Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #145939 üzenetére

    Csak a végleteket látod az a baj.
    Tudom, hogy nem puszikáért fociznak, de azt is tudom, hogy egy Juventust megverhet egy Atalanta, pontosan tudom, hogy egy gazdag klub is őrizhet bizonyos hagyományokat és értékeket. Ismerem milyen az átlag "néző szurkoló", eleget vívok velük házon belül amikor nyomják a butaságot a Rómával kapcsolatban.

    Sokkal de sokkal több rossz dolgot hordoz magában ez a szuperliga mint amennyi előnyt felsorakoztatsz. Nálam semmivel nem több innentől egy 'pool mint bármelyik olajos, mert igent mondott arra, hogy egymás között pumpálják még nagyobbra a lufijukat.

    Egyszerűen nem hiszem el, hogy képtelen vagy megérteni, hogy nem csak az számít ki nyer és nem csak az számít, hogy ki a top 10. A lehetőség, na az mindenkié. A lehetőség a Rómának hogy kiejtse a Barcelonát 4-1-ről, a lehetőség az Ajaxnak hogy nagyokat üssön, a Leicester sztori, az Atalanta. A futball szellemiségéről beszélek, amit nem sajátíthat ki senki.

    Erre még reagálnék. "az is elég lenne ha a top6 lefölözné a bevételek nagy részét, mint a többi bajokságban az a világ legtermészetesebb dolga, és nem lenne igazságosan szétosztva, hogy az ilyen Westhemek is vehessenek 60 milliós játékosokat, meg játszanak 700 milliós stadionban. Ezt nem ők érték el, kizárólag a top6-nak köszönhetik"

    Miért nem 6 csapatos a PL? Eddig úgy volt hogy milyen fasza a PL, mert ott az alsóház is eséllyel megy a top ellen és nem csak az első 4, nem is csak a top csapatok, hanem még a 8. is többet érne el a BL-ben mint 1-2 olaszok meg német. Hogy van ez? Pénzből nem?

    De látod, a szurkolók, a játékosok, az edzők is ellenzik. Klopp, Ranieri, Sinisa, Kalle, itt mindenki hülye, csak a féreg brigád Agnelli, Perez, Glazer stb nem...
    De legalább kiderült kik küldenék bitóra pénzért a labdarúgást. Nem árt tudni kitől mire lehet számítani, és fel illetve leértékelték magukat a szurkolók akiknek tetszett (tudom neked alapból nem csak hát kell valami szóval nem rád értem első körben) mert azokat csak a kirakat érdekli, és hidegen érzelemmentesen nézne mást, ha mondjuk irány a B liga.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák