Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Frattesit vissza Rómába legkésőbb nyáron! Ahogy 1,5 éve kéri a gyerek mert otthon akar focizni!
    ----
    Zaniolo vattene!
    Aki nem tudná, kérte az elengedését, de nem volt mögötte ajánlat, majd nem edzett és nem vállalt két meccset, a Milan nem tud pénzt adni érte, de még kölcsön utáni vételi kötelezettséget is letiltotta a RedBird Maldininek így kihátráltak, pedig a játékossal már megvolt a megegyezés, jelezte is hogy a Milanba akar menni és elfogadott volna egy kisebb fizut is mint amit a Rómától követelt.

    Erre bejelentkezett a Bournemouth akik - itt most nem írok rosszat angolokról hátha segítenek - megadnák a 30 + 5 millió bónuszt + 10% a jövőbeni eladásból és még abba a záradékba is belementek volna, ha nyáron érkezik egy ajánlat ami matchelhető az övékkel akkor távozhat.
    5 milliót kereshetett volna, ami elég komolyan felülmúlta minden elvárását (Rómában 4-et akart).

    Erre nemet mondott, mert hát ő top klubot akar nulla formával.
    Itt ezen a ponton kibukott a vezetőség, kilátásba helyezett egy lelátós helyet neki nyárig és fizetésmegvonást, majd Mou is teljes joggal beleállt, hogy sajnos a nyakunkon marad, pedig egy hónapja mondja neki hogy elvágyódik és így -1 ember akit pótolni sem tudunk pedig a Chelseavel le lett zsírozva a helyére Ziyech 18 hónapra vételi kötelezettséggel 20 millióért.

    Most megkapta a magáét a szurkolóktól is. Abszolút jogos.

    Ez a gyerek nem normális, itt kapott lehetőpséget, a kapitány és a tulaj is személyesen volt vele amikor megsérült mert saját elmondása szerint még a befejezésen is gondolkodott hogy így elcsattant mindkét térde.
    Visszatért, ő lőtte a döntőben a győztes gólt, ünnepelt, együtt énekelte Vendittivel a Grazie Roma-t, az utóbbi időben a fos teljesítménye ellenére egy Mourinho fixen ott tartotta a pályán, sőt kezdőbeny, és most ez történik...
    Ez nem sportemberhez méltó, ez tiszteletlen, mindegy milyen klub, még az osztály is lényegtelen.

    Elvileg mégis elgondolkodik a távozáson...
    Adja az ég, hogy elvigye valaki így is. A Bourne embereit feleselegesen rángatták miatta Rómába, ezért még a saját ügynöke is lecseszte.
    Mire gondoltál f*szgyerek?!

    Valószínűleg amúgy ostoba mint a ****, Juventus szurkoló, az Interben nevelkedik, majd a Rómában kap meg mindent és a Milanba vágyik. :W :U

    Legfrissebb hogy a vezetőség kész a szerződése végéig padoztatni, ha nem megy most el.
    24' nyara még messze van Zanika.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák