Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Polllen #9300 üzenetére
Oké, de akkor létszives linkelj egy boltot, ahova bemehetek, és kipróbálhatom mindkettőt
(ugyanis azt remélem nem gondolod, hogy megveszem mindkettőt, és próbálgatom )
Arra számítottam, hogy ír valaki, akinek már volt ez a Genius headsete, és írná hogy miért jó, miért rossz, esetleg volt-e más valaki, aki próbálhatta mindkettőt, vagy valami.
Igazából nem tudom, hogy mennyivel adhat többet egy ilyen headset, mint a Creative(amiről már tudom, hogy egy egész jó headset ilyen áron, ráadásul amilyen mikrofon teszteket hallottam róla, azok is meggyőztek...eddig) -
nagyúr
válasz Zsírkrétamen #9298 üzenetére
A genius termékeit túlzás egy lapon említeni a Creativeokkal. Az Alpha jobb nála, mégha a látszat mást is mutat.
(#9299) geckowize: Gondoltam, csak a lista is elég rosszul látszódott, eleje vége nincs meg néhol. Kiderült azért mert mobilról néztem
Meg egyik sem gamer füles, nem nagyon ismerjük. Amúgy ebben a szegmensben vagy logi vagy genius.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
senior tag
-
Bacusuz
addikt
válasz LLaci89 #9297 üzenetére
nekem asus echelonom van ami ugyan az.(100mm fülpárna,50mm driver,30db hangszigetelés,forma ,külalak)
csak az echelon jack-es,tehát nincs benne hangchip.
mikrofonja és hangzása jó,és kényelmes.
meg vagyok vele nagyon elégedve[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
szgaborsz
tag
Sziasztok,
Totál kezdő vagyok, ezért kérem a türelmeteket. Csak filmnézésre (zene minimális, játék semmi) szeretnék real 5.1 vagy 7.1 fejhallgatót venni olyan 30 ezer Ft körül. Nem számítógépről, hanem panasonic bdt 500 lejátszóról és pioneer lx50 erősítőről hajtanám.
Segítségeteket köszönöm.
-
Flashget
félisten
-
d1abLo
senior tag
keverőpult. vagy esetleg ezzel a házi megoldással (itt 3 gép hangját eggyesíti egy negyedikre)
For laughs, I put this together from that schematic. This $15 project might be within your Geekiness:
4 x Stereo mini-plugs, with 6' wire @ $2.70 each
link6 x 10k, 1/4W, 5% resistor
linkWe will make a cable to combine the stereo output from 3 PCs, and feed it into your 4th PC as "Aux In". From there it would mix with sound from your 4th PC, and be available in your headphones.
Look at the plug-and-wire picture at the link. Click on the picture to enlarge it. You see a red wire, a black wire of the same thickness, and a thicker black wire (that we will now call the "shield").
Step 1) Take one of the stereo min-plugs and wire assemblies, and mark it "Output".
Step 2) Take the OTHER three plugs and connect one resistor (doesn't matter which end) to each red wire and each black wire (not the "shield"). Cover the connection from wire up to the resistor body with electrical tape. We now have 3 Red and 3 Black wires that end with a bare resistor lead.
Step 3) Join the 3 Red wires with resistors attached by twisting the open leads from their resistors together. Then connect the Red wire from the output plug (Step 1) to the joined resistors. Cover this entire connection, including resistor bodies, with black electrical tape.
Step 4) Repeat Step 3 using the Black wires with resistors.
Step 5) Connect the 4 Shield wires together, and cover with electrical tape.
Done. Plug the one you labeled "Output" into the Input Jack on the PC that has your headphones, plug the others into the Output Jacks of your other PCS. $15, enjoy.
You can also wrap aluminum foil around the part of your new cable that is electrical tape, shielding it. Then wrap the aluminum foil with electrical tape to protect the shield.
[ Szerkesztve ]
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
goldnarmz
aktív tag
2 napos tapasztalat Creative Recon 3D Omega headsetről:
- felépítési minősége kiváló, fém merevítés nagyon baró
- hangminőségre nincs panaszom, bár a hozzáadott szoftver kicsit parasztvakításnak tűnik, de lehet én vagyok a balfék
- mikrofon tökéletes, hangos és tiszta a hang
- 2-3 óra után sem érzem kényelmetlennek a fejemen (ellenben a rokkattal, ami 10 perc után idegesített)
- valóban olyan hangok jönnek ki rajta játék / filmek alatt, amiket eddig nem hallottam sohaA legjobban az tetszik benne, hogy optikán rácsatlakoztatom a tévét, USB-be dugom, és már indulhat is a mozizás. Nincs szükségem az erősítő bekapcsolására, mint korábban. Nagyon jó!
Illetve, ha játék közben szintén rádugom a tévét, akkor együtt hallom a kettőt a fülesben.Összességében:
Nem olcsó eme headset, de hozta azt, amit tőle vártam. Jó (hang)minőségű, kényelmes, és igen sokoldalú eszköz. -
Dickassman
csendes tag
Hello,
Egy corsair vengeance 1500 v2 őt szeretnék venni, de nem találok oldalt ahol lenne raktáron. Így elkezdtem keresni a másik jelöltemet a razer kraken 7.1 et hátha van valahol, persze ez sincs. A hivatalos oldalakro hogyan megy a rendelés? Van valakinek erről tapasztalata? H az van kiírva hogy 100 dollár akkor én menyir fogok fizetni végül? -
Dapro
senior tag
válasz Dickassman #9318 üzenetére
Én is kerestem corsairt de IPONból is eltűnt.
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
Tervezem egy fejhallgató vásárlását, ebben szeretnék tanácsot kérni tőletek.
Általános felhasználás lenne a cél, de például szeretek BF-ezni, illetve más játékkal játszani. Filmet, vagy zenét nézni, illetve hallgatni hetente pár órás tételben szoktam csak.
Szeretem a mély hangokat, de azért ne vesszenek el a magasak se teljesen. Laptophoz és számítógéphez egyaránt használnám, alaplapi hangkártyával. Ami takarja a fülem, az lenne a kívánságom, ez az elképzelésem, de ha van más és jó érveket tudtok mondani, ez megváltozhat.
A legfontosabb az ár: szeretnék kérni köztetek 6-12 ezer forint közötti ársávban ajánlatokat, és hogy megéri e a felárat például "7 ezer forintos" Fejes
Mikrofon lehet rajta, de laptopban például van, azt mondom ne ez legyen a döntő tényező.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv, Bence -
nagyúr
válasz Flickering #9320 üzenetére
Szia!
Sharkoon Rush vagy Creative Fatality.
-
Flashget
félisten
válasz Flickering #9320 üzenetére
laptopon egyébként van külön mikrofon csatlakozó?
2 éve vettem a lenovot azon van a beépítet mikrofon és van külön jack aljzatos is.
Most vett szintén lenovo laptopon már csak 1 közös jack aljzat van.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
TommyRC
csendes tag
Sziasztok!
A négy fejhallgató közül melyik lenne a legjobb választás? Leginkább játékokhoz kellene.
- HP H2C25AA Premium Digital Headset
- Genius HS-G500V
- Sharkoon Rush Headset
- Creative Fatal1ty HS-800 JackKöszönöm előre is a választ!
-
petisubaru
tag
Sziasztok! S.O.S segítség kellene. Vettem egy Asus Echelon fejhallgatót, de most ebben az árban tudnék venni egy ASUS ROG ORION PRO GAMING-et megéri szerintetek váltani rá? Nem hallgattam még virtuális 7.1 fülest úgyhogy fogalmam sincs, hogy szükségem van-e erre vagyis tetszene-e. Ahogy látom ennyivel tud többet az orion pro, hogy virtuális 7.1. Vagy esetleg van valami más is amiben jobb a PRO? Kérdésem az lenne az Echelon vagy Orion Pro. Előre is köszönöm ha valaki tudna ebben segíteni.
-
Flashget
félisten
-
d1abLo
senior tag
válasz Dickassman #9318 üzenetére
európai boltot nézd, ahol euróba van. De am. nem olyan jó onnan mert az messziről jön, és sok a szállítás.
-
d1abLo
senior tag
válasz petisubaru #9325 üzenetére
attól függ, hogy van-e hangkártyád. ha nincs akkor orion, ha van akkor maradhat echelon
-
nagyúr
-
sakto
őstag
Hali!
Sajnos nincs időm végig nyálazni a topikot.
Ajándékba vennék játékos fülest max 20E ig
Mit tudnátok ajánlani. -
Flickering
aktív tag
válasz Tsebacsi #9321 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen, még egy alternatívát tudsz írni 1-2 ezressel( 1 kategóriával feljebb)?
Egy másik helyen ezeket ajánlották: Genius HS-G500V is jó például, illetve Superlux 681 EVO, esetleg 681B, ezekről vélemény?
1-2 érvet tudnál mondani, hogy ezektől miért )miben) jobb például a Fatalitiy?
-
Flickering
aktív tag
válasz Flickering #9339 üzenetére
Illetve a Fatalyt1-ből melyik? (Hs-800, Hs-1000?)
Köszönöm előre is
-
Flashget
félisten
válasz Flickering #9339 üzenetére
Genius HS-G500V
soha többet ilyet eltörtek 1 év alatt...basszus csak akkor szól ha szétrezegteted az agyad max. hangerőn
erről váltottam creative alphara..ég és föld a kettő! igaz a creative árából 3db ilyen szutykot vehettem volna.Realme GT Master Edition
-
nagyúr
válasz Flickering #9340 üzenetére
Fatalitynél a 800-as a jack-es, az 1000-es az usb-s. Végül is mind1 melyiket veszed, az Usb-s szerintem jobb vétel, ha nincs hangkártyád, de jobb, esetleg 3D hangzást is szeretnél.
(#9337) sakto: Plantronics Gamecom 780, Creative Rage, TT Shock One.
[ Szerkesztve ]
-
gerenda110
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Creative Sound Blaster Tactic Rage3D 7.1es fülesem, De az USB aljzatnak a nyelve kitört. Hol tudnám megcsináltatni? vagy Esetleg USB Aljzatot olcsón honnan tudok rendelni? Mert Szegedi vagyok és szegeden szeretném megcsináltatni. Nem szeretném postázni mert az + pénz. Előre is köszi a választAz élet szép. Ha tetszik, Ha nem!
-
nagyúr
válasz gerenda110 #9343 üzenetére
Garancia-Garancia-Garancia...
-
nagyúr
válasz gerenda110 #9346 üzenetére
Ájájáj, onnan venni valamit, ájájáj... Mondjuk a gyári garis meg németországba megy, szóval nemtudom mi itt a sok. Nem értem akkor pontosan mi a hiba, a kábel törött el vagy a fülesen magán lett hiba??
-
Dinter
addikt
Üdv.
Milyen oldalt ajanlotok headset vásárolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest