Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
BenHans
addikt
válasz gyuromoj #62151 üzenetére
Olyan jó látni, hogy k*rvára lesz@rják az iq huszár internetfocisták és a sajtó által keltett feszültséget!
Szerintem ha nem is barátok, simán el tudom képzelni hogy tök jóban vannak és ha úgy alakul lazán elbeszélgetnek bármiről.
Ők ketten napjaink legkiemelkedőbb játékosai, persze más játékstílus lehet valamelyiket jobban kedvelni, de aki gyűlölködik és nem ismeri el őket egymás mellett az szimplán menthetetlenül sötét.
Olyan életük van amiről egy újságíró vagy egy explorercsatár csak álmodhat, ugyanúgy mi is, és a rosszindulatú és/vagy irigy embereknek lételemük kitalálni valamit. Pl hogy CR anyázott Bale-nek... hát persze, és Bale szó nélkül hagyta, amúgy a "mé' nem passzolsz pasztmek" egy visszatérő fogalom bármelyik pályán nem csak fociban, csak egy tornából felmentett majomivadék ezt nem fogja fel.
Bocs, de ez most kikívánkozott, persze ez nem jelenti azt hogy nem lehet poénkodni. Sőt előfordul az is hogy rossz a teljesítmény meg a forma, lehet szidni bárkit, van mikor rá is szolgálnak, de azon ez mit sem változtat amit letettek az asztalra
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
pohár
félisten
na, akkor Bony a City játékosa, ebben a csatárnélküli időszakban hátha vág meccsenként egyet
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gmx9
aktív tag
Wow, ezt a hírt csak most olvasom. Egyik kedvenc csapatom a Swansea a kicsik közül, sajnálom, hogy elvitték Bony-t. Nem rossz kis játékos, bár a City-ben azért nem tudtam volna elképzelni. Meglátjuk hogy megy majd neki.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
pohár
félisten
ha egészséges lenne mindenki a csatárok közül, akkor én se nagyon, de így, hogy Agüerot évente egyszer valaki mindig úgy lerúgja, hogy 3 hónapig a pályára se nézhet rá, kell valakivel pótolni... Jovetic se játszik még egész meccseket, Dzeko meg épp be tud állni arra a 25 percre, amit Jovetic helyén tölt
de ő nem repült el Afrikába kupázni? mert akkor oké, hogy vettek egy nagyon jó csatárt, de megintcsak nem tudja Pellegrini felküldeni a pályára, mert Afrikában kergeti a labdát
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szami777
addikt
28 millió fontért nem kis rizikó.
Egyébként ha jól tudom kint van Afrikában, a hétvégi West Ham elleni meccsen nem is volt a keretben.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
pohár
félisten
válasz szami777 #62157 üzenetére
na, épp ezt kerestem, hogy mennyi volt az ára, de akkor köszi
tavaly egész jó szezont futott be, fiatal még, szerintem nem lesz vele nagyon semmi bajGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
-
szami777
addikt
Kár, hogy a Spurs meccset nem közvetítik, kíváncsi vagyok hogy hozták össze ezt...
Közbe szépítenek, jó kis meccs lehet[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz NyxNyxNyx #62163 üzenetére
ami neked jó, nekem is
na most szépen elkezdték fosni a gólokat a fiúk
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
A mi Balintunk a palyan (Sport1).
hábm bábm
-
szami777
addikt
Angolul nézem a meccset, a 2 kommentátor trollkodott egyet
"- Bajner A Dortmundból jött, 1 meccset játszott a felnőtt csapatban.
- Ja, épp eggyel többet mint én "[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
zombori azért szegénykém az oldalf@asz-ozás, és társai után próbálja összekapni magát.
a letiltása után nyilatkozta, hogy neki ez komoly egzisztenciális probléma.
azért kíváncsi lennék, hogy mennyit számláznak ki ilyenkor a külsős "szakértők".
mert gyuribácsi elmondta, (igaz, ő vip kategória):
"nekem mindegy mit csinálok. hákniba hívnak? pókert közvetítek? kéccázeze'!"
mámmámmá, mámmáriámá, mámmámá...a témáról eszembe jutott szegény szalámitolvaj.
a settenkedő, vagy ki a f*om.
nah, azt sem hívták be többet sehová.
ennyi.
egy rúd szlámi
egy celebkarrier végének ára...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
cyberkind
félisten
-
szami777
addikt
válasz #84221696 #62172 üzenetére
"Valahogy határt kellene szabni ennek a bazi nagy költekezésnek"
Meg van szabva, pont ezért játszik még a barcánál. Steve Holland szépen elmondta múlt héten, hogy nem fogják megvenni Messit, téma lezárva, így a Chelsea helyett most kellett valami új csapat, akivel össze lehet hozni. Kövi héten a bayern lesz a soros.
A city idén amúgy is csökkentett kerettel BL-ezik, mert megbüntették, erre meg megvennék Messit 210 millióért, szép lenne.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
A Lazio ajánlatot tett Dzsudzsák Balázsért, remélem ezúttal tényleg nyugatabbra igazol.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz szami777 #62176 üzenetére
Na......... Még anno minden PSV meccset megnéztem miatta, utána néha néztem az oroszokat is és kíváncsi voltam rá. Viszont ha ez igaz, és megvalósul, nem követem tovább.
Menne inkább a németekhez vagy az angolokhoz vagy a franciákhoz, sőt ha már mindenáron Olaszország akkor az Interhez, Milanhoz vagy bárhova, csak ezt felejtse el.
Csak ne a Merdakárba, csak ne a Merdakárba!️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Motion_Blur
félisten
Alakul a hangulat Madridban: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
IreN!CuS
őstag
válasz Motion_Blur #62179 üzenetére
Sajnos - bár ne legyen igazam - ultra mega fos meccs lesz , atma berakja a buszt meg megy majd a köcsögösködés...aztán annyi.
De mondom ne legyen így
Videó meg iszonyat feeling...[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
forceberg
veterán
válasz L_YKing #62175 üzenetére
Kíváncsian várom, hogy ma játszik-e?
Ezt ő úgy éli meg szerintem, hogy ha pl. ma nem játszhat, hogy azzal az edző ELVESZI tőle pár gól lehetőségét. Már pedig, ha LE nem tér észhez, vagy ő, vagy Messi menni fog...
Ne Munirozzon már, nem oda való, inkább a B ligába.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
törölt tag
LOL, Torres.
-
BenHans
addikt
ÓÓÓÓhhh Torres b+ ezt pont most kellett? Mi a tököm van??!
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
IreN!CuS
őstag
Hát ez gyors volt....nem telt el az első perc sem
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
cyberkind
félisten
válasz Motion_Blur #62185 üzenetére
Idén se lesz tripla. ://
-
pohár
félisten
válasz cyberkind #62186 üzenetére
épp elég lesz, ha behúzzák a BL-t, és ezzel megint történelmet írnak
na, megint Ramos
lassan őt is lehet rakni a fogadóoldalaknál, mint gólszerzőt[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
BenHans
addikt
válasz Napfénysüti #62188 üzenetére
Hát, ha azért nem mentél volna eddig dolgozni mert vártad a Torres gólt akkor már a nyugati aluljáróból írogatnál a fórumba.
-
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
-
szami777
addikt
Kár, hogy a tavalyi BL döntőbe nem tudott a két csapat így játszani.
Atleti ezt ki fogja védekezni.
-
pohár
félisten
válasz szami777 #62192 üzenetére
hát csak ott ugye kicsit nagyobb a tét, mint egy kupatovábbjutás
megint a félidő 1. percében, miafaszomvanmár
jó, megint Torres, körülbelül azt se tudja, hogy milyen rendezvényen van, aztán valahogy csak rúg 2-t
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Torres 4 president
-
BenHans
addikt
Ez egy vicc
Na akkor fogja kínjában a Chelsea és a Milan is kitépni a haját ha Torres az Atleticoban elkezd termelni, náluk meg csak pénzt keresett.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
A végén Torres mesterhármas lesz.
-
vans?
őstag
Bzmg, ez a falabu otevente egyszer rug kettot, azt is most kell.
hábm bábm
-
nagyúr
-
Dinter
addikt
Omg benzema
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851