Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz arsenal58 #10254 üzenetére

    Nem műxik PS3-al. Bár nem próbáltam, vsz. csak a teamspeak jön be rajta. Én singstar mikrofont vettem, amit adnak hozzá usb-s vackot, az gyakorlatilag egy mikrofon erősítő, PC-hez is jó, és tényleg szép lesz tőle a hangja. Hátránya, hogy más mikrofonnal nem működik. Ismerőssel rézből esztergáltattam egy közbetétet, és azzal hoztam össze a mikrofon tartót így az állvánnyal.

    Ha nagyon kell PS3-ra valami, akkor a legegyszerűbb megoldás a PS3 wireles 7.1 headset, a többinél annyi kábel lesz, hogy nem fogsz unatkozni azoktól. Vagy veszed az "újabb fajta" wireles headsetet, ami már jó ps4-re is. Állítólag az hamar lemerül. Nekem vagy sima Sony wireless fülesem (is), MDR-RF810R, fogalmazzunk úgy, hogy az arra jó, hogy a budin tudjam hallgatni a híreket, de másra inkább nem ajánlott. Ebből kiindulva PS3-ra inkább egy mikrofon+valami normális füles ajánlott.

    Azt meg a te füledhez kell választani, lehetőség szerint olyat, aminek jack a vége, vagy van hozzá külön USB hangkártya, így tudod PC-re és PS-re is használni. A CW1500V2 nem ilyen. Akkor inkább valami Creative, pénztárcától függően Alfától Omegáig.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák