Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #145307 üzenetére

    Fú de nem szeretem azt a Sevillát.
    A bevallottan wannabe nagycsapat, de igazából olyan, mint németeknél a 'gladbach vagy az olaszoknál az Atalanta.
    Hol gyengébbek hol erősebbek, stabilan felsőház, sokszor egészen jó focival, de céltalanok olyan értelemben, hogy elfogadják, hogy bajnoki címre nincs esélyük, egy pillanatra sem gondolkodnak rajta, nekik ez a farvizes evickélés bőven jó az utolsó BL hely és a 6. hely között. Az EL párszor szépen kiadta nekik, bárcsak nekünk is kiadná idén.
    De na, nekem ez nem jön be, főleg miután Monchiról még az is kiderült, hogy Zani helyett az utolsó pillanatig mást hozott volna az Intertől a Nainggolan üzletben, Petrachi és Pinto is elmondta, hogy nem érkezhetsz meg úgy egy közegbe hogy száraz adatok alapján akarsz csapatot építeni, ez nem a fifa, meg itt nem is szokás az, hogy na edzőkém kuss, főzzél abból amit kukázok a piacról, de ha megduplázza az árát akkor el is adjuk és hozunk hasonló pótlást akit gyorsan építs be egy köztudottan CR által is elismert nehéz olasz közegbe olasz taktikába, olasz futballkultúrába.
    Ezeket a komoly cél nélküli csak legyünk meg gazdasági alapon farvízi evezősként csapatokat én nem csípem.

    Mondjuk azt nagyon köszi, hogy Villar nálunk köthetett ki és nem sikerült egy ilyen csiszolatlan gyémántra lecsapnia annak a kopasz kóklernek.
    Élvezet volt nézni az U21-es spanyol válogatottban is a játékát ahova most behívták és gólpassza plusz gólja is van.
    Ha így fejlődik Iniesta nyomdokaiba léphet, már most látom benne, és az sem véletlen hogy az Atleti érdeklődését már el kellett utasítani...

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák