Wii U - a családi csomagok

A Nintendo új, kifejezetten családok számára szánt csomagokat mutatott be, amik egyelőre csak Japánban lesznek elérhetőek.

Két csomag lesz, mind a kettőben az alapot egy 32 GB-os Wii U Premium adja majd, ami lehet fekete vagy fehér. A két csomag közötti különbség az árakon felül természetesen a tartalmukban lesz.

Az egyik kiadásban a Wii U Premium mellett helyet kap a New Super Mario Bros. U, a Wii Party U, egy Sensor Bar, egy Wii Remote és 30 napos  próbalehetőség az új karaoke szolgáltatáshoz.

A második változatban szintén helyet kap egy Wii U Premium fekete vagy fehér változatban, a New Super Mario Bros. U, a Wii Party U, a Wii Fit U, egy Sensor Bar, egy Wii Fit Meter, egy Wii Remote és szintén egy 30 napos próbalehetőség a fentebb említett szolgáltatáshoz.

Előbbi 32 800 jenes árral kerül a polcokra, utóbbi 34 800 jenes árcédulát kap. Japánon kívüli megjelenésről egyelőre nem esett szó.

Azóta történt

  • Wii Party U - trailer

    A sport és fitnesz játékok mellett van még egy sorozat a Nintendo repertoárjában ami a család és barátok összehozására született meg.

Előzmények