Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #142602 üzenetére
ja, szerencsére hendó és matip is játszhat, így pedig teljesen más játékképre számítok, mint az elmúlt hetekben büdös city elkapta most nagyon a fonalat, de bízok benne, hogy kifulladnak: szezon fele még hátra... mélyről jöttek fel, nagy az előnyük, mi pedig a kicsi előnyből zuhantunk mélyet... a következő 2 hónapban még sokminden változhat, mert jönnek nekik sorban a kemény ellenfelek (február 6odikán meg az anfielden csökkenhet 3 ponttal az előnyük, ha verjük őket... muszáj lesz)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
atee_13
őstag
válasz gabross #142603 üzenetére
Idén nagyon hektikus a mezőny. Nyilván jelenleg a city nagyon jó pozícióban van. 7 pont előny. Volt ilyen szitu pont 2 éve. 7-én pool - city reményeim szerint ott nyer a pool, akkor már csak 4 pont. 2 éve a city 7 pontról (ha jól emlékszem ennyi volt a különbség) behúzta 1 ponttal, úgy hogy nyert a pool ellen. Most itt az alkalom megcsinálni ugyan azt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #142599 üzenetére
bazzee..
de már az első mozzanat is, ahogy mellel felugorva megmenti a labdát, de úgy, h a saját emberéhez is megy, úúúgy, hogy pedig ott van egy ellenfél-játékos is..áhhhháála a jó égnek, h itthon nb1-ben is láthatunk biztosi ilyeneket.. én ugyan nem szoktam nézni, de biztos vagyok benne, hogy mi is hasonlóan focizunk. emberhez, sokpasszosan, ügyesen, labdabiztosan..pppersze
..like a sevilla -
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #142606 üzenetére
"emberhez, sokpasszosan, ügyesen, labdabiztosan"
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én ilyet NEM szeretnék látni a csapatomtól. Így is nehezen viseli a szívem, amikor a tizenhatos előtt passzolgatnak, de ezek a hosszú labdák szinte az ötös vonalánál... Igazán hagyják a francba ezt, legyenek tekintettel a szív és érrendszeri panaszokkal küzdő szurkolókra. -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #142608 üzenetére
vigyázz, már izzik az az irónia-gomb, megsüti az ujjadat... : )
-
DeathAdder
veterán
Én ezt átéltem amikor BR-el a csapat átállt erre a játékra, voltak ám bakik, amikor a suta védőknek összegabalyodott a lába de az ilyen csapatoknak a builduput már egész hátul kell elkezdeni, ez az egész játékuk talpazata, aztán meg van a Krézi Jenő aki felháborodva ordítja országos csatornán a kommentátorfülképből, hogy nem tudja felfogni hogy "ezek" miért passzolgatnak hátul, ha támadniuk kéne
-
Peterhappy
őstag
válasz venember83 #142601 üzenetére
Ugyanez megtortent itthon is a mult heten. Akkor most a mennyei a besztlig?
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem tudom mar ki hol ironizal, de mar az elso passznal az a visszafejeles tul eros volt nekem. Ha csak otbol egyszer elbassza a vedo, akkor nem erte meg.
Nyilvan rendben volt ez a clip, de nem esett le az allam ugy mint egy regi Real counter attack utan."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
bagyulajuve
addikt
eddig azért bajok nem voltak belőle (vagy nem emlékszem), csak a támadó harmadba nem sikerül eljutni - nekem is felmegy ilyenkor pulzus/vérnyomás, de be kell látni, hogy ezt kell csinálni
Resistencia eterna
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #142613 üzenetére
'szki, azt hittem irónból toltad...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #142616 üzenetére
jajjjjj, ez a játék nem a drága jó Bonu-nak való..........
ő ezt max csak nézegetheti otthon, gyerkőcökkel, popcornnal -
venember83
nagyúr
Jan. 31.: Samp-Juve
Feb. 3.: Inter-Juve (Coppa Italia)
Feb. 6.: Juve-Roma
Feb. 10.: Juve-Inter (Coppa Italia)
Feb. 13.: Napoli-Juve
Feb. 17: Porto-JuveJa, a január eddig letudva 8 meccsből 7 győzelemmel, de a következő 20 nap is elég kemény lesz.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #142618 üzenetére
Samp-Juve 30-án lesz, odafigyelj már..
kár amúgy, 31 jobb lett volna, egy nappal kevesebbet tudtatok volna pihenni -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #142620 üzenetére
port-meccs nem lesz egyszerű. jó, erős csapat a portugál
és most...talán most én is úgy érzem - bár rendkívül óvatosan és félszegve mondom ki (írom le) -, talán ti is megfoghatóak vagytok, nemzetközi téren is -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #142622 üzenetére
az átletico ellen, pl...
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #142623 üzenetére
S utána az első adandó ellenfél kiütötte a Juvét. De mondhatjuk a Batcelona elleni mesteri meccset idegenben, aztán utána siman kiesett a Juve. Mintha ezek a parádés teljesítmények után annyira megnőne az önbizalom, hogy átesnek a játékosok a ló másik oldalára.
De van egy sokkal érdekesebb téma:
BenHans: tényleg lelépteti Friedkin Fonsecát, miközben a csapat ilyen elöl tanyázik a tabellán? Nem irreális ennél többet várni az edzőtől és a farkasoktól? Allegri jó opció (lehet), szó se róla, főleg ha a szép bérének a garantálása mellett megfelelő erősítésekre is marad pénz. Azomban kicsit hirtelen ez a tempó az új tulajtól, nem? Edzőcsere és stadion kvázi rögtön, plusz bajnoki vágyak. Ez így nagy falatnak tűnik egyszerre, 5-7 éves tervként azonban persze már szimpatikusabb s talán megvalósíthatóbb is. Amúgy Allegri visszatérésének örülök, a Serie A nagyon rászorul az ilyen legfelsőkategóriás edzőkre. -
atee_13
őstag
Fabinho nélkül érdekes sztori lesz
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #142625 üzenetére
Meg ennek a g*cifejű atkinsonnak a vezetésével... 1, vagy 2 11est fog befújni a tottenhamnek a semmire? Vagy kiállít tőlünk valakit?
Innen lesz szép nyerni
Nézzünk oda: behúzták lesre... csoda
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #142624 üzenetére
Hosszú sztori de te kérdezted.
Úgy néz ki igen. Nem szarozik az öreg, nem konfettinek szánta a klubért kiadott pénzt a jelenlegi covid ingoványos talajon lépkedve.
Már az első meccsen megmondta, hogy profi klub nem követhet el olyan hibát, mint Diawara nevezése, hogy a szezonvégi papírt írta át a muki, és nem figyelt, hogy közben betöltötte a 23. életévét és át kéne írni, zöld asztalnál 0-3 és annyi a pályán elért 1 pontnak. Bár a coni elé megy az üggyel, mivel érdekes módon közben a kirúgott pali pont a veronánál állt munkába.Most is azonnal fejek hullottak a kupás 2*15 perces 6. csere miatt, amit Pelle 4x jelzett Fonsecának akinek azt mondta a két szerencsés, hogy lehet, pedig nem, az olasz kupában nem megengedett csak az EL/BL-ben.
Na ebből kialakult egy kis perpatvar, hogy a csapat szeretné ha visszajönne az egyik pali, mert szívügye stb, de Friedkin megmondta, hogy felejtős.
Közben Dzeko bedurrant Fonsira, a csapat előtt nyíltan kritizálta, amire válaszul ki lett téve a keretből és átadólistára került, próbálnak neki másik bajnokságból csapatot találni. 36 éves, nyáron úgyis túl kellett volna adni rajta.Friedkinnek viszont bettete a kaput az Atalanta, a Napoli, a Lazio és a Spezia ellen mutatott játék is. Most ott tartunk, hogy előszerződést akarnak Allegrivel, hogy amíg BL helyen van a csapat addig marad Fonsi majd júniustól Allegri, aki a guruk szerint 5M€-t kér és hajlandó leülni a padunkra, apró adalék, hogy a családja Rómában él. Stabil BL szereplést akarnak és a meglévő értékek megtartása mellett erősíteni és bajnoki esélyessé alakítani a csapatot ami a BL-ben is helyt tud állni.
Úgy néz ki van pénz, mert 2021 dec. 31-es határidőt szabtak meg a 210 milliós tőkeemlésre, amiből már 2020. dec. 31-ig 140 meg is valósult. Az európai gazdasági központjukat pedig Rómába költöztetik, így nem kell ingázni és a csapat körül lehetnek, mellesleg a brexit után a feltételek is jobbak. A stadionnal sem akar Pallotta féle fingreszelésbe belemenni, konkrét válaszokat vár a városvezetéstől, ha nem akarnak nyerni a város minden téren ezen az építkezésen akkor viszi Flaminioba, vagy lehet még a végén tényleg kisírják, hogy az Olimpicót pofozzák ki a csapatnak, csak biztosítsunk kalitkát a madaraknak.
Nehéz Fonseca helyzete, nem rossz edző, örülök,hogy nem Conte jött ide, de nem lehet ilyen pofonokat kapni. Holnap érkezik orvosira El Shaarawy, hétfőn a jobb bekk Reynolds, akivel a juve is tárgyalt, és a Dzeko ügyön kívül próbálják eladni Jesust és Faziót, Diawarát és Pau Lopezt pedig meggyőzni a klubváltásról, utóbbi esetében a Verona hajlana Silvestrivel egy cserére.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
atee_13
őstag
Dier Loris kombónak megköszönhetjük ezt a félidőt
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #142628 üzenetére
Én Firminonak köszönöm hátha most 1 hónap pl-gólcsend után kiszakad a gólzsák és kitart szezon végéig
-
mephi666
nagyúr
Na, kezd patkánykodni a g*ci: az nem számít, hogy Dier kezére pattan a labda, miközben majdnem lerángatja Firmino mezét, viszont utána Firmino csuklójára is pattan, ezért a tottenhamnek jár a szabad...
-
Tibiajax
nagyúr
lukászmoúra, ne csóváljad a fejedet, álljàl befele aztán most is rúgjál 3gólt 5perc alatt, a liverpool ellen, most is mutasd már meg a világnak a csoda tudásodat. te....
nyavalyás -
gabross
tag
válasz mephi666 #142630 üzenetére
Erre azt mondom, h 1-1, mert tényleg lesen volt Son a gól előtt, de ennek a gól után miliméterezgetünknek semmi értelme. A kezezést is fújja be akkor, és inkább Diernél, nem visszatekergetjük itt 3 percet a felvételt... Lényeg, h a 3-ik is csak összejött valahogy, köszi Rodon
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #142627 üzenetére
én dzeko-alexis cserét olvastam, de nem igazán tudtam értelmezni, hogy miért lenne ez jó bármelyik csapatnak, akkor úgy néz ki ezért.
(hogy minek igazolunk megint fél idényre, az nagy talány)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz gabross #142632 üzenetére
Ja, azért mondom, mert Dier keze miben volt más?
Most meg spiler bakizik: "nincs összeköttetés az anfield-del" ...furcsa volt ma nekem ez az anfield remélem nem lő Bale gyors 2 gólt az utolsó 2 percben, amit nem látok
Ez a 3-1es győzelem kellett nagyon idegenben... vannak még mindig bajok, de kezd újra veszélyesen játszani a csapat... mondjuk ehhez az is kellett, hogy a tottenham ne 90percig piknikezzen a saját kapuja előtt egyetlen kontrára, vagy ajándék 11esre várva
[ Szerkesztve ]
-
-
mephi666
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #142635 üzenetére
nem azt mondtam, hogy nem nyúlt bele, de előtte fél másodperccel úgy indult, hogy dier szépen ölelte-húzta a mezét és az ő kezén pattant meg először a labda nem azt kritizálom, hogy nem adták meg a gólt, csak a szabadrúgás iránya erősen megkérdőjelezhető
ui: amúgy atkinson tegnap nagyon formán kívül volt, mert nem fújt be 11-est a 'pool ellen és ki sem állított senkit
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Richard! #142641 üzenetére
lehet ez lepte meg atkinsont, aki most nem készült fel a csapat tudatos sz*patására, mert úgy volt vele előtte, hogy most nem lesz szükség a meccsbe való belenyúlásba se
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz mephi666 #142640 üzenetére
Akkor bocsanat a hangvetelert. Igy mar tiszta, azt hittem azt irod, hogy allnia kellett volna a golnak, mert Dier is szabalytalankodott . Viszont igy is csak a #142638-t ismetelni. Meg sosem lattam elonyszabalyt visszafujni VAR utan, es ugy tudom, hogy nem is lehetseges.
#142639 atee_13
Ezzel a reakcioval nem tudok mit kezdeni. Ha rosszul tudom a VAR szabalyait, akkor szavakat hasznalj, mint egy ertelmes ember."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #142636 üzenetére
Ez jó, ebből tudom hogy elolvastad.
Amúgy hidd el, ha a Lazio naggyal van, akkor nem volt szándékos.Nem tudom alakul-e valami, de melegszik a helyzet. Pinto és Allegri egy szállodában voltak, előbbi annyit mondott, hogy nem tudott erről az egybeesésről.
Az Alexis - Dzeko tárgyalás kútba esett tegnap, mert a Roma Pinamontit is akarta volna fizu kompenzálásképp. Hála az égnek.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Richard!
addikt
A Stuttgart mai meze: 🤮
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
válasz DeathAdder #142649 üzenetére
És még a csóri szögletzászlót sem kímélték...
Az angoloknál a lánykérést gyakorolják meccs előtt, itt meg csillámpónival mosták ki a felszereléseket...buzi egy világ ezMa kezdődik életed háralévő része
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest