Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
burriebonz
tag
Esetleg a modecom mc-hf40-el van e valakinek tapasztalata? Mert ez is erősen kacsintgat, meghát a fösvényebbik oldalamnak is jobban tetszene mint a JBL. Egyébként mindkettő átmeneti megoldás lenne, szóval nem támasztok túl nagy elvárásokat.
-
Ti4x
aktív tag
Nem hallottam őket, csak ez alapján mondtam : [link] Belenéztem ennek az oldalnak elég sok tesztjébe és a jobbfajta márkák közül teszteltek általában. Ez a Klipsch Editor's Choice-ot kapott és az egyik legmagasabb pontszámot kapta.
Egyébként mekkora a különbség hangminőségben a Genius SP-HF 1255A és a Creative Gigaworks T20 között? Árban kb másfélszeres, 10-16 körül mozognak és a Bit-tech.net-en elég jól felhúzták a T20at, míg egy másik tesztoldalon lehúzták a Geniust : [link] [link]
[ Szerkesztve ]
nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...
-
Slownz
senior tag
Olyan, mintha a körtét hasonlítanád össze az almával, teljesen más kategória a kettő.
Igazából azt kéne eldöntened, hogy 2.0 vagy 2.1 lenne az optimálisabb, és csak azután a konkrét hangfalat.
2.1 terén ilyen ársávban tökéletes választás a HCS-2330,
ha 2.0, akkor pedig az 1255A ellenfele az Edi 1600t vagy 1900t II lehet. -
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Ez tetszik nagyon:
http://www.pcx.hu/termek/genius-sp-hf-1800a-hangfal-49918
Vagy ehhez hasonló, olcsóbb hangfalat tud valaki?
Köszi -
Ti4x
aktív tag
válasz Slownz #11453 üzenetére
Igazából fogalmam sincs, melyik lenne a jobb muternak... Én magamnak biztos a 2.1et választanám a filmek és a játékok miatt, de anyám néha néz csak filmet, főleg romantikusat vagy dokumentumfilmet, ezekben meg nincs igény a jobb mély hangzásra. Főleg zenét hallgat youtuberól. Azért én szívesen meghallgatnám a különbséget mondjuk az Edifier R1900 és a HCS 2330 között. Mennyire más? Valami nagyon bóvli 2.1em volt ős régen, de azt nem tudom venni összehasonlítási alapnak. Sosem volt alkalmam jó 2.1et kipróbálni, csak 2.0t és 5.1et.
A legfontosabb szempont most nálam, hogy az egyszerű zenehallgatás melyiken lenne jobb. Nem "csőmetált" hallgat anyám, amihez kell erő, hanem Zoránt, meg olyanokat, amik az X-faktorban voltak mostanában. Jó ár/érték arányú legyen a hangfalpár vagy szett.
Ha 2.0-ról van szó, akkor a Genius 1255A (10e), a Creative T20 (16e) és a Edifier R1900 (25e) közötti árkülönbségek a minőségbeli különbséget is jelképezik, vagy az árugráshoz képest nem adnak akkora hangminőség különbséget? (Mondjuk a Geniusnál az Edifier R1900 több, mint kétszer annyiba kerülne. Okosan próbálok vásárolni, tényleg csak arra adok plusz pénzt, ami meg is éri a felárat.)[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
-
Ti4x
aktív tag
Egyik srác hasonlította össze a Creative T20at a Genius 1250nel és azt mondta, hogy a T20 tisztább magasakat és mélyeket adott. Igaz ezt az 1250-nel szemben írta, nem az 1255A-val. Nem tudom, itt a két Genius között mekkora a különbség...
Az Edifier R1900 és a Genius 1255A közötti különbség érdekelne inkább, ott van nagy ugrás.
[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
-
Khelben
nagyúr
válasz Vesztor87 #11461 üzenetére
Nem hallottam még az X230-at, de én egy X540-est cseréltem le az 1255-re és szerintem jobban jártam. Hallgattam a kettőt egymás mellett és a több mély messze nem ellensúlyozza a tisztább közép és magas tartományt. Az X540 tompa dobozhangú az 1255-höz képest. Gondolom az olcsóbb X230 is hasonló lehet.
-
harry
veterán
válasz Vesztor87 #11461 üzenetére
A loginál biztos jobb mindkettő.
Link: Most úgy nyilatkozni mindkettőről, hogy fogalmuk sincs a cuccról, csak annyit látnak, hogy Genius, meg az adatlapját, biztos érdemes.
Többször nem mondom: keress rá a topicban, találsz véleményeket. Hirtelen néhány, hozzáértőtől: [link], [link], [link], stbTheoretically, this damn thing oughta work now.
-
GRaul
őstag
Sziasztok!
Melyik az a legolcsóbb 2.1es hangrendszer aminek van optikai bemenete?Xbox 360 Slimhez lenne szükségem.
Üdv Misi
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Laptophoz vennék USB-s 2.0 hangfalat. A Genius SP-U150 -el van tapasztalata valakinek?
Általában egy ilyen 4W-os usb-s hangfaltól mit lehet várni? Ennek a Geniusnak ahogy nézem van magas-közép sugárzója, meg "lyuk" a mélyeknek. Ebből arra következtetnék hogy tud mélyeket, amit azért el is várnék. Vélemény?
Köszi -
redbull86
aktív tag
válasz NeoExDeath #11469 üzenetére
Szia ezt esetleg meg próbálhatod!
http://www.edigital.hu/Hangfal/EDIFIER_R600_2.0_USB_hangfal-p266303.html
Ez jó!
Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
Vesztor87
senior tag
Megvettem a 1255a-t. Hát öcsémnél hallottam a 1800a-t, nem tudom már melyik a jobb, de ez nem rossz Bár a mélyet kicsit keveslem, de tényleg szépen szól. Amim eddig volt, az egy Genius S200-as. Mondanom sem kell, hogy mennyivel szebben szól, de hát nyilván nem egy kategória
Köszönöm a tanácsokat -
harry
veterán
válasz Vesztor87 #11472 üzenetére
Én többnyire az elosztóval kapcsolom, úgy tudom nem gond.
Azért kell neki némi idő, mire bejáratódik rendesen.
Basszus: lehet, ám fontos megjegyezni, hogy amiatt is érezhető így, mert szebben szól a közép-magas tartomány, nem pedig egy puffogó mély van, ami azt elnyomja.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Vesztor87
senior tag
Kicsit utána olvastam, hát számomra érdekes dolog ez... hallgassak 24 órán keresztül URH rádiót mono módban, egymással szembe fordított hangfallal, úgy, hogy a hangfalak polaritását megfordítom (ezt hogy is kell?? cseréljem össze a jobb/bal oldal kábelét a hangfalban?).
-
Vesztor87
senior tag
Jólvan, csak simán zenét hallgatok rajta, hangerő kb 30-40%-on (Win rendszer hangerő 20-30%-on), basszus közép állásban, és a magas is középen. Amit furcsálltam, hogy a közép állás és a max basszus közt nem sok difi van:S Remélem javul
Össze hasonlíthatatlanul szebb mint a Logi S200 -
Pistabaaa
aktív tag
Vaterán találtam egy példányt, néha-néha szokott lenni (és Promedia 2.1 is volt egy fél éve).
Boltban már nem is nagyon fogsz találni, mert nem gyártják már ezt a szériát. 2005-ben jött ki, pár évig lehetett kapni, de a Klipsch azóta már felsőbb szegmensekben utazik.Én is csak jót olvastam róla, de pl. a volt Creative 250D-mről is, viszont a T20 sokkal szebben csilingelt, THX ide vagy oda.
-
Fehércápa
aktív tag
Sziasztok.
Itthonra kéne, youtube tinglitangli hallgatásához egy pár hangfal.
Fontos a mérete, ha lehet minél kisebb legyen,nincs sok hely az asztalomon.
Árban 10alatt lenne a tuti, bár olvastam az első hozzászólásban,hogy ilyen árkategóriában gyűjtsek még, de én beérném valami gagyibbal is.
Ezek a pár ezres Sweex stb designos hagfalak ilyen célra sem mennek el?
Köszi a válaszokat! -
Pistabaaa
aktív tag
válasz Fehércápa #11480 üzenetére
Nem tudom mennyire lesz leugatás, de tőlem egy ilyet kapott barátnőm tavaly, notebook recsegős hangszórói helyett, pici szobába. Méretben van kisebb, de ez már egész korrekten szólal meg. Ha teheted, próbáld ki valamelyik üzletben - Tesco-tól a plázákig kb. mindenhol láttam. (mellesleg van 2.1-es verziója is)
-
-
qfm
őstag
válasz redbull86 #11485 üzenetére
Nem feltétlen agresszivitás. Én is láttam már itt sok mindent, és volt amikor olyan adott tanácsot másnak, akinek semmi tapasztalata nem volt azzal hogy milyennek is kellene lennie. Ezt például nem csodálom, hogy nem nézték jó szemmel. Meg azt sem, mikor ajánlanak egy jó minőséget, és valaki mégis erősködik valami más mellett. Ha nem javasolják, de neki az kell, akkor nem itt kell vitatkoznia, hanem vegye meg, úgyse tudja mivel lett volna jobb a másik.
Az más kérdés, hogy az itt feltett kérdésemre én se kaptam választ, de ezt már megszoktam mostanában itt fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
redbull86
aktív tag
Nah igen igazad van,.. de akik úgymond "szakértőknek" valják magukat.
lehet sok másnak is nagy nagy tapasztalata,.
Nekem is volt több mint 20-25 külömböző hangrendszerem,.. mégsem mondom azt hogy szakértő, de aki érdeklődik olyan hangcucc iránt amivel kapcsolatba kerültem el mondom én is a véleményemet róla!
-
dudika10
veterán
válasz redbull86 #11487 üzenetére
Akkor engem helyből érdekelne a véleményed az Edifier R600-ról.
Vagy ha nincs vele tapasztalatod akkor mi alapján ajánlod már 3. alkalommal?Aki meg "széllel szemben hugyozik", az minden körülmények között levizelve (leugatva) találja magát elég hamar. És nem az lesz az agresszív aki leugatja és megindokolja, hogy iért, hanem aki erősködik a téves igaza mellett.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Fehércápa
aktív tag
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Max 5k-ért keresek hangfalat(lehet használt is). Valami jobb kinézetű kéne, nem túl borzalmas hangzással , irodába lesz unaloműzőnek.Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
redbull86
aktív tag
Meg érkezett az Edifier R600!!!!!!
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz Pistabaaa #11481 üzenetére
Én is épp barátnőnek keresek usb-s 2.0-ás hangfalat notihoz, és elsőnek pont azt a logi-t néztem ki amit te is linkeltél. Azonban mindenki azt írja róla egy review-os oldalon, hogy NE, mert szar, általában mindenki arra panaszkodik, hogy pár hónap után bizonyos hangerő alatt elkezd recsegni. Most a Genius SP-U150 a kinézett, nem túl nagy, kellően design-os, bízom benne jó lesz. Ezzel nincs tapasztalata valakinek esetleg?
Az Edifier biztos jobban szól, mint hangfal jobban is néz ki, ha magamnak venném valszeg inkább azt választanám de itt más szempontok erősebbek
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz NeoExDeath #11495 üzenetére
Bár az elmúlt hónapokban nem használta sokat a lakótársak miatt, de nála nem jelentkezett semmi probléma. Viszont összehasonlítási alapom nincs más ilyen kategóriájú hangszórókkal.
Egyébként ez nem USB-s, ha ez szempont, akkor nem ez lesz a nyerő.
-
redbull86
aktív tag
válasz NeoExDeath #11495 üzenetére
Te tudod,..
De nem nagyon értem milyen szempontok alapján választol!
-
_tRebroN_
tag
válasz redbull86 #11494 üzenetére
Na akkor bejáratást követően jó pár hét múlva már bátran ajánlhatod (vagy nem), ha vki kérdezi, hogy milyen esetleg egy blog bejegyzést is megér nem olvastam vissza, de ha igaz amit dudika ír és tényleg ezt ajánlottad már itt többször 0 tapasztalattal akkor az nem igazán nyerő.
-
redbull86
aktív tag
válasz _tRebroN_ #11498 üzenetére
A bejáratás is jelenleg is folyik,. és tudom hogy még fog változni a hangja,.. de már most is remek,..
És az egy dolog hogy 2X1,2W nak írják,. többnek lehet érezni.Eddig is kellemesen csalódtam benne mind kinézetben.
Bloggot akarok is róla írni csak nincs még meg a telefon amivel akarom a fotókat csinálni!
(N95 Donor ra lenne szükségem)Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest