Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz atee_13 #147852 üzenetére

    Akiket kezdőbe igazoltak mind bejöttek, Keita kivételével.

    Az ilyen Minamino, Sakiri, Solanke egyértelműen tölteléknek jött, persze volt bargain szaguk, de nem váltották meg a világot, lehetőséget sem nagyon kaphattak, és amilyen áruk volt, csak többért lehet eladni őket, ahogy Solanket is.

    Oxladet nem tudom, ő a HG miatt biztosan kellett ezért drágább is volt, mindenesetre már az Arsenalban sem az a játékos volt ő akivel a legnagyobb címekre akarna menni egy topcsapat, meg sajnos sérülékeny is, de amikor fitt sem kerül már a kezdőbe, mert vannak nála jobbak, amikor még a top4 volt a reális cél bőven volt hozzáadott értéke.

    Nézd meg a cselzi, sziti, utd, arsenal, barszareál etc... évente befürdenek 40-60 milliónyi igazolással, nekünk 2018-ból van 1db 50 milliós, aki egyértelműen flop, és már pénzt sem nagyon lehetne érte kapni.

    Ez a Konaté sem vagyok meggyőzve hogy egyértelműen a kezdőbe jön, majdnem biztos hogy Gomez Matippal fog megküzdeni a 2. számú CB pozícióért, szerintem nem is jobb tőlük, de nem nagyon követem a Lipcsét, inkább Upamecanot néztem, emennek igazából még mindig nem néztem utána, azt sem tudom hogy néz ki :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák