Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Datsyuk #187381 üzenetére

    Bóliék csalnak a legszebben, a szaúdi állami befektetési alap most fektetett be a cégébe, aminek hatására az összes szaúdi állami kézben levő klubok megveszik kilóra a cselzi ballasztokat. Miattuk hoztak létre szabálymódosításokat amiket kizárólag ők szegtek meg, erre találnak egy másik kiskaput.

    A lényeg hogy a Paramount Plus nem lehet mezszponzor mert az hogy nézne már ki a Skyon, de online kripto kaszinó lehet, meg olyan államok akik tényfeltáró újságírókat tesznek el láb alól meg buzikat lökdösnek a tetőről akiket aztán nyilvánosan meg is kövezek.

    De jól néz ki a kirakatban amikor teljesen tét nélkül beleálltak az elfogadás, az lgbt, vagy egy óceán másik felén zajló kampányszlogen mellett, mindig is biztos voltam hogy ezeket csak addig gondolják komolyan amíg egy hashtaggel el lehet intézni, hogy a jó oldalon állj.

    ezek a nagy bevállalós sportolók is most gondolkodás nélkül írnak alá rabszolgatartó rezsimekhez hogy népszerűsítsék őket. Szerencsére Gerrard kihátrált ebből, de lassú víz partot mos, elmúlt évtizedek legnagyobb focistái már meg vannak vásárolva.

Új hozzászólás Aktív témák