Új hozzászólás Aktív témák

  • drachoHUN

    senior tag

    válasz venember83 #100119 üzenetére

    A kevesebb kapott gólhoz nyilván hozzájárul a 4-3-3-ra váltás. Eggyel több kp, illetve még a bal szélső Mandzu is védekezik, sőt Cuadrado is eléggé visszazár. Persze, hogy stabilabb minden. Dybala kárára. De ennek ugye a velejárója az, hogy tegnap is csak egy szöglet után szereztünk gólt(ami csak azért volt elég a győzelemhez, mert a Roma komoly ziccereket hibázott), vagy az inter elleni 0-0. A támadójáték rovására megy a stabilabb védekezés. Működhetne egész nyugodtan a 4-2-3-1 is. De nem Khedirával meglátásom szerint. Dybala - ha így marad minden - nyáron dobbant.
    Nekem őszintén szólva nem tetszik amit Allegri idén csinál. A keret egyértelműen 4-2-3-1-re van alakítva. Ott még oké is Mandzu a bal szélen, de 4-3-3-ban már kevés. Khedira persze 4-3-3-ban nem akkora fék, de hozzá sem kéne feltétlenül ragaszkodni. Marci elég jól tolja, amikor szerepet kap. Meg persze ott van Matuidi is Pjanic mellé.
    Persze Allegri a bajnok és kétszeres BL finálé bukó, nem én. Szóval biztos neki van igaza, csak mint szurkoló én mást szeretnék látni.

    [ Szerkesztve ]

    Forza JUVE!!!

Új hozzászólás Aktív témák