Új hozzászólás Aktív témák

  • viktorider

    csendes tag

    üdv !
    az elmult hónapban sokat néztem ezt a topicot mivel én is mostanában vettem 2.1 -et .
    a választásom az Edifier HCS2330 ra esett, a sok jó tapasztalat alapján..
    hm hát gondoltam megosztom énis a tapasztalatomat a cuccal kapcsolatban , hátha segitek vele vkinek a jövőben ..
    szóval .. 32 ezer körül tudtam hozzájutni a pc gearben .. sehol máshol kb nem lehet kapni ,szóval muszáj volt elfogadni ezt az árat.. hát nem a legolcsobb de ezvan..
    hazavittem összepakoltam minden, itt negativumként annyit tudnék megemliteni hogy nekem az egyik magassugárzó rca -ja nem illeszkedik tökéletesen az erősitőbe.. igy mozgatás basztatás során elő tud fordulni h nem érintkezik a cucc :\ hát sebaj majd ha nagyon elegem lesz belőle visszaviszem (2 év gari) de egyenlőre nem nagy dolog..
    2.1 lévén a vizsgálat során a basszuson ugygondolom nagy a hangsúly hm hát.. irják hogy a z2300 asnál böszmébb, azért ez sajnos nem igaz :) :( most pont egy olyat hallgatva irok (z2300) és hát ennek fél teljesitményen erőteljeseb , mellbevágobb a basszusa azt kell mondjam..
    az én edifiermen a mélyhang kiemelést maxra veszem az erősitőn de ugy sem lehet ilyen teljesitményt tapasztalni rajta.
    nyilván ha a mélyben nem király , a magasak szebben szólnak rajta, az edi kétutas még a logi csak egy. hm hát biztos szebb :) most igy egyiket a másik után hallgatva pár nappal , nem tudnám megmondani h minőségben szebben szól e az edifier , de élményben nekem a logi többet nyujt, ugyh ha én most választanám talán a logit választanám :)

    ha gondoljátok később irhatok egy bővebb tesztet a logi vs edifierről (bár pont ezt a kettőt hasonlitotta össze valaki régebben ) plusz még azért sem lenne értelme szerintem mert a logit már nem igazán kapni .. , de azért ha valakinek kérdése van szivesen válaszolok..

    mindent összevetve azért nem rossz vétel az edifier , talán a régebbi 25 ezres áron jobb vétel , de most sem mondanám szarnak egyáltalán :) talán tényleg csak a bsszus lehettne egy lehelletnyivel erőteljesebb ..
    na csáá

Új hozzászólás Aktív témák