Új kiegészítőt kap a Cities: Skylines (PC)

Úgy tűnik, hogy a Paradox is kedveskedni akar a városépítő rajongóknak. Bejelentették a Cities Skylines új nagy kiegészítő csomagját, amely a Mass Transit névre hallgat és ahogy az a nevéből már kikövetkeztethető, ez a csomag leginkább a tömegközeledés lehetőségeinek kiszélesítésére fókuszál. A játékban lesz lehetőség komp, nyeregvasút (monorail), léghajó és felvonó használatára is.

A Mass Transit megjelenési dátumáról nem közöltek konkrétumot, csak a szokásos "hamarosan érkezik" szlogent, így várhatóan még tavasszal befut. Az árat sem közölték, de figyelembe véve az előző nagy kiegészítő csomagokat nagy valószínűséggel 13-15 euró környékére várható.

Azóta történt

Előzmények

  • Xbox One-ra is megjelenik a Cities: Skylines

    A két éve megjelent játék tavasszal a Microsoft konzoljára is ellátogat.

  • Cities: Skylines After Dark DLC

    A SimCity-t a trónról leütő városépítős játékhoz kijött az első letölthető kiegészítő, amely rengeteg extrát tartalmaz, noha a játék alapvető menetét nem változtatja meg.

  • Cities: Skylines teszt

    Az EA nyitva hagyta a kaput, a Cities: Skylines pedig mindazt tudja, amit a SimCity-nek kellett volna tudnia manapság. Ettől még nem lesz tökéletes, de hazai pályán sóz oda a nagy klasszikusnak.