Új hozzászólás Aktív témák

  • c41r0^

    őstag

    sziasztok!

    Édesapámnak szeretnék venni egy 2.0 vagy 2.1 rendszert géphez, egy SB Audigy Live! hajtaná meg, zenehallgatáshoz kéne neki (rock, instrumentális). Mikor még otthon laktam, tetszett neki a Logi X-530-am, tehát ez a minőség bőven elegendő lenne számára, nem kell audiofil emberre gondolni :) A hangfal akkor kellene neki, ha hangosabban szeretné hallgatni a zenét, fülesnek ott van neki az én régi Sennheiser HD555-öm.

    Mivel a hangerő is fontos lenne (zenei teljesítmény) az ár mellett, ezért az X-230-at kizártam, és két delikvens maradt a max. 12K-s árkategóriában:

    GENIUS SW-HF 2.1 2000
    GENIUS SP-HF 2000A

    Mind2 60W összteljesítményű, nem tudok dönteni közülük, melyiket vegyem neki. A "2000A" mellett szól, hogy zenére van inkább kihegyezve, de a "2.1 2000"-nek pedig jobban "elhiszem", hogy 50-60Hz körüli mély kijöhet belőle. Szóval nagy a dilemma, tudtok segíteni?

    Ami még fontos neki, az a füles kimenet (hogy a hangkártyán ne kelljen dugdosni semmit, ha fülessel akar hallgatni valamit, előlapi panel meg nincs a házon), a "2000A" hátulján van ilyen (mondjuk az is jobb lenne elöl, vagy adnak hozzá jack hosszabbító kábelt esetleg? bár persze ez is beszerezhető, ha nem), azonban a "2.1 2000" hátulján képek alapján RCA stereo audio output van, mondjuk ez sem gond, mert ehhez meg lehet venni kábelt (vagy esetleg van hozzá gyárilag?) - rca-> kis-jack-anya kábelre gondolok, bár kérdés, hogy ilyenkor elnémul-e a hangfal, vagy le kell tekerni a hangerőt (esetleg kikapcsolt állapotban is átereszti magán a headphones-t - pontosabban itt stereo outputot - , mint az X-530-am)?

    köszi

Új hozzászólás Aktív témák