Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz forceberg #126953 üzenetére

    Hátulról faultolta, amit vissza is néztek, tehát a bírák szerint teljesen szabályos volt. (btw mezőnyben ezeket rendszeresen lefújta a hazai csapatnak)
    Mané gólelvételéről annyit, hogy a szabályváltozás szerint boxon belül ha kézzel ér a támadó a labdába az szabálytalan közvetlen gólszerzés esetén. Itt viszont nem ez történt, hanem a kezéhez hozzáért a labda, majd az egyéni akciója után beverte és végül elvették a gólt.
    Szóval ha következetesek és továbbra is azt a szabályt nyomatékosítják angliában, hogy a játékvezető döntését sosem bírálják felül, akkor gond nélkül megadhatták volna a gólt. Egyik sem volt nagyobb vétség a másiknál, főleg úgy hogy az új kéz szabály a közvetlen gólt megelőző szitura értendő.

    De nem is ez zavar, mert a javunkra is hibáztak már, hanem hogy mennyire elfogult Ratkinson a mezőnyben nyújtott bíráskodása miatt. Annyira rühellem ezt az alakot, kb mint amikor a cselzi befutott friss olajos újgadagként és a játékvezetők ha csak tehették ellenük ítéltek :D Ratkinsonnál pont ezt látom.

    Döntetlentől többet meg nem is érdemeltünk, ha nem kerülünk hátrányba, akkor megint ellabdázgatunk és hazamegyünk egy 0-0-val mint tavaly meg azelőtt. Nem is értem Klopp miért így áll hozzá állandó jelleggel, túlságosan óvatos, túlságosan tisztelettudó, túlságosan nagy szent glóriával vonja be ezt a neves rangadót, vagy fogalmam nincs, 8 meccsen egyetlen egyszer győzte le eddig őket a PL-ben. Ki nem állom amikor jópofizik meg ölelgeti az ősi rivális játékosait, nem háború ez persze, de akkoris, nemár..

    Viszlát - Arra a szerencsétlen Lallanara sem tettem volna rá az elszarusodott körmömet sem hogy valahogy bekotorja 2 centiről, főleg mert általában teljesen alkalmatlan a gólszerzésre :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák