Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz ZavaBalazs #142797 üzenetére
Huha, ez szep volt. Remelem ment az elo fogadas.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Peterhappy #142801 üzenetére
Az se volt gyenge, amit a bíró, meg a VAR művelt, de a rossz értelemben. Még egy ilyen sörmeccsen is képesek tovább gyalázni a futballt, és csak elérik, hogy róluk is kelljen beszélni a meccs közben és után, ne csak a játékról, a sok gólról, meg a mérkőzést meghatározó, korai szabálytalanságról.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #142799 üzenetére
passzolom, valahol azt olvastam, hogy a kínai szabályozások miatt nem tudják úgy fejleszteni a klubot, ahogy szeretnék (pl raknának bele pénzt, de azt engedélyezni kell a kínai államnál)
max nem a bc partnersnek adják el:
Soccer-Inter Milan seeks new bidders after BC Partners exclusive talks - sources
gondolom akartak ők igazolni valakit most télen is
---
tegnap megint előjött, hogy kell handa helyére egy első számú kapus, csak nem tudom ki jöhet szóba. nem is értettem miért nem radu véd egy kupameccsen.musso, cragno, silvestri?
őket olvastam, mint jelöltet, de nem nézek inter meccsen kívül mostanában mást (sokszor azt sem), szóval nem tudom hogy ők mennyire jók.
radut nem hiszem hogy beállítjuk a kapuba 1 év padozás után.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
válasz Ringman #142803 üzenetére
gondolom akartak ők igazolni valakit most télen is
Ebben nem lennék biztos. Marotta inkább csak foltozgatásra használta a téli mercatót, ha nagyon muszáj volt.
Köszi a többi infót. Kicsit meglep, hogy befektetési társaságok pingpongoznak a két milánói klub tulajdonjogával, s nincs egy viszonylag biztos tulajdonosi háttér.
-
Enzolord
addikt
Én sem értettem teljesen elég sok döntést. És az az igazság, hogy sokkal jobban örültem volna egy 4:0nak ezek nélkül a szarok nélkül. Első piros ok, elcseszte a kissrác, tanul belőle! De a többi kabaré
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz paatrick #142793 üzenetére
Ez nem egy spanyol LaLiga2 meccs volt a bajnokság zárófordulójában, ahol két olyan csapat meccselt egymás ellen, aminél a döntetlen mindkettő együttesnek win-win szitu?
Azokon történnek ilyen gyakorlatilag lófasz események, és egy barátságos döntetlennel zárul le az összecsapás.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bagyulajuve
addikt
az AS Roma-ból a Lazio-ba igazolt Mussolini (a Duce dédunokája)
Resistencia eterna
-
paatrick
őstag
válasz Peterhappy #142809 üzenetére
Nem hiszem el, pár hete is volt ugyanilyen
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
mephi666
nagyúr
ejj de szép ez a brighton elleni kezdő:
kelleher - taa, phillips, henderson, robertson - thiago, milner, wijnaldum - shaqiri, firmino, salah
csere pedig: adrián alox, jones, origi... csak hogy a nagyobb neveket említsem... valamint a friss szerzemény davies
túloldalt kispadon kezd lallana
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
villamos
őstag
Zsóri!
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Peterhappy
őstag
Fuuuuu ez a derbi... vallatni lehetne vele. Az ÚFC jobban játszik, mint szokott, mi meg botrányosan gyengén. A gólunk szerintem szabályos volt, de a liláknak járt volna az elején a tizi. Kell a VAR.
-
villamos
őstag
Kovács! 2-0 a Budafoknak.
Kovács duplázik, 3-0
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
A vége 3-1 ezzel, és az Újpest mai vereségével kikerült a kieső zónából a Budafok, legalábbis egyelóre. Mindent összevetve jó kis meccs volt ez.
Meglátjuk, hogyan fog menni vasárnap Pakson.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #142818 üzenetére
Az, hülye ívelgetés, amit a brighton leszed rendre meg 16uk környékén rálövések helyett adogatás, míg el nem veszik... Firmino alig ér a labdába, 1 rendes kontrát nem tudnak végigvinni, mert pontatlanságok miatt folyamatosan megtörik a lendület... remélem Klopp helyreteszi őket, hogy az elmúlt 1 hét játékát mutassák, ne azt az impotens szart, amit 1 hónapon át műveltek
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
gabross
tag
válasz atee_13 #142818 üzenetére
Ez sajnos gyengébb annál is, aggasztóan gyenge. A Burnley ellen 27 kapura lövés volt, a manu ellen 17. Ma eddig 2. Alibi foci. Phillips játszik a legjobban, kell is, mert többet támad a Brighton.
Bajnokságot nem lehet úgy nyerni, hogy nem verjük meg a Burnley-t, a Brightont, a West Bromot vagy a Fulham-et. A City a mai meccsét is behúzta...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Peterhappy #142801 üzenetére
legközelebb nézd meg, mikor írtam
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
addikt
Thiago Alcantara amúgy miért nem a Barcában játszik? A játéka teljesen odaillő lenne. Még jobban illene oda, mint a Liverpoolba. A Barcának most talán nincs is nála jobb középpályása. Miért hagyták elmenni?
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Liverpool is top formában megint, 75 perc alatt 0 kaput eltaláló lövés
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
IreN!CuS
őstag
Barca mit hozott vissza te jó ég
Amúgy vannak apró másodpercek! amikor egy icipicit! hasonlít! a régi! barcára! a mostani játékSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
BenHans
addikt
Az 5. Barca gól...
Az a bal küllős passz Grízestől...
Finom.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
nagyúr
-
forceberg
veterán
válasz Peterhappy #142815 üzenetére
Beérett a német edző munkássága:
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz forceberg #142827 üzenetére
Csóri Újpest. Elképesztő mélységekben vannak, nem tudom, lehetnek-e még lejebb.
Az a Tallo gól, te jó ég. Aki odavitte azt az életképtelen fogyatékost meg kellene hurcolni. Semmirekellő tucathulladék, amiből raklapszámban van a bajnokságban.
(Sajnos nálunk is, mert még az mb3 csapatnál rontja a levegőt.)As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
őstag
válasz Citroware #142822 üzenetére
Azért távozott anno, mert nem kapott elég játéklehetőséget, nem nézem a Poolt, de a Bayernben tudott alkalmazkodni az intenzív futballhoz. Nagyon intelligens játékos, ezért meglepő lenne, ha Klopp csapatában nem menne neki. Covidos volt és sérült, lehet még idő kell neki.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Állítólag Agüero is jönne ingyen nyáron a Cityből. Gondolom a fizetését meg lehetne oldani. Több szempontból is előnyös lenne. Messi spanja, meg azért egy hangyányival jobb játékos Braithwaite-nél.
-
Peterhappy
őstag
válasz ZavaBalazs #142821 üzenetére
jo'vanna fogalmam se volt, mikor ert veget a meccs
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz paatrick #142823 üzenetére
Még jó hogy elaludtam a 2. félidő elején: katasztrófa volt a tegnapi játékkép is... 4évig tartó hazai veretlenségi sorozat után 2 hét alatt 2 vereség a legutolsó csapatoktól
-
atee_13
őstag
válasz gabross #142836 üzenetére
Így van, szerintem is nagyobb gond ez mint a védelem. Mert ha nincs is az a luft a gól előtt akkor is mi van... gól nélkül nehéz nyerni.
De szerintem itt már hónapok óta a koncepcióval is baj van. Leggyakoribb szituáció:
1. Kapus passzol valamelyik hátvédnek
2. A hátvéd kiteszi valamelyik szélre
3. A szélén lévő talán 1-2 lépést tesz előre vagy már egyből megáll, feltérképezi a terepet eltelik 3-5 mp majd hátraadja a védőnek többnyire a túloldali középsővédőnek.
4. A védő továbbteszi a másik szélre ahol kb kezdődik elölről a folyamat.Ezalatt az ellenfél védelme feláll, felveszi a pozíciókat amire készült, kb kissámlit letehetné és ráülhetne, lógathatná a lábát, h jól van na majd jöttök.
Korábban is voltak ilyenek, de akkor valahogy jött egy gól ami megkönnyítette. De már az sincs.
-
mephi666
nagyúr
válasz gabross #142836 üzenetére
ja, jota legalább kreatív és motivált volt, termelte is a gólokat... hasonló játékos kellene, aki rálövi, nem csak adogatja tovább... ő hiányzik talán legjobban... lehet jobb lett volna, ha tegnap henderson helyett a frissen megvett cb van a posztján, hendó meg középről, a megszokott helyéről irányít...
így mi vár ránk? city, leicester, lipcse, everton 2 hét alatt? ha így folytatjuk, március elejére a 10. hely környékén leszünk az arsenal mellett a west ham / tottenham elleni meccsek után kezdtem benne bízni, hogy ennyi volt a gödör, de a tegnapi teljesítmény ezt rendesen megcáfolta...
ui: ja és én is hasonlóan látom... múltkor az ellenfél szögletéből taa->shaqiri->salah gól tanári volt... amikor nagyon ment, pont ebben volt az erősségünk, hogy a feltolódó ellenfélen keresztül pár pontos passz és ott voltunk a kapujuk előtt erre most ezzel sz*patnak minket: felhúzódunk, felállítják a bunkert, törvényszerűen labdát vesztünk és abból megindulnak (amit a rutintalan, szétvert védelmünk ellen rendesen ki tudnak használni)
...nem ezt az idióta barcás tilitolit kellene erőltetni, amiről kiderült az elmúlt hónapokban, hogy nem megy, hanem végignézni 1-2 évvel ezelőtti meccseket és azt venni alapul tegnap a meccs elején annyira feljött a brighton, hogy először azt mondtam: ebbe fognak belerokkanni, ha benyelnek hirtelen pár gólt... sajnos salah korai helyzete is kimaradt, ők meg visszábbvettek és teljesen más stílusban játszottak tovább (már amíg láttam)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz yuing #142831 üzenetére
Megy neki, de szerintem a Barcában még jobban ment volna. Sokan arra fogják a Barca gyengülését, hogy Messi mögött már nincs egy Xavi vagy egy Iniesta a középpályán. Na szerintem Thiago Alcantara simán van az a szint. Amikor elment, talán még nem volt, de ha megtartották volna még egy-két évig, 2015-ben Xavi visszavonult, a helyét simán megörökölhette volna.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Citroware #142839 üzenetére
Pepnek ő volt a szíve vágya 2013-ban ("Thiago oder nix!" / "Thiagót vagy senkit"), volt egy 18 vagy 25 milliós kivásárlási ára, és keveset játszott a barcában. nem is volt nagyon kérdés, hogy marad-e.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
addikt
válasz ZavaBalazs #142840 üzenetére
Persze, mivel ő már a Barcában látta, hogy mekkora játékos lesz. És magával vitte. Így már érthető a történet.
-
venember83
nagyúr
A Financial Times szerint óriási a baj az Internél, ahol jelenleg a Suning egy 200 millió eurós gyorssegély beszerzésén munkálkodik. Ez nem oldalná meg a csapat gondjait, de ennyi kell ahhoz, hogy idén be tudják egyáltalán fejezni a bajnokságot. Mivel a komancs vezetés befagyasztotta a kínai érdekeltségek külföldi költekezését, a Suning már inkább szabadulna a klubtól, és a BC Partners meg is venné a csapatot, de az összegek között egyelőre irtózatos, több százmillió eurós szakadék tátong. A Suning 900 millió eurót szeretne kapni, a BC úgy ajánl 750-et, hogy ebből 400 a tartozások kifizetésére, illetve az idei működésre menne. Több variáció is van a klub megmentésére, a kínaiak abban is benne lennének, hogy csak a részvények egy részét adják el, de ki akar egy fél csapatot venni magának? Izgalmas hetek jönnek Milánóban, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #142844 üzenetére
lényeg, h előrébb végezzünk a végén, mint a juventus
minden másra ott a mastercard -
BenHans
addikt
Tyihí, akkor mi romanisták hálát adhatunk Friedkinéknek, akik nemhogy ott vannak a csapat mellett, de még értenek is a témához abból kiindulva, hogy ezt ilyen rövid idő alatt és covid mizéria mellett sikerült elérni.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Peterhappy
őstag
Csak hogy jól olvasok-e a sorok között. Ezek szerint csökkent az esélye Messi nyári érkezésének?
-
venember83
nagyúr
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #142849 üzenetére
A csillagszemű és az ázott kutya tekintetű hide the pain Tóni...
...neeemm, ehhez túl gyenge a képzelőerőm.Egyelőre csak Orsatót sikerült ránk küldetni szombatra, hát több mint a semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Autós topik
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest