Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz scabi78 #22399 üzenetére

    Több helyen/többször írtam róla.
    Előnyei : nagyon jó hangminőség jack- en, jó hankártyáról, kis impedancia, mobil eszközök is meghajtják. Basszus mélyre megy de finom, nem túltolt, felsőmély nincs kiemelve, ami ráülne a középtartományra. Magas kiváló, rezesek azok igazán rezesek. X-Fi, Audigy kártyákról hallgatom legtöbbször. Hangra nekem ez jött be, a sokkal drágábbak nem tetszettek. Párna kényelmes, nagy fül is belefér, a szövet/műanyagszerű borítás nem irritálja a bőrönet mint a műbőr vagy plüss.
    Hátrányai : az USB protézise gyengébb hangminőséget ad. A műanyag illesztéseknél állítólag megfáradhat, törhet, vigyázni kell rá, a fő fejpánt azonban acél. Állkapocsmozgásnál a műanyag részek ropognak, behallatszik a fülkagylóba, mondjuk nassolni nem optimális hallgatás közben :DDD . Mikrofonját halknak hallom, nekem viszont ez nem szempont, nemigen használom.

    Ha van lehetőséged hallgasd meg vásárlás előtt, a fórumon nem mindenkinek tetszik, de pld aki meghallgatta nálam megdöbbentően jónak találta, volt aki azt mondta szinte sokkot kapott, nem hallott még ilyet fülesből.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák