Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz kkrisi #12350 üzenetére
Persze, több mélyet tud sokkal egy 2.1-es, ebben a kategóriában meg főleg. Amúgy lehet, hogy jobb lenne TV-re 2.1, oda végülis nem kell olyan jó hangminőség. Mély hangok viszont sokat tudnak dobni a filmeken szvsz. Mindenesetre én nem hallottam sok hangrendszert, ebben az árkategóriában nem tudom melyik érné meg legjobban...
Szerk.: Megnéztem mik vannak PCgear-nél, mert jó cuccok vannak náluk. Egy hangyányival drágább mint a Logi, de sokkal profibbnak tünik: http://pcgear.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-stock.tpl&product_id=9092&category_id=69&option=com_virtuemart&Itemid=6Ha megveszed írj róla!
[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
Sziasztok!
Hangfalszett vásárlás előtt állok, kifejezetten számítógéphez szeretném őket. Igazság szerint a 2.1 es hangrendszerek között nézelődtem, mivel úgyis csak a géphez kell.
Amit néztem az a Harman/Kardon Soundsticks III. Tud valaki erről véleményt mondani? Esetleg ti mit ajánlanátok?www.kristofnagy.com
-
dudika10
veterán
válasz __H4X0R__ #12356 üzenetére
Első hiba, hogy 2.1-et keresel, második, hogy találtál egy rossz ár/érték aránnyal rendelkező rendszert. Hacsak nem a kinézet a lényeg, akkor ne a HK-t válaszd.
Keress inkább egy jobb sztereo párt meg mellé "egyvalami" hangkártyát. De legelőször írj egy összeget, amiből gazdálkodsz.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz __H4X0R__ #12358 üzenetére
Áh értem, szóval kinézetre érzékenyebb rétegről beszélgetünk.
Felettem linkelték már az Audioengine-t, ami jó is ha ilyen kis kompakt méretben keresgélsz.
De 70k-ba már belefér egy Prodpe Pro5-ös is, amit meghallgathatsz Budapesten, összevetheted drágábbakkal is. Vannak hibái, például a relatíve magas alapzaj, de tudom ajánlani ettől függetlenül. Persze meghallgatás kötelező.Ha van türelmed, akkor keresgélhetsz használt polcsugárzók és sztereo erősítők közt is. 70k-ból már lehet gazdálkodni.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz dudika10 #12360 üzenetére
Hmm elolvastam a Logout-on írt bejegyzésed a Prodipe Pro 5-tel kapcsolatban. Valóban szép darab, elgondolkodtató, meg is fogom nézni, hallgatni valamelyik üzletben. Márkákat még nézegettem, illetve még olvastam róluk, Bose, Denon Onkyo?
[ Szerkesztve ]
www.kristofnagy.com
-
viktorider
csendes tag
üdv !
az elmult hónapban sokat néztem ezt a topicot mivel én is mostanában vettem 2.1 -et .
a választásom az Edifier HCS2330 ra esett, a sok jó tapasztalat alapján..
hm hát gondoltam megosztom énis a tapasztalatomat a cuccal kapcsolatban , hátha segitek vele vkinek a jövőben ..
szóval .. 32 ezer körül tudtam hozzájutni a pc gearben .. sehol máshol kb nem lehet kapni ,szóval muszáj volt elfogadni ezt az árat.. hát nem a legolcsobb de ezvan..
hazavittem összepakoltam minden, itt negativumként annyit tudnék megemliteni hogy nekem az egyik magassugárzó rca -ja nem illeszkedik tökéletesen az erősitőbe.. igy mozgatás basztatás során elő tud fordulni h nem érintkezik a cucc :\ hát sebaj majd ha nagyon elegem lesz belőle visszaviszem (2 év gari) de egyenlőre nem nagy dolog..
2.1 lévén a vizsgálat során a basszuson ugygondolom nagy a hangsúly hm hát.. irják hogy a z2300 asnál böszmébb, azért ez sajnos nem igaz most pont egy olyat hallgatva irok (z2300) és hát ennek fél teljesitményen erőteljeseb , mellbevágobb a basszusa azt kell mondjam..
az én edifiermen a mélyhang kiemelést maxra veszem az erősitőn de ugy sem lehet ilyen teljesitményt tapasztalni rajta.
nyilván ha a mélyben nem király , a magasak szebben szólnak rajta, az edi kétutas még a logi csak egy. hm hát biztos szebb most igy egyiket a másik után hallgatva pár nappal , nem tudnám megmondani h minőségben szebben szól e az edifier , de élményben nekem a logi többet nyujt, ugyh ha én most választanám talán a logit választanámha gondoljátok később irhatok egy bővebb tesztet a logi vs edifierről (bár pont ezt a kettőt hasonlitotta össze valaki régebben ) plusz még azért sem lenne értelme szerintem mert a logit már nem igazán kapni .. , de azért ha valakinek kérdése van szivesen válaszolok..
mindent összevetve azért nem rossz vétel az edifier , talán a régebbi 25 ezres áron jobb vétel , de most sem mondanám szarnak egyáltalán talán tényleg csak a bsszus lehettne egy lehelletnyivel erőteljesebb ..
na csáá -
dudika10
veterán
válasz viktorider #12362 üzenetére
Ha a basszus erőteljesebb volna, akkor beállna a sorba a többi gyártó mögé.
Az, hogy a mélynyomónak a tüdődből ki kell préselnie a levegőt, az egy téves elképzelés.
A mélynyomó akkor jó, és akkor van jó helyen a szobában, ha észre sem veszed, hogy ott van, de nem hiányoznak a mély hangok sem.
A z2300 mélyét egy süket is kiszúrja bárhová is dugod a szobában, mert annyira nem illeszkedik a rendszerbe.
Hosszú távon fárasztó sokaknak, természetestől messze van, a térérzetet összepiszkítja mit a fene, egy mélyebb hangú ember beszéde a szubból szólal meg ami vicc...Lehet, hogy most nagyobb élményt nyújt így hirtelen, lehet, hogy szubjektíven jól szerepel számodra, de objektívebben nem jó.
(#12361) __H4X0R__: ezek közül konkrétan mire gondolsz?
Vigyázz, nehogy a nevet és a designt túlzott mértékben akarják megfizettetni veled.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz dudika10 #12363 üzenetére
Hát, rájöttem, hogy a kérdésem elhamarkodott volt. Megnéztem ezt a Bose Companion 20, illetve a Bose Companion 5-öt, de utána járva a dolgoknak, ez rendkívül rossz ár/érték arány, ha azt nézem, hogy ennyiből akár egy Onkyo HT-S5405 öt is vehet az ember, jó, persze tudom, hogy az már 5.1, de most csak az árat vetettem össze.
Mindenesetre elolvastam egy másik tag Logout-ján az Audioengine A2-ről írt cikket, és így első olvasásra az talán praktikusabbnak tűnik.
www.kristofnagy.com
-
dudika10
veterán
válasz Alex91 #12365 üzenetére
Amire apple dokkoló kerül akármilyen formában, az már jó ár/érték arányú nem lehet.
Philipset 120k-ért... 3kg-os össztömeggel... Még ha nem volnának előítéleteim, akkor sem választanám. Valószínűleg értelmesebben is el lehet költeni 120k-t.__H4X0R__: a Prodipe (és hasonlók) a maga 15 kilójával nem egy túl mobilis valami az biztos. Csak Te tudod mire van szükséged.
contaxg-t kérdezd meg az Audioenginnel kapcsolatban. Úgy rémlik, nála volt annó, ha most nincs is, biztos meg tudja mondani, hol tudod kipróbálni.[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
Hol tudom beszerezni legolcsóbban a G 1255A-t ahol személyesen is át tudom venni? És nem lenne hátrány, ha megbízható lenne a bolt!
Köszi!
-
contaxg
veterán
válasz dudika10 #12367 üzenetére
Köszönöm!
Én szeretem, mert elég jól szól még szimfónikusokkal is.
Van még egy nálam, a bemutató demo darab.
Elvihető komoly kedvezménnyel Valószínűleg átállok Focal-raA jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
_tRebroN_
tag
válasz __H4X0R__ #12358 üzenetére
Ezt is meghallgatnám a helyedben 40k hufért mérik jelenleg
Audioengine-t kéne meghallgatnom kíváncsi vagyok miért kerül ennyibe. -
_tRebroN_
tag
válasz dudika10 #12367 üzenetére
Nekem az a bajom az Audioengine-el, hogy műanyag borítású és némileg az gagyi hatást kelt nálam másfelől kínai ide vagy oda azért kíváncsi vagyok mit szólhat, de valószínűsíthetően van jobb a árkategóriában pláne, ha azt nézem, hogy Apple termékek mellé ajánlják, így már érthető is a árazás. Legalábbis szerintem
-
-
dudika10
veterán
-
Shing
őstag
válasz viktorider #12362 üzenetére
Én csak havernál hallottam a Z2300-at. De a mellbevágó basszus több hátrány mint előny szvsz. Elmentem 10m-re a hangrendszertől és már csak a mélyét hallottam kb... Középtartomány gyakorlatilag nem is volt, ami lett volna elnyomta a basszus.
Milyen hangkártyával hallgattad meg őket? Mindenesetre én kicseréltetném, hátha több gond is van a csatlakoztatáson kívül. -
kkrisi
senior tag
Hello!
Erről mik a vélemények?
SAL 20 ACTIVE -
_tRebroN_
tag
válasz szeva000 #12375 üzenetére
Könnyű zenére szerintem elég jó rock metálra lehet kevés lesz, de ez részben csupán a mély-közép méretéből is adódik persze dinamikában értem. Sajnálatos, hogy a gyenge forint miatt emelkedtek az árak, így már nem lehet olyan kedvező áron hozzájutni mint tavaly például.
-
_tRebroN_
tag
-
contaxg
veterán
válasz _tRebroN_ #12374 üzenetére
Egyrészt nem műanyag hanem fa, másrészt talán az egyetlen olyan PC sugárzó amit az egyik legkomolyabb audió szakújság, a Stereophile is tesztelt. Nem hibátlan termék, de ezzel vígan lehet zenét hallgatni és nem is rosszul. Soha nem nem írték, hogy ez Apple termék kiegészítő. Nálam jelenleg a 10 éves irodás XP gépen dolgozik. Méretéhez képest megdöbbentően jó hangja van!
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
_tRebroN_
tag
válasz contaxg #12383 üzenetére
Akkor lakkréteg van rajta vagy mi? Tök olyan hatása van a feketének meg a fehérnek mintha műanyag borítaná a hangfalat tehát a borítása tűnik annak ettől még szólhat kurva jól. Fából van ok de ettől még lehetett volna rajta egy borítás de ha nincs akkor ok.
Amúgy a feláras bambusz színű nagyon szépcsak hát 470 dodó az A5+-ért nagyon kemény érte. Nagyon durvát ingadozott a A5 ára tavaly ősz óta -
Isual
veterán
Sziasztok!
Mac minihez valami egyszerű 2.0-t keresek, lehetőleg fehére/ezüst, de ha fekete az sem a világ vége. Nem kell gyönyörű hangzás, csak megbízható legyen és lehetőleg minél olcsóbb
Üdv
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Isual
veterán
válasz __H4X0R__ #12392 üzenetére
jóval-jóval olcsóbb kell nekem - a lényeg, hogy jobban szóljon, mint a mini beépített csipogója, kis semmi - de megbízható - hangfal megtenné /10-15k főlé semmiképp sem megyek, a legelső valamirevaló 2.0-s hangfal jó lesz, ha fehér véletlenül mégjobb, de nem ez az elsődleges kritérium/
hogy tiszta legyen, ilyen kis apró sz@rokra gondoltam : 1, 2, 3 (de a sz#rok közül lehetőleg a legépkézláb legyen, viszont én nemértek ehhez, ezért kérek segítséget )
semmi olyan dolgot nem csinálok a minivel, amihez kell a jó hangminőség ... csak a beépített pittyegőnél többet akarok azért, minimális befektetéssel[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
-
Alex91
félisten
Creative t20, ez egy kicsit dragabb, de annyival jobb is.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest