Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
matth3w
csendes tag
Melyik éri megy jobban:-jó minőségű 2.1 14.000 Ft-ért
avagy
-kicsit gagyi 5.1 16.000http://www.hackthat.net/df/ddos/15769/index.html
-
canniball
nagyúr
Szerinted egy 2.1 topikban mit fogunk javasolni...?
Komolyra fordítva: szerintem PC-hez teljesen felesleges az 5.1, hacsak nem filmeket nézel rajta éjjel-nappal. Ráadásul a ''kicsit gagyi 5.1'' lehet, hogy nem is szól úgy, mint egy ''jó minőségű 2.1''. (Arról nem is beszélve, hogy az 5.1-nek mennyi hely kell, bár ez elég szubjektív.)https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Xero
nagyúr
Hi all...
Nos én most vettem egy harman/kardon Sound Sticks II-t a laptophoz... egész korrekt
A nagy gépem egy Genius 5.1-en keresztül röfög pár éve...
Szal. Iszonyatosan tiszta a SS hangja, alapzaj nulla a mélye nagyon puha és már alacsony hangerőn is nagyon jól szól. Amin ledöbbentem hogy sokkal jobban kitölti a szobámat a hangja mint a genius bár nem olyan ''seggrengető'' élmény viszont piszkosul szép tiszta hang. Ha rendesen el van rakva csodaszép a színpadképe öröm volt koncert dvd-ket nézegetni.
Mindenkinek csak ajánlani tudom akinek egy nagyon tiszta szép hangú cucc kell ami mellesleg piszkosul jól is néz ki:
[link]
Jha és innen származik: [link]
szerk: Az ára 42.900 magyar pengő forint... de megéri
Üdv
[Szerkesztve] -
cocki
tag
Osztom cannibal nézetét tényleg elég a 2.1 a géőhez hacsak nem használod mozizásra a gépet. Bár néztem már filmet a 2.1-mel és nekem elégséges volt, de azért öcsém vesz majd karácsonyra egy házimozi szettett a tévénkhez mert az úgy mégis jobb.
Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak
-
canniball
nagyúr
Nos, hogy ''piszkosul jól'' néz-e ki, az elég szubjektív dolog. Minden esetre az biztos, hogy különleges.
Hogy jobban szól, mint a Genius az szerintem nem meglepő...elég csak kimondani a két nevet és már is lehet tudni, hogy melyik a jobb.
Egyébként meg gratula!https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
Na igen, azt nem írtam, hogy filmet nézni igazán csak ''nagy'' megjelenítővel és házimozi cuccal élvezet (sajna utóbbira nekem még nem futotta ). Csakhogy ezt nem mindenki teheti meg: egyrészt ugye ennek anyagi vonzatai is vannak, másrészt egy 10nm-s szobában pl. elég nehéz lenne ezt megoldani.
Úgy látom elég nehéz nevet válaszottam: plesase így: canniball, thx!https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz petyus11 #459 üzenetére
Alumínium? Amennyire én (az olvasottak alapján) tudom a z3 és a z3e teljesen ugyan az, csak más színre van fújva. Csak az előlap alumínium, de az mindkettőnél az. Tehát az ''anyag'' mindkét hangaflnál megegyezik, csak a szín más.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
petyus11
tag
válasz canniball #460 üzenetére
Bocs kicsit hülye vagyok ma. Elovastam rendesen a linkeket. Szóval arra jutottam h csak Z3 van mármint a felhívott boltokban. Na mindegy azért beszerzek egyet(bár a barna még mindig jobban tetszik) Elég sokan favorizálták hát jó lesz nekem is
Élet ünnepnapok nélkül: hosszú út vendégfogadók nélkül.
-
Probiker
aktív tag
Én vagy 1 éve vettem egy 2.1-es hangcuccost úgy, hogy bemenntem egy számtek boltba és meghalgattam az összeset
Végül persze a legjobbat választottam, amelyik még odaverte a creativot is.
Nem is igazán néztem meg a gyártóját mert nem volt sehol feltüntettve, majd mikor egyik haverom megkézdezte és én utánajátam majdnem dobtam egy hátast.
A mélynyomon csak egy''SP-688'' as felirat volt. Rákerestem a neten és mi derült ki?
Hogy a cuccos egy Codegen néztem nagyok, utolag láttam hogy a számlán is Codegen áll, de jol szol, igaz egy kicsit drágább is volt mint a creative.
Hallota már valaki szolni?Ford Mondeo Tournier 2.0 16v Ghia. ABS,ASR... Röviden Ghia :)
-
-
Zoltán
őstag
Sziasztok!
Van jelenleg egy hangszórópárom, állítólag 2.1-es, de a mélynyomó be van építve a bal oldali hangszóróba. Létezik ez? Vagy ez csak 2.0-s jó marketingel? A bal oldalira rá van írva, hogy ''build in subwoofer''. Meg BASS potméter is van rajta. Valami átlagos márka, az árára már nem emlékszem, csak annyira, hogy nem a legolcsóbbak között volt, de nem is volt nagyon drága. Szóval létezik ilyen? Mert ha igen, akkor megint ilyet szeretnék venni, mert kellene a 2.1, de nem akarok 3 különálló dobozt tartani az asztalon, de gondolom olcsóbb is lenne az ilyen, mint a különépített 2.1-es.
Köszi! -
Zoltán
őstag
Konkrétabban: a mostani Jazz Speakers 6906 tipusú.
Power 20 Watts RMS Total Power
Drivers Subwoofer: -3'' Woofer
Speakers: -2.5'' Full Range
Frequency Response 80Hz to 20,000Hz
Impedance 4 Ohms
Controls Power, Volume , Bass
Input 3.5mm Stereo Input
Output Left/Right Speaker Output
Dual Headphone Jacks
Magnetically Shielded Yes
Dimensions 150x280x212mm
Szóval egy ilyen kéne csak normális (fekete-ezüst/szürke) színben. Van esélyem? Vagy csak olyanok vannak, ahol külön van a mélynyomó? -
cocki
tag
-
gyulabacsi
tag
Hali!
Tudnátok pár boltot mondani, föleg igy a 4-6os vonal fele vagy 11 kerületben , ahol nagy választékban lehet cuccosokat meghallgatni?
[Szerkesztve] -
priusz
aktív tag
Sziasztok! Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy logitech x230-nak.
Nagyon szuper kis cucc. Átlag felhasználóknak bátran ajánlom, ebben az árkategóriában sztem szuper (10k).
Köszönöm a fórumtársaknak a hozzászólásokat, mivel ez alapján döntöttem.
Üdv: priuszKönnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
penene
őstag
Sziasztok! A témával picit egybevág azért kérdezem itt meg:
Én laikus vagyok a témában, ezért nézzétek el nekem a szakmai hiányosságokat
Gondolom mindenki tudja milyen az, amikor túl van vezérelve a jel, mondjuk az equalizeren túlhúzom a basszust winampban.. és akkor még hallkan hallgatva is torzít pl. a középhangszóró, vagy tök mind1 mi. Tehát tudom a hangerő is befolyásolja, de ennél sokkal dontosabb a túlvezérlés, amikor tök hallkan is torzít
A kérdésem az, hogy a hangfal melyik tulajdonsága miatt van ez?
A teljesítménye? (W), vagy az érzékenység? (db)? vagy egyik se, akkor melyik, mind2??
Gondolok itt arra, h. ha vmi nálam torzít, akkor oké, hogy a túlvezéreltem, de melyik az a paraméter, ami miatt nem bírja egy hangfal, mi az ami gyenge benne, pl. azonos hangerőnél túlvezérelve. (pl. nagyobb hangfal bírja, de miben nagyobb).
ill. 1 másik kérdés: ha nagyobb teret akarok behangosítani, akkor nagyobb W teljesítmény szükséges, vagy pedig nagyobb db-ű , mind2?? ill. a nagyobb teljesítmény = nagyobb hangerővel, v. ez a zajszintre nem egyenes arányosan hat? Gondolom ahhoz hogy távolabb is jó hangos legyen, akkor emelni kell a teljesítményt, de akkor pl. a közelieknek hangosabb lesz.
Köszönöm szépen, ti biztos tudtok segíteni nekem! -
canniball
nagyúr
válasz gyulabacsi #471 üzenetére
Talán a Saturnban és a MM-ban lenne érdemes próbálkozni ezzel.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
PHARD
tag
szasztok.tudna valaki egy linket a logitech x230 tesztről?szeretnék egy ilyet,csak jo lenne látni mit irnak tesztbe.danke
P30 pro-Mate10 lite-Lg g2-Xperia P-Xperia x10
-
vakarcs
aktív tag
ki milyen 2.1 et javasolna max 20Kig?
tobbet nem all szandekomban kolteni ra, es valami minosegi hangfalat szeretnek venni vegre, hogy a szomszed is oruljon, hogy milyen tisztan szoleladó a világ :)
-
vakarcs
aktív tag
''nézz szét a gyártók honlapjain'' kossz de ez nekem is megy... es en tapasztalatokra vagyok kivancsi
attol hogy latok adatokat csicsas kepeket elfogult velmenyeket a gyarto odalan meg nem feltetlen hiszem el, hogy az jo... ezert gondoltam, hogy itt majd a sok hangfal guru javasol olyat amit probalteladó a világ :)
-
-
Alex91
félisten
Figyi! Itt majd mindenki elmondja neked, hogy az ove milyen jo, mast nagyon ne varj!
Ha szerencsed van, akkor jon ide valaki, aki tobb ilyen hangfalat hallott.
Nekem ez a Klipsch van most, az elozonel sokkal jobban szol, de az egy gagyi hangfal. De lehet, hogy mas is szol igy, vagy meg jobban ugyanennyi penzbol vagy meg kevesebbol is.Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
BTO
őstag
minap vettem 1 viking x8001-s 2.1 -s hangrendszert.gépen még nem volt lehetőségem tesztelgetni-meghalgatni-.most tesztelem dicman-ről-sgu mp3- ról .
az 5 ropis árához képest igen jó szol csak kicsit több basszust vártam de ez se rossz.
sg-u hl-417dmp3 vonal kimenetes
thomson pdp2025bl nincs vonal kimenet.
a thomson nem hajtja meg elég hangosan.
sg-u vonal kimenet megfelelő hangerőre hajtja.
adatok:
Viking X-8001 2.1-es hangfalszett
fekete/ezüst színben
Tulajdonságok:
-R.M.S. 40 watt
-Be/kikapcsoló gomb,
-hangeroszabályozó,
-állítható basszus és magas hang
-Beépített tápegység
-Méreto egység : 138 x 250 x 222 mm (WxDxH), Mellék egységek : 94 x 108 x 140 mm (WxDxH)
Ára: 4.990.-
vásárlás helye:http://www.electrooutlet.hu/semmi sem tökéletes
-
PHARD
tag
sziasztok!lenne egy kérdésem.logitech x 230,vagy genius 1250 a jobb vétel?
-
PHARD
tag
na ma meghozták az x230-at.eddig filmel probáltam ki,szerintem jol szól,csak be kell löni a mélyet,utána szól mint az álom.eddig ttszik amit hallottam,holnap jön a játék teszt.
-
sasa311
veterán
bocs, hogy ide írom, de az aktívak között nagyhirtelen nem találtam jobbat...
Szóval volna nekem egy altec-lansing hagfalszettem (2 hangfal+láda).
Az történt, hogy zenehallgatás közben (még csak a gép közelében sem voltam) a jobb oldali hangfal teljesen elhallgatott Azon vannak a tekerők (hangerő, magas, basszus) azok tökéletesen működnek, csak épp a hangfal nem szól. A mélyláda is szól és a balos is....
Ilyenkor mi van? Mit lehet tenni? Egyszer mintha egy pillanatra visszajött volna a hang, de rögtön elment. Lehet, hogy kontkathibás lett valahol? A csatlakozókat már mindenhol megmozgattam, semmi hatása... 5let?Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
törölt tag
kb 20e-ből milyen hangfalat tudok venni?2.0 jó lenne 2.1 is jöhet..
Hangminőség sokat számít nekem kinézet a 2.
Használt?
Vuck
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- DIGI internet
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest