Új hozzászólás Aktív témák

  • J97

    tag

    válasz SunMount3r #38738 üzenetére

    Elvileg ma veszem át őket, este vagy holnap ki is próbálom. Nekem az asztalon levő hangszóróknál ha megdöntöttem őket, hogy kb. fül magasságba nézzen a magassugárzó, jelentősen javult a sztereó tér.
    Meglátjuk ezzel mit lehet kihozni.

    [IsoAcoustics] termékét nézegettem még ami nekem tetszett volna de hát valószínűleg itt is jelentős részben benne van az árában a márka/marketing meg kitudja mi! Ennyit nekem nem ér, tekintve, hogy ez egy használt BX5 ára! Gondolom sajnos nekem is ezt kell megfizessem, viszont nem leltem más alternatívát olcsóbban.

    A korábbi állványaimat - amik az új albiba sajnos már nem férnek be - asztalos készítette. Megterveztem, leadtam neki a méreteket mit hogyan és összerakta bútorlapból pár ezer forintért. (Kisvárosi szaki ár. Pest megyében már valószínű nem ennyiért dolgoznak a mesterek.) Viszont korábban linkeltek ide egy egész korrekt árú [állványt]. Magassága állítható és az árát figyelembe véve nem biztos, hogy megéri a macera asztalost keresni, aki bútorlapot is tud szabatni beszerezni, stb. Egy próbát ezek is megérhetnek és később is jók lehetnek másik hangfal alá!

    Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!

Új hozzászólás Aktív témák