Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Újra itthon, sajnos "gólteraszról" néztem csak, nem a helyszínen, de a gólunknál azért kaptam üzenetet sok száz méterre lakó ismerősömtől üzenetet, hogy mif@sz történt, mi ez a hangzavar :D

    Én baromira büszke vagyok. Már megint. És ez most végre pontokban is megmutatkozik!
    Megkövetem magam, mert nem gondoltam, hogy pontot, vagy akár csak gólt szerezhetünk a csoportban és megkövetem magam, mert kedd este én nagyon szidtam Fiolát. Mestermunka volt a gólja és általában jól játszott, de kb. mindenki :R

    Nem tudom, számított-e, hogy Herr Szalai idő előtt kiszállt, sajnos Nikolics sem volt jobban játékban, de ettől függetlenül nagyon rendben volt a Csapat. Mindenki odatette magát!

    A gólért kár, megint peches találatot sikerült hátul összehoznunk, azért különösen fájó, mert az első félidőben kihagytak a franciák három ziccert (kettőt mellé, egyet Gula fogott), de a második félidőben sokkal inkább meddő volt a fölényük. Nem éreztem, hogy benne lenne a játékukban az egyenlítés, azt sem igazán, de talán több esély volt rá, hogy a franciák idővel egyre kapkodósabbá, idegesebbé válhatnak és esetleg meglőhetjük rá a másodikat.

    Csodaszámba ment volna a győzelem, de így is roppant büszke vagyok a Válogatottra, ez kérem férfimunka volt! És ismét említést érdemel a taktika és a fegyelmezettség, ami hihetetlen magas szinten jellemzi a Csapatunkat és ami miatt képesek vagyunk az osztálynyi különbséget redukálni! Szép volt Fiúk!!! Köszönet a pazar délutánért!

Új hozzászólás Aktív témák