Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Tibiajax #148528 üzenetére

    A digit már hol érdekli?

    Ha egy olyan felvásárlás történik, mint a Digi-4iG esetében (ami nyár végéig-ősz elejéig le is záródik), akkor akkor a tárgyalási feltételekbe beleszokták foglalni, hogy a márkanevet, a korábbi brandet milyen metódus szerint vezetik ki. A digisport név is - több, mint valószínű - megszűnik. Hogy lesz-e arculatváltással, teljesen átszervezve új brand és tv csatorna: az már más kérdés.
    Nem volt ez másképpen - bár ez házon belüli tranzakció a Korábbi T-s brandek kivezetése esetén sem (T-com, T-kábel, T-home stb), vagy ami hasonló: a Matáv, Westel esetében sem... De lehetne említeni a UPC-Vodafone-t is.

    1, ha megszűnik a márkanév, akkor újra kell építeni egy brandet. A digisport mint olyan nem maradhat.
    2, Szerződéskötés egy ilyen átalakulás esetében rendkívül bonyolult (a, a megvásárló megszűnik az adott országban, mint jogi személy, mint tv csatorna)
    3, a közvetítés jelenlegi feltételei nem lennének biztosítottak, így szintén bonyolultabb a szerződés.

    4, A digit egyáltalán már miért érdekelje? 'jófejségből' vásároljon jogokat, amikor az csak bonyolultabbá teszi az átadást?

    5, A 4iG örül, mint majom a farkának, hogy beszáll erre a piacra, de egy fontos dolgot nem lát: a Digisport a lemorzsolódást (Churn) jelentősen csökkentette. valószínűleg egy ilyen sehonnan jött szereplő még nem látja át ennek a piacnak a csendesnek tűnő, de véres környezetben fürdőző hátterét, hogy mit jelentenek az ilyen aprónak tűnő dolgok is.

    6, sport tv gyorsan lecsapott erre a labdára: jól tette!

    Összegezve: valószínűleg szeptemberre már más a tulajdonos, más a jogi háttér, más a tv csatorna, megváltozik a teljes mögöttes tartalom, nem lehet tudni, hogy milyen lesz a háttér. Egy új szereplőről van szó, ők még nem járták ki az iskolát. (A már) induláskor is teljesen más feltételeknek, más tv csatornának eladni jogokat? BL, Serie A? Veszélyes lenne azok részéről is, akik az ilyen döntéseket értékesítik, illetvek akik döntenek a közvetítések sorsáról.

    A fenti tények tükrében, a kérdésedre válaszolva:

    " olaszt egyáltalán nem??"

    Szerintem biztosnak tűnik, hogy: Nem!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák