Új hozzászólás Aktív témák

  • samu000

    tag

    Pálinkás vasárnapot!
    Heteket töltöttem el, hogy tanulmányozzam a fejhallgató felhozatalt, de még mindig nem jutottam érdemleges eredményre.Itt kötöttem ki, kíváncsi vagyok a TI tapasztalataitokra, véleményeitekre
    Eleget téve az általános kérdéseknek : Vezetékes, mikrofonos fejhallgatót szeretnék venni, javarészt PC-hez 80%, és azért nem ártana, ha ps4 -el is tudnám használni néhanapján. Pc-n alaplapi hangkártyám van, volt dolgom egy 12 és egy 17 ezres Asus xonar hangkártyával, nem tartom magam botfülűnek, mind a kettőt 1 hétig használtam, állítgattam és nekem jobban tetszett az alaplapi hangkártyám, ami egy Asus p6t deluxe v2 es hangkártyája (sonic focussal). Javarészt játszok a srácokkal interneten, de több sorozatot is aktívan nézek, illetve napi 1 órát zenét is hallgatok. Szeretem a surround hangzást főleg filmeknél és az FPS játékoknál amikkel játszok, alap feltételem, hogy halljam ki és merről akar hátbabökni. PS4 en is főleg fps- játékot játszom, így oda ha nem valami integrált hangkártyás akkor valami ócska usb hangkártyát is vennem kell pár ezerért. Circumaural, vagy Over-ear ki hogy nevezi típust preferálom. Eddig egy Roccat Kave 5.1-em volt, hangzásra nem volt rossz az alaplapi Sonic Focus és a keverők beállításával, viszont nehéz volt és négyzeteket nyomott a fejbőrömbe (viccen kívül).
    Maximum keret: füles válogatja, igazából ha nagyon megéri, vagy tartós, tapasztalatok alapján évekig bíró fülesért képes vagyok kiadni akár 60 ezret is.

    Amiket eddig nézegettem.

    Sennheiser pc 360
    Sennheiser pc 363D < ez az emag weblapon most le van értékelve holnapig 66 ra. (de azt mondják csak az usb hangkártya a különbség.

    Vevő vagyok minden tanácsra. Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák