Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz BenHans #145912 üzenetére

    A legkevésbé azzal értek egyet hogy 15 klub alanyi jogon akar ott részt venni, kvázi akármit csinálhatnak, nem tudnak kikerülni onnan, sőt ez az egy ami leginkább zavar az egészben.

    Szakadékba viszont senkit nem akar senki lökni, a piramis ugyanúgy maradna, sőt az alsó fokhoz még több is jutna, mint az EFL és a UEFA együttes ajánlatai.

    A topklubok a rájuk telepedő szervezet(ek) miatt nem voltak képesek maximalizálni a bevételeiket, emiatt pedig veszteségesek. Magyarul: ők ki tudnák termelni a költségeiket és képesek lennének továbbra is növekvő pályán tartani az ágazatot, de ehhez nekik kell szabályozniuk a kereteket, mert ők futják a kockázatok nagyját is.

    A covid miatt így alapvető bajba van az egész sportág, és mindenki szart rá, illetve az UEFA erre a problémafelvetésre annyit bírt mondani, hogy legyen több meccs, de nem kaptok több irányítási jogot.

    Hát jött az arconcsapás, ezt minimum fél éve zsírozzák már a világ egyik legnagyobb befektetési bankjával, a legnagyobb streaming szolgáltatóval, meg az összes többi európai sztráklubbal.

    Mondom ha korábban lett volna akkora csatorna mint a közösségi média ugyanígy remegett volna mindenki minden reformnál, mint most. Kezdetben még a BEK is keményen beleavatkozott az első osztályú bajnokságok struktúrájába, aztán hogy visszasírják mégis, mondjuk egy szaros ligakupa felépítését azóta sem sikerült módosítani.

    Amúgy a PL lufidnak az is elég lenne ha a top6 lefölözné a bevételek nagy részét, mint a többi bajokságban az a világ legtermészetesebb dolga, és nem lenne igazságosan szétosztva, hogy az ilyen Westhemek is vehessenek 60 milliós játékosokat, meg játszanak 700 milliós stadionban. Ezt nem ők érték el, kizárólag a top6-nak köszönhetik, nélkülük a béka segge alatt lennének, és lesznek is ha vannak olyan hülyék hogy kizárják őket.

    Azon meg le legyenek álmatlan éjszakáid ha valóban megvalósul a szuperliga akkor maximum pár éven belül a Bayern is ott lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák