Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz DeathAdder #187818 üzenetére

    "de továbbra se tartom valószínűnek, hogy akkor amikor a középpálya védekező, fizikális, nagy munkabírású játékosokért kiált, akkor 60 milliót leraknak egy technikás támadó játékosért"

    Mac Allister ezt elfogja látni. Klasszikus értelemben vett DM a 4-3-3 miatt nem indokolt a Liverpool-nál, de Mac Allister pont ezt fogja ellátni. Szerintem ennek okán is ő lesz a CM.

    Tökéletesen jól mutatja, hogy nagynevekhez hasonlítva is milyen a középső harmadban a tackling az ő esetében. Ilyen felállásnál másik hasonló játékos teljesen felesleges (Casemiro esetében az utolsó RM-s évet vettem alapul). [link]

    Ő az, akiért kiált pont a Liverpool középpályája, másra szerintem már nincs szükség etekintetben. Szerintem minden szempontból a Liverpool-ért kiáltó játékos (s fordítva). Kiváló igazolás volt.

    #187816mephi666

    Kiesik Milner, Henderson, Fábio Carvalho, Alex Oxlade-Chamberlain

    Így nem kérdés, hogy lesz helye bőven. S én nem hiszem azt egy percig se, hogy ne robbanna be angliában is. Szerintem hozni fogja Szobi a szintet bőven.

    Szalah Mögött RM-ként félő, hogy két nagy területet bejátszó játékos inkább zavarná egymás terét, s Szobi hátrébb szorulna, ezért mögötte egy 4-3-3-ban, ahol a klasszikus támadó középpályás nehezebben értelmezhető ott a középpályán nehezebb elképzelni nekem. Főleg Szalah mögött értelmezhetetlen. LM LW inkább. Legalább több kapuralövése és gólja is lehet. A CM számomra egyértelműnek tűnik, hogy oda Mac Alister kell.

    #187824dellfanboy

    Azért ők jóócskán más kaliberek voltak, más potenciállal.

    #187819atee_13

    Egészen más szint ő már, mint egy Salzburg-ban a Bl-ben játszva a Liverpool ellen. Azóta brutálisan sokat fejlődött a játéka.

Új hozzászólás Aktív témák