Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Aggódom nagyon, nem bírják a nyomást sose.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
homeless09
őstag
válasz homeless09 #28400 üzenetére
Mégse....
Valódi kezdő:
De Gea - Jones, Ferdinand, Evans, Büttner - Nani, Carrick, Anderson, Kagava - Rooney (csk), Hernández
Cserék: Amos (kapus), Evra, Welbeck, Fábio, Valencia, Fellaini, Januzaj
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
KisTücsök
addikt
Most azért ha Torres sárga, akkor Verthongennek is járt volna.
-
Enzolord
addikt
válasz KisTücsök #28403 üzenetére
Mekkora színész volt már... Te jó ég... Remélem, utólag őt is eltiltják a ...
(#28402) homeless09 Zaha hol a bánatban van? Moyes akkora egy .....
Miért nem játszatja? Mi a f*sznak kell erőltetni Valenciát??? Minek?[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz KisTücsök #28403 üzenetére
Szerintem azért kapta a sárgát, mert ökölben volt a keze és úgy "ütött" hátra. Ezért nem kellett volna kapnia, viszont meg sem kellett volna történnie az esetnek, ha Torres-t kiállítják.
Enzolord: Vertonghen-t ha ezért utólag eltiltanák kiakadnék rendesen.
Azt meg végképp nem tudom, miért Chadli jött be és nem Lamela.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
KisTücsök
addikt
válasz NyxNyxNyx #28406 üzenetére
Amúgy durván érződik Mou hatása. Karmolászunk?!
Le kellett volna cserélnie Torrest, már előtte is párszor nagyon ingott a léc.
Amúgy remélem tanult az esetből, és többet nem padoztatja az elmúlt két év legjobbját. Ramirest meg elfelejti a szélen minden edző egy életre.
Amúgy utólag Torrest és Verthongent is eltiltanám...
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz NyxNyxNyx #28406 üzenetére
Az összeset, aki ilyen hempergést mutat be, és nem tört ripityára az orra, azt tiltanám el a pi*ába..
Mik ezek, lányok? Bár, elnézést kérek a Lányok nevében, ezek rosszabbak..
És itt nem csak Vertongenre gondolok, hanem az összes ilyen cicaharcosra..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
L_YKing
addikt
válasz homeless09 #28402 üzenetére
Kagawa val mi volt? Elég keveset játszik/játszott.
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
homeless09
őstag
MU védelem megint katasztrófa...
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #28413 üzenetére
Nem tudom, mi a f*szért kellett Moyes... Ferguson tudja/tudta, hogyan kell nyerni, hiába Volt 10 évig az Evertonnál, nem nyert semmit, és az, hogy egy középcsapatot hozott ki belőle kevés pénzből, az itt nem mérvadó...
Mert, ha az Evertonnal megnyerte volna a bajnokságot vagy 2szer, akkor ok, de így? Tapasztalatlan átlagedző... Ne legyen igazam, de eddig...És még az Orbán Akadémia is vezet a Fradi ellen...Nem hiszem el..
Legalább a Chelsea meg a Spurs X-elt...[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
cyberkind
félisten
válasz Tibiajax #28416 üzenetére
Majd biztos ő szeretne visszajönni, amikor BL-t, kupát nyert, és egyből ki is rúgták amikor a csapatnak rosszul ment, az egy nagyon hülye döntés volt .
Most meg a csapat, a szurkolók, Abramovics, tehát mindenki Mou-t akarta, meg is kapták örülhetnek, az más kérdés hogy az általám kegyetlenül utált Benitez ezerszer jobb csapatot rakott össze, ezerszer eredményesebb és szebb játékkal .
Azért a Chelsea-ből rögtön olyan csapatot faragott Mou amilyet szokott mindenhol, különbség hogy itt 2 hónap alatt, máshol 2 év alatt, bravó .[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz cyberkind #28417 üzenetére
No, azért Mou kirúgásával még várjatok.
Ha az év feléig is ez fog menni, akkor már ellehet gondolkodni, hogy hol lehet a gond.
Eddig a MU és Tottham ellen x, az Everton ellen idegenben vereség, ez önmagában belefér szerintem. Az egyértelműen nyerhető meccseket eddig hoztuk. Ha csak az eredményeket nézzük, nincs azért akkora gond. Majd most talán félreteszi a kikúrt nagy egóját, és rájön, hogy akkora luxust még Ő sem engedhet meg magának, hogy egy Matat padoztasson.
Ha hozzuk a kisebb csapatok ellen a pontokat és néha elpicsázunk egy-két közvetlen vetélytársat, akkor a dobogó nem is kérdéses. Az bajnoki cím meg szerintem nüanszokon fog múlni.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Moyes-nak valóban ennyi esze van, vagy csak megjátssza ?
(Kagawa le, Januzaj be) -
nagyúr
Hoppá Amalfitano.
Més que un club!
-
Ps Vita
őstag
Ekkora szar MU-t nem is tudom láttam-e valaha
Na,ahogy rákapcsooltak,picit jobb lett a játékuk
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
De szep gol
-
cyberkind
félisten
válasz homeless09 #28420 üzenetére
Na ez meg a másik, miért nincs Evra ?
Ha sérült megértem, különben nem .Már 1-1, de ez sem akcióból volt, keserű időszak vár a MU drukkerekre . (feltételezés)
Hmmm, Gyakadémi is vezet 2-re a Fradi ellen, pibe .
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hoppá megint gól.
Més que un club!
-
baluka26
nagyúr
Amalfitano élete meccse!
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Sickboy25
addikt
picsbe mivan megint a csapataimmal??? Fradika, MU? Este Milan is becumizik, akkor fekete hétvége lesz...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Enzolord
addikt
Jézusom Moyes te középszerű sz*r...
Remélem, eltakarítják a picsbe.. Minden tiszteletem Fergusoné, de ez élete egyik legszarabb döntése volt..
Bár, attól félek, nem rúgják ki.. adjunk neki időt? Lóf*szt.. Érdekes, a Barca tud nyerni új edzővel, a Real tud, mi meg adjunk neki időt?? Ez nem egy kiszekszuált megye 2....Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Sickboy25
addikt
Aston Villa sem kis meccset játszik...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
bandus
veterán
válasz Enzolord #28428 üzenetére
azt hozzátenném, hogy a united játékoskerete szerintem rettentő messze van a barcától és a realtól, de legalább erősebb bajnokságban szerepelnek. szóval nem hiszem, hogy jó az összehasonlítási alap.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Enzolord
addikt
válasz bandus #28430 üzenetére
Annyira nincs messze, és igen, lényegesen erősebb a bajnokság, de azért egy WBA-t simán kéne otthon verni...
-
baluka26
nagyúr
Miven ezzel a Nanival? Ennyire nem volt durva rúgás.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz 7600 GS #28437 üzenetére
Szar első, jó második félidő. Ha nem kap Torres kamupirosat én úgy érzem meg lett volna.
Szerintem jobb lett volna, ha marad Benitez, én nagyon megszerettem a végére.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
Arsenal 12 pont 5 meccs után 2. hely, MU 7 pont 6 meccs után 12. hely egyelőre, még most sem hiszem el ez .
Arsenal ma győz és 8 pont előnye lesz a MU-val szembe .[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Azt hiszem ki lehet jelenteni: nincs "erős" csapat európában.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz Napfénysüti #28439 üzenetére
Azt hiszem ott ide-oda sárga volt.
cyberkind: Most olvasom, hogy írhatsz ki vígan élő emberre, hogy RIP?!...
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Mind a MU, mind a Fradi szégyelheti magát
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Tibiajax
nagyúr
nagy várakozás előzi meg a mai Arsenal-meccset, ahogy nézem az angol csatornán is. Várják, mit produkálnak ma az Ágyúsok Michuék ellen, ha nyernének, nagy előnybe kerülnek. Lehet, hogy ez lesz Wenger nagy éve újra? Fergusontól - és ezzel együtt végre a junájtidtól - megszabadult, arabcity botladozva próbálja szokni az új edzőt, mourinhó szarakodik, többi még gyengébb, egyedül a tottenham lehet veszélyes, de mivel 1. emiratesben simán kijött, melyik csapat a jobb 2. a tottenham mindig is középszerű marad, nem bajnokcsapat , így nem kell szerintem tőlük sem tartani annyira hosszútávon
Reménykedünk, szorítunk, hátha helyreáll a világ rendje újra, angol bajnokságot nyerhet véégre ismét az Arsenal.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Messi.
-
cyberkind
félisten
válasz baluka26 #28442 üzenetére
A RIP-et úgy értem, hogy Real-ból eltávozott, és nem is igen fog visszatérni, tehát mintha meghalt volna, de amúgy valóban elég hülyén jön le .
(#28444) Tibiajax
Azért ehhez nagyon kellett hogy az öreg visszavonuljon, és a csapatát vígan elcsesszék .
+ Özil .[ Szerkesztve ]
-
salival
aktív tag
Arsenal ma remélem kikap, nehéz nyerni walesben, pool meg nyer holnap kettővel és újra első. simple as that.
YNWA
-
-
L_YKing
addikt
Micsoda Messi gól!!!
Remélem nem komoly a sérülés...
-
cyberkind
félisten
Raul : 323 goals in 741 games
Messi : 324 goals in 388 games
Bocs mindenkitől, de szakadjon meg !
Na majd jön még Ronci is .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest