Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
-
surgyi
senior tag
Üdv! Minap vettem egy Creative SoundBlasterX AE-5 hangkártyát, mert a fülesem Asus Orion Gaming Pro, USB-s egységével nem voltam megelégedve. Viszont nem sok változást érzek így sem, gondolom nem a legjobb ez a füles. Mit ajánlanátok helyette, főleg játékra lenne (PUBG és társai).
Olvasgattam a Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition fülesről. Van valakinek, vagy javasolt cucc egyáltalán? Tudom sokan a Cloud Alpha-ra voksoltok.
Legtöbb füles 20-20000Hz közötti paraméterrel bír, hasonló hangzásvilágot tudnak ezek szerint, vagy bőven van eltérés közöttük?
Megköszönöm mindenkinek a segítő hozzászólást! -
válasz surgyi #22859 üzenetére
A frekiátvitel csak egy paraméter, önmagában nem mond semmit, arra nem érdemes támaszkodni. Kagyló+párna akusztika, impedancia, membrán anyaga, gyorsasága, átmérője, valamint a saját hallásod, ízlésed mind-mind befolyásolja hogy mi tetszik. Az Alpha- t nem hallottam, véleményt nem tudok róla mondani. Nekem pld egy olyan modell jött be, amit itt nem ajánlanak .
A 3 test probléma nem megoldható.
-
nagyúr
válasz surgyi #22859 üzenetére
A H5-öt én is néztem, a tesztek nem mondtak róla rosszat, szerintem ha birizgálja a fantáziád be lehet vállalni. De tényleg mindenképp a Tournament Edition-t kellene választani!
Itthon egyáltalán hol lehet kapni jobb áron?!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Xboxhoz szeretnék venni egy headsetet és a segitségeteket szeretném kérni. Otthon van egy CloudX-em, de barátnőmhöz is szeretnék egy normálisabb fejest. Platronix rig 400 hx az egyik kiszemeltem a másik pedig a Steelseries Arctic 3. Esetleg a Cloud Stinger. Szerintetek melyik lenne a legjobb választás? A steelseries most akciós emagon, ezért van hasonló árban, mint a másik 2.
A másik kérdésem, hogy az Atmos mennyit jelent a füleseken?https://www.youtube.com/@Rolika82
-
MKX
csendes tag
Sziasztok!
Egy 7.1-es fejhallgatót szeretnék, leginkább játékra.
Kikötések:
- 7.1 (leginkább a BF és hasonlókhoz lenne előny)
- Erős, mély basszus (azért a magas se legyen elhanyagolva)
- Lehetőleg zárt kialakítású (hogy jobban kiszűrje a külső zajokat, +nekem kényelmesebb)
Így hirtelen kb ennyi. Úgy 30-50 ezer forint a keretem rá (ha van ennyiért normális).Köszönöm szépen előre is!
;_;
-
-Rolika-
senior tag
Találtam egy új lehetőséget, ami még bele férne a keretbe.
Game.co.uk-ról egy Plantronics RIG 500 Pro HC lenne kb 23000Ft.
Erről esetleg van valakinek infója?https://www.youtube.com/@Rolika82
-
Szepi1979
senior tag
Sziasztok!
Játékra ( PubG, ROE, WOT ) Alpha vagy G4ME ONE ?
Az Alpha 30.000 körül van, a G4ME ONE meg ugye 35.000 az Aqua-ban.“ nem kell mindig nyerni “
-
-
Szepi1979
senior tag
válasz SH4D0W2011 #22869 üzenetére
Köszi szépen!
Valahol meg lehet hallgatni mindkettőt?
A MM-ban erre nem volt lehetőség...“ nem kell mindig nyerni “
-
huby80
senior tag
válasz Szepi1979 #22870 üzenetére
Nekem volt mindkettö ! hangzásba kb egy szint picit talán az én izlésemhez közelebb állt az alpha ! (söt az én vélemyényem az hogy jobban is szol , bár az alpha egy bejártatott darab mig a gameOne teljessen uj volt ez lehet ennek is betudhato! ) Meg nekem nem jön be a nyitott kialakitás hogy hallom a tv meg minden zajt igy az alphát tartottam meg + kényelmesebb is számomra !
-
SH4D0W2011
őstag
válasz huby80 #22872 üzenetére
Hangzásban amúgy az Alpha nekem is inkább az ízlésem, de a nyitott kialakítást jobban szeretem, mert szinte csak akkor játszom fejhallgatóval, ha valamelyik ismerőssel tolunk valami co-op vagy multi játékot, és nem szeretem, ha úgy hallom magam, mintha víz alól beszélnék.Plusz nálam most az sem áll fenn, hogy zavarjon bármi, vagy én zavarjak vele. Szóval én meg a kettő közül az Alphát adtam el. Mondjuk azért sajnáltam, de csak egy fejem van. Viszont ha jönne valami GAME ONE stílusú cucc vezeték nélküliben, arra ráugranék.
-
galaktikus
aktív tag
válasz SH4D0W2011 #22873 üzenetére
Nekem G4ME ONE van. Kegyetlenjó fejes. Igaz SB X G6-al hajtom, gyanítom az sem számít keveset. Amúgy be kell járatni, újan nekem is nagyon nyers hangja volt. Ezek után csak nyitottat veszek, annyival jobb használni mint a zártat. Nem érzem azt mintha megsüketültem volna és nem kell a ordítanom sem közben.
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
SH4D0W2011
őstag
válasz galaktikus #22876 üzenetére
Én olyan 70 órát járattam, plusz amennyit használtam azóta, nem tudom, hogy ennyi elég volt-e neki. Egyébként tetszik nekem is a hangja, még a mélyeket sem hiányolom, csak annyi, hogy a V karaktert jobban szeretem. A nyitott kialakítás előnyeivel is maximálisan egyet értek.
-
sting2
addikt
válasz SH4D0W2011 #22869 üzenetére
....na meg a Sennheiser, kialakításából adódóan rendkívül kényelmes fajta...
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Jimmy66
senior tag
Sziasztok!
Redragon Siren USB-ről nem hajlandó működni Win 10 alatt.
Mi lehet a probléma?
Üdv. Jimmy
-
goccer
aktív tag
Nincs valami trükk arra, hogy a Cloud Alphát a hosszabító nélkül az előlapi panelen lehessen használni PCn? Integrált hangkártya, Realtek managerben nem nagyon tudom felismertetni.
-
feco70
senior tag
Most rendeltem,Razer ManO'War 7.1 kiváncsi leszek.
Valakinek tapasztalat? -
SH4D0W2011
őstag
válasz goccer #22883 üzenetére
Annyira nem vagyok már képben a PC-s alkatrészekkel kapcsolatban, de ott szerintem nem nagyon szokott olyan jack csatlakozó lenni; ha külön van a kimenet és a mikrofon csatlakozója, az nem fog működni az egykábeles megoldással. Notebook-oknál van inkább ilyen, meg konzoloknál a kontrollereken, telefonokban, stb.
-
-
válasz CsonkaImo #22887 üzenetére
Nekem nem működött rendesen. Ha teljesen bedugtam akkor monoban szólt, ha kissé kihúztam el lehetett érni hogy mindkét csatorna szólt, de állandóan tartani kellett, különben kis elmozduláskor is elment a hang, bal-jobb, vagy mindkettő. Beszereztem oda-vissza alakítót is, azóta nincs gond.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
törölt tag
Sziasztok !
Nem tudok dönteni segítsetek !
Per pill , most 1 Siberia v2 usb-t használok játékra meg zenére ( de haldoklik ) úgy , hogy kell 1 másik fejes !
Párat kinéztem de nem tudok dönteni :
HyperX Cloud II - ezen van usb , és akkor gondolom nem kell külön hangkártyaHyperX Cloud Alpha + hangkártya
STEELSERIES Arctis 3 + hangkártya
De ha hozzák hangkártya nélkül azt a mélyet +basszust mint a Siberia akkor nem is kellene ?!
Más ötleteket is szívesen várok ! Keret max 40000
Nagyon Köszönöm -
Szepi28
újonc
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a Creative SoundBlasterX H6-tal? Nem nagyon találok róla semmi normális infót. -
surgyi
senior tag
válasz galaktikus #22894 üzenetére
Köszi! Akkor lehet bevállalok egy ilyen fülest a hangkari mellé.
-
Zizi123
senior tag
válasz galaktikus #22894 üzenetére
Termeszetesen mind 2 jo kombo, igaz meg a hangkartya sem fer bele a keretbe
Tehat az ajanlottak kozul azert csak az alpha tunik jo valasztasnak. Az Alpha utan meg marad 15eFt valami hasznalt hangkartyara... -
swixx
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Razer Electra V2 USB-s fejhallgatót de sajnos olyan problémám van vele, hogy néha elmegy a hang és csak akkor működik újra, ha újradugom az usb-t. (Már próbáltam más portokban is.)
Nem tudom, hogy a Razer-e a hibás vagy valami átlagos usb hiba.
Valakinek van valami ötlete? -
Szepi1979
senior tag
Sziasztok!
Végül megrendeltem a G4ME ONE-t. Szükségem van egy fejes erősítőre hogy kihozzam belőle amit kilehet?
Nem várok sokat az alaplapi hangkártyától. Az előző fülesem egy creative tactic3d alpha, ahhoz van usb-s hangkártya. Ez kevés ugye? Mit ajánlotok a füles mellé? Nem szeretném azt hogy van egy jó fülesem amit nem élvezek mert nem hajtom meg rendesen.“ nem kell mindig nyerni “
-
galaktikus
aktív tag
válasz Szepi1979 #22898 üzenetére
Hello!
Igen, határozottan szükséged van rá. Nekem is G4ME ONE van, amit előszőr egy régi SB X-Fi Xtreme audio-val hajtottam ameddig nem lett meg az új meghajtás. Először azt hittem, hogy gagyi a füles és elcsesztem ezt a választást. Megjött mellé egy SB X G6 fejes erősítő és megnyugodtam, hogy nem gagyi a füles. Nagyon nem
[ Szerkesztve ]
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
Szepi1979
senior tag
válasz galaktikus #22899 üzenetére
Köszi!
Látom ez egy újabb költséges beruházás lesz.
“ nem kell mindig nyerni “
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest