Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #102901 üzenetére
Esetleg még Disneyland-et elhívhatják egy felkészülési meccsre.
-
bagyulajuve
addikt
a magyar válogatott egy fos, de ha összeáll még szar is lehet
Resistencia eterna
-
DeathAdder
veterán
A magyar válogatott barátságos meccset játszik a Wembley Stadiumban. Az angolok kellőképpen komolyan veszik a találkozót. Úgy döntenek, hogy sörözni mennek, elég, ha csak Wayne Rooney játszik, a magyarokat egyedül is megveri.
Ahogy iszogatnak a kocsmában, jön is a hír, hogy Rooney a 4. percben gólt rúgott, 1:0. Elégedetten emelgetik a korsókat, de újabb hír valahogy nem érkezik. A 85. percben aztán érkezik a hideg zuhany: a magyarok egyenlítettek.
Az angol játékosok azonnal a buszba ugranak, irány a stadion. Ott kapják a hírt, hogy a hosszabbítás második percében a magyarok újabb gólt rúgtak és megnyerték a meccset. Rohannak az öltözőbe, Rooney ül az egyik padon és nagyon lógatja a fejét.
Rögtön nekirontanak:
- Wayne, mi történt? Hogy veszíthettünk!?
- Ne haragudjatok, fiúk, nem sokat tehettem, még a 13. percben kiállítottak...
-
L_YKing
addikt
válasz DeathAdder #102904 üzenetére
Az a baj, hogy ez meg a valogatottnal is szarabb poen..
(pedig az mar teljesitmeny..)[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
LyonnaisFan1
őstag
Ez azért már sokkal valósághűbb lett
Meghozta a gyakorlás az eredményt. És Allen Iversonnak is igaza van. Practice, Practice
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
L_YKing
addikt
válasz LyonnaisFan1 #102906 üzenetére
Nehéz megmondani melyik szarabb
-
adise
őstag
válasz LyonnaisFan1 #102906 üzenetére
-
sapphie
csendes tag
U17 Hun-Isr
[Vida Kristóf, az új Tokody öngólja]
Mindenhonnan törölték, ezért gondoltam felteszem, lássátok ha esetleg lemaradtatok róla.[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
válasz DeathAdder #102910 üzenetére
Gondolom nem azért, mert szégyen az egész országnak. Áááá
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Tibiajax
nagyúr
ahhoz képest, hogy vége az uborkaszonnak és végre nézhetünk ismét focit a tévében, ráadásul milyen meccsek lesznek ma
elég nagy a kuss..
-
villamos
őstag
Ez a derby egyelőre egy nagy semmi. A lilák valamit nagyon szeretnének, az hogy mit, még nem derült ki, de legalább az akarat az látszik. A zöld-fehérek háza táján egyelőre csak Dibusz tett le némi értékelhetőt, nagyrészt ennek köszönhető hogy még nem kaptak gólt.
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
addikt
A Dortmund védelme tiszta kabaré.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
L_YKing
addikt
Ez így elég csúnya...
-
addikt
A City hazai pályán, a United ellen, a következő meccsen már behúzhatja a bajnokságot egy győzelemmel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #102914 üzenetére
nem is tudtam hogy ma játszunk, jó meccs volt, vagy csak az eredményjelző hazudik és a 3-0 ellenére gyász volt a játékunk?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
adise
őstag
Ki mas venne be a juve kapujat eloszor iden mint Bonucci?
-
BenHans
addikt
válasz adise #102929 üzenetére
Rendesen meg is ünnepelte, ahogy illik. Szép és nagy
tüskepillanat ez.DeathAdder:
(Király Gabit én is szívesebben látnám, mint bármelyik aktuális kezeltet. Magyar Királyság! )
szerk2. Mire nem jók a rabszolgák?![ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
ZavaBalazs
őstag
csak halkan jegyzem meg, hogy a bayern könnyű sorsolása épp 2-0-ra megy a barcával szemben, jó igaz, Messi a padon, de akkor is...
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
L_YKing
addikt
-
törölt tag
Ezen az LA Galaxy vs LA FC meccsen többet szórakoztam, mint a MU-n az elmúlt 5 évben összesen.
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz ZavaBalazs #102934 üzenetére
Épeszű csatárokkal simán nyerhettek volna...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Tibiajax
nagyúr
hihetetlen, hogy lehetett így szabadon hagyni dybalát, hadd lőjjön, kapuval szemben...
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #102940 üzenetére
jobb az így, hátha a motiváció is kisebb lesz az inter-milanon, így hogy 8 pont van a 2 csapat között
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy Jesé-vel mi a helyzet? Nézem a Stoke - Arsenalt és még a keretben sincs a spanyol. Arra sem találtam infót, hogy sérült lenne.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #102943 üzenetére
Renato Sanches óriási flop eddig, kb olyan mint amikor minden akciót vagy poént ellőnek már az előzetesben és a film unalomba fullad. Bár most azért sem játszik mert combhajóval sérült zsinórban másodjára.
Előbb január 6-án dőlt ki 20 napra, aztán hasonló okból márciusra írták a felépülését, de még tegnap sem volt keretben, ma pedig már áprilist írunk. Októberben belsőcomb miatt esett ki egy hónapra.Emlékszem egy Bayernes barátommal beszélgettünk róla. Nagy reményeket fűzött/fűztek hozzá, én pedig nem értettem mit látnak benne. Többször olvastam/hallottam, hogy a Bayern Predatora...
Költséges igazolás volt és ha a Bayernnek nem kell, - pedig 4-2-3-1-ben megnézném Vidal mellett kettesben - akkor nehéz lesz nyereséggel elpasszolni mert még kakukktojás. Na jó, talán az egyik milánói megvenné, ők mindig mindenkit mostanában, de viccet félretéve még be is válhatna szerintem, mondjuk a kopasz keze alatt.Nem hinném, hogy a küzdős játék miatt nem tud kibontakozni. Jesé "úri" játékára értve oké, de Sanches a válogatottban csak a harcosságával mutatott valamit, 176cm tömény erő a srác, jó alkata van és nagyon vaddisznó, ketten alig bírták elnyomni. Itt 4-1-3-2-ben a hármas jobb oldalán játszott, de rendszeresen visszalépett.
Szerintem (gyors) gondolkodásban nincs ott annyira és a posztját sem sikerült megtalálni, pedig annyi esze biztos van mint Vidalnak csak kevesebb a rutin és az önbizalom. Mentálisan tuti visszavetette, hogy nagy reményekkel ment egy Bayernhez, aztán lepattintották egy Swansea-ba, ezen a ponton elgondolkodik az ember a karrierjéről, és talán pont az a löket kell neki hogy újra valami nagyobb csapatban kapjon esélyt.
Még semmi sincs veszve, a következő idény kezdetén lesz 21 éves, lehet tényleg jót tenne neki a Serie A, kölcsönben még a Romában is kipróbálnám hátha kineveljük Ninja utódát, aztán ha minden kötél szakad mehet egy Atalanta kaliberű csapathoz vagy Franciaországba.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
KisTücsök
addikt
balfaszok
-
addikt
Ebből 5.hely lesz Conténak.
Zidane és Perez helyében már küldeném is a tárgyaló embert Londonba Hazard-ért. Nem hinném ,hogy ha a játékos se nagyon szeretne tovább ott maradni akkor ne lehetni viszonylag jó áron (100M) elhozni.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #102946 üzenetére
Nagyon kevés olyan kiscsapat maradt az angol bajnokságban aki ne lenne ugyanaz arctalan célfutballt játszó, és ezekbe ilyen primadonnák nagyon nem illenek, pedig tök jól fel lehetne őket építeni, csak hát ahhoz idő kell, de ha időt akarsz akkor nagy valószínűséggel kiesel a vérbe és elesel a húsos fazéktól.
A kicsik TV-s pénze a bevételeik 90+%-t jelenti, tehát rohadt keményet küzdenek a bentmaradásért, amibe nagyon nem fér bele hogy ilyen nagynevű úriemberek lötyögjenek a pályán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest