Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oliba

    őstag

    válasz bucy03 #20500 üzenetére

    Ebayről vettem. Igazából nagyon nem értek a hangfalakhoz, így nem tudok érdemi tapasztalatot írni, pláne nem úgy, hogy az integrált VIA hangkeltővel nyomom még közel egy hétig.

    Az alapjárati búgásra is csak most este lettem figyelmes, mikor próbáltam halkan játszani, míg asszony alszik. A 60-as skáláján úgy 21-ig búg, 1-2 fokozat kivételével. Ezt mondjuk én az integrált hangkártyának tulajdonítottam, de ezek szerint hiba.

    Távirányítóval lehet állítani a basszust, a magast és a hangerőt, de csak úgy, ha pont becélzod az előlapon lévő számlálót. Picit eltérsz, akkor nyomogathatod kedvedre, mert nem fogja érzékelni. Ezen kívül a távirányítón lehet némítani és ki is lehet kapcsolni, de sajnos akkor is világít a hangfal elején a két piros hétszegmenses kijelző, így ha valakit zavarna alvás közben, mint engem, akkor kénytelen felállni és hátul kikapcsolni a hangfalat (vagy letakarni a ledet). Maga a távirányító kissé bóvli hatású és ezt nem menti meg a szálcsiszolt műanyag előlap sem. A távirányítót felemelve, már rezegnek a gombok rajta, és ha kicsit megrázod, akkor még jobban (ezt jól megmondtam). A gombok is eléggé nehezen nyomhatók, mert ha nem eléggé odafigyelve nyomod meg, akkor vagy nem tudod benyomni, vagy benyomod, de elég nagy rastogás kíséretében. Szóval maga a készülék jó, hogy van, de nem egy profi megoldás.

    Annyi még a hangfalból, hogy basszus nem valami erős, de mondjuk nem zavar engem. A korábbi Loginál alapjárat alattira (szinte minimumra) kellett állítanom, hogy halljak valamit a hangból. Egy filmet néztünk már vele, de félelmetes és belegondolni sem merek, hogy milyen lesz a Sound Blaster Z hangkarival :B

Új hozzászólás Aktív témák