, h 30-ról rugdossa rá, utóbbi meg a saját tizenhatosán belül sarkazgat. Traore is másodpercekig igazgatja a szögletnél azt a kurva labdát, ahelyett hogy rúgná már be. És még tudnám folytatni. Fabreval, Maticcsal, stb.
Mindez hazai pályán az újonc Bournemouth ellen, akik a legtöbb gólt kapták eddig a szezonban.
Jó lesz a jövőhét. Porto ellen legalább x kell (bár minek...), hétvégén meg nem akármelyik csapathoz megyünk látogatóba.
-
IreN!CuS
őstag
Szuzikám újfent
Szerk.: Kurva nagy les volt....
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Ringman
nagyúr
lajcsi 2. gólja az idényben
szerk:
ez meg egy vonal volt inkább, bár elnézhető
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
pandev még játszik?
meglepődtem - azt hittem, h öregebb, de még csak 32.
be is ugrott még inter-játékosként a milannak rúgott szabadrúgás-gól, ami után egyből lecserélte mourinho.
-
szami777
addikt
Ez de kemény
[link]
Nyugodtan eltilthatnák a kapust.(#72476) KisTücsök
Mondasz valamit, ezt a mai vereséget nagyon nehezen viseltem el, nem látok mindig tisztán az tény, nekem viszont tényleg úgy tűnt, hogy az önbizalom megvolt, olyan lazán és szépen játszottak helyenként.
Porto ellen nem is tudom mi lesz így.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
hellósztok, inter meccs mennyire áll?
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #72485 üzenetére
+ újabb szélsővédő esett ki kiállítás miatt.
szerk:
whoscored szerint 33 sárgát és 4 pirosat sikerült 15 meccsen begyűjteni[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz szami777 #72484 üzenetére
Ezért miért tiltanák el??
Csibész volt, ennyi.. Maxi Respect neki..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #72484 üzenetére
Nem tűnt rosszul, csak ez még mindig rohadt kevés. Pont arra volt elég, hogy kikapjunk az újonctól. Pedro kötényei? Ollózása? Hazard is már-már kezd éledezni. Esetleg még Willian volt tűrhető. Ja meg persze a belga hálóőrünk. És ennyi. A többieket csak szidni tudom. Főleg azokat ott hátul.
Persze, a Bournemouth gólja szabálytalan volt, de basszus... mi még egy ilyen szabálytalan gólt sem tudunk összehozni. Érted...
Egy baj van, hogy ebből nem lesz így BL jövőre.
Úgyhogy nincs mese, idén meg kell nyerni.
-
addikt
Remélem ma is folytatódik a Liverpool felfelé kapaszkodása, szinte mindegyik rivális pontot vesztett a hétvégén. A mostani formák alapján reális célnak tudom tekinteni a Top 4 elérését a végén, sőt...
-
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest