Új hozzászólás Aktív témák

  • Neil Watts

    veterán

    válasz PuMbA #55003 üzenetére

    Ja, igen, meg egy kerdessorom lenne (nagyon fog latszani, hogy ilyen komoly rendszerem meg nem volt, es hogy oruletesen kezdo vagyok a temaban, bocsi! :) ):

    1:

    Tegyuk fel, hogy megerkezett a hangfal, a Scarlet, a kabel, az allvany, szoval minden a helyen van. Tfh. sikerult beallitanom normalis pozicioba, tehat mar csak a hangero vezerlese es a bejaratas van hatra.

    A jelenlegi rendszeremnel elegge magatol ertetodo a hangero kezelese. Beallitom az altalam kivant hangerore es azzal szol a rendszer.

    Itt ha jol latom a hangfalak hatuljan van egy hangero szabalyzo. Mivel nem akarok ezekhez folyamatosan ugralni, ezert (is) jon a kepbe a Scarlet az asztalomon. Apropo asztal: Gondolom a Scarletet siman lerakhatom az asztalra barhova, barmilyen ertelmes tavolsagra a hangfalaktol, nem fogjak egymast zavarni.

    A hangero szabalyozast mikent csinaljam? Mondjuk berakom a hangfalak szabalyzojat kozepallasba, majd a tobbit a Scarlet "monitor" nevre hallgato tekerogombjaval allitom, ugye?

    Nyilvan az lenne a cel, hogy ne fustoltessem el sem a falakat, sem az erositot. Gondolom ha kitekerem csutkaig a hangeroszabalyzot a falon, majd ugy vezerlem a Scarletrol, akkor akar tul is huzhatom az egeszet ami - jobb esetben - torz hanghoz vezet, rosszabb esetben fizikai karokhoz.

    Valami hulyebiztos mod nincs ezekhez, hogy a kezdo user egy-egy hangerovaltasnal ne ragja tovig a kormeit? Mar latom magam elore... :D

    2:

    Hogy illik bejaratni ezeket? Berakom valami (nem falbontos) tisztesseges hangerore, es elkezdek vele mondjuk rogton Chopin, Beethoven es egyeb kedvenc muveket jatszani napi 7-8 oraban? :D

    Koszi!

    Udv.

Új hozzászólás Aktív témák