Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz DeathAdder #177800 üzenetére

    Amikor a Liverpool Klopp alatt még csak a feltörés első jeleit is kevésbé látványosan mutatta, és írtam, hogy ez a csapat agyon fogja verni a Barcát, itt kiröhögtek. (aztán 1-2 évvel később tényleg agyonverte, meg másokat is)

    Nagyon alul volt értékelve mindig is a középpálya futómennyisége, védekezni tudása, fizikális ütközések, pedig ez egyre fontosabb a fociban és már 5 éve is az volt. Meglátásom szerint ez volt a Klopp sikerének legnagyobb kulcsa az évek során. Nem a kapus, nem a hátvéd és nem is a támadósorban akárki, bár az ő presszingjük is sokat segített.

    Szóval kiröhögtek amikor ilyeneket állítottam, hogy Lallana hasznosabb a csapatnak mint Iniesta a Barcában, aki általában csak állt mint egy f.sz és nézett miközben az ellenfél végigvezeti a labdát a kapott góljukig, mert a szakértetlen emberek a média megtámogatásával mindig ott vannak leragadva, hogy hűha milyen szép passzt adott, micsoda csel így meg úgy, Messi, Neymar, akárki. Csakhogy ez egy csapatsportág és aranyat ért az, hogy Henderson addig űzte az ellenfelet amíg az át sem tudta vinni a védelmünkig, és ez akkora érték, aminél többet a legjobb góllövők is aligha tudnak teremteni, persze a látszólagos dicsőséget ők viszik el, már amikor nem kapnak ki 4:0-ra az akkori Liverpoolhoz hasonló hozzáállású csapatoktól.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák