Új hozzászólás Aktív témák

  • asd2121

    újonc

    Sziasztok.

    Valamilyen hangrendszert szeretnék vásárolni, sajnos el vagyok veszve a dolgokban teljesen. Gondolkodtam már mindenen de egyre kevésbé tudom mit is akarok pontosan, remélem tudtok segíteni.

    Alapvetően zene(rap/pop/néha kis elektronikus) és film(film lenne az esetek 80% -ban, meg néha focimeccs) lenne a felhasználás. Ami fix hogy pc-re lenne kötve+ tv-re de kihuzkodni nem igen lesz lehetőség, ugyanis a tv a falon a pc meg a szekrényben van. Tehát olyan megoldás kellene amit össze tudok kötni egyszerrre mind a 2-vel és könnyen válthatok közöttük. Tekintve, hogy minden fekete, fekete hangszorók kellenének. Nos gondolkodtam már minihifin házimozi rendszeren stb de nem tudtam eldönteni mi lenne a megfelelő számomra. Alapvetően annyit költenék rá amennyit muszály, de szeretnék 60-80 alatt maradni. Valami összehasonlítási alapnak leírom, hogy van egy jbl wireless fülhalgatom amivel a késést leszámítva elvagyok, leginkább zenehalgatásra használom buszon, bár a hangminősége érezhetően gyenge számomra. Mellette használok egy hyperx cloud2-őt, szigoruan stereoban, ami már megfelelelő hangminőség nekem, legalábbis nem zavaró.

    Alapvetően annak is örülnék ha valami kiindulási alapot kapnék, hogy merre induljak hifiket érdemes-e nézegetni vagy azok drágább árkategóriában vannak, egyátalán mivel érdemes összekötni pc-vel?...

    Köszönök minden segítséget.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák