Új hozzászólás Aktív témák

  • racskobalazs

    senior tag

    válasz Alf25 #57236 üzenetére

    Igen, valahogy pont így ment... :D
    Meglett az ERIS, utána mondom jó jó, de kicsit kevés a mély (2.1 rendszer után, s megjegyzem ezt már vásárlásnál jelezték a boltban, hogy lehet kevésnek fogom érezni, végül igazuk lett), aztán visszavittem 2 hét elállás alatt, elmondtam kb mennyi a keret és mit ajánlanának, felraktak hangszigetelt stúdióba 3 hangfalat, egy M-Audio-t, az eddigi Eris 3.5-ömet, és a Mackie 524-et, odaengedtek egy géphez Tidal-al, hogy tessék próbálgasd.

    Egyértelműen a Mackie nyert nálam (és haveromnál is, ketten mentünk, valamint ők is kapásból ezt ajánlották) (fun fact: haverom pár nappal később visszament és vett magának is egy pár Mackie-t), szóval Eris vissza, Mackie ide. M-audio-val az volt a gond, hogy olyan kis "dobozosan" szólt. Mármint úgy, hogy lehetett instant switchelni a Mackie meg az M-audio között, hát össze se lehet hasonlítani a hangjukat. (Szigorúan egyéni vélemény)

    Méret tekintetében azért nagyobb, de leginkább hátrafelé meg felfelé, széltében max 1-2 centi a különbség, súlyban meglepően nehezek (egy mackie többnek tűnik mint a két Eris volt együtt). Szerintem nagyon megérték az árukat, nem tudom másnak volt / próbált-e és neki mi volt a véleménye, de részemről egy erős plusz.
    Az eddig életemben próbált 4 hangfal (Időrendben: Logitech Z333, Edifier M3600D, Edifier 1280DB, Eris 3.5, Mackie 524) közül a mackie viszi a pálmát egyértelműen.
    Annyi, hogy 1 héten belül lett hozzá audio interface is véve (Scarlett Solo), mert laptopról búgott, kattogott pattogott mindent csinált, gondolom a kis alaplapi laptop cuccli nem "bírta már el" őket.

    A bolt ahol vettem mindent: https://www.hitspace.hu/ (nem remklám, de tényleg nagyon segítőkészek, és amennyire tapasztaltam nem akarnak fölöslegesen lehúzni.)

    @lezso6 Ez egy tök leírás, köszi!

    [ Szerkesztve ]

    Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

Új hozzászólás Aktív témák