Túlélő Születik: Tomb Raider 9 a következő Game Informerben?

Habár az alábbi információk egyelőre csak pletyka szintjén kezelendőek, de azért érdemesnek tartottam megemlíteni, hogy a következő Game Informerben talán - ha minden igaz - végre konkrét információkat, esetleg képeket is láthatunk majd a készülő Tomb Raider 9-ről.

A fenti artwork állítólag a december 6-án megjelenő Game Informerből származik. A hajóroncsot ábrázoló fotóról ugyan semmiféle hivatalos megjegyzés nem érkezett, azonban szinte valamennyi játékokkal foglalkozó oldalon elindult, majd elterjedt az a pletyka, hogy a kép a készülő Tomb Raider 9 egyik koncepciós rajza.

Korábban mi is rendszeresen megosztottuk veletek a friss információkat Lara Croft készülő új kalandjáról, így már tudhatja mindenki, aki olvasta őket, hogy az új játék voltaképpen előzménynek készül, melyben a fiatal és tapasztalatlan főhősnőnk (lányunk) egy hajótörés következtében ismeretlen, misztikus szigetre vetődik Japán partjai közelében. Mivel ezúttal nem a tapasztalt sírrablót irányítjuk, így nem lesznek kifogyhatatlan lőszerrel bíró pisztolyaink, sem mágneses csáklyánk, az elénk kerülő akadályokat a magunk erejéből, illetve a szigeten talált, és a legyőzött ellenfeleinktől megszerzett eszközök segítségével leszünk kénytelenek megoldani. Izgalmasan hangzik, kíváncsi vagyok, mit hoznak majd ki belőle.

Egy új weboldal is elindult, melyen szintén az említett fotó volt megtalálható - mostanra már csak a felirat maradt -, ami azt jelenti, hogy amennyiben tényleg a Tomb Raider 9-ről van szó, akkor az új epizód címe az lesz, hogy: "Tomb Raider: A Survivor is Born" ?

Természetesen ezek pusztán találgatások, azonban egy kis reményt lehet fűzni a dologhoz, hiszen a Crystal Dynamics korábban már megemlítette, hogy 2011-ben számíthatunk a Tomb Raider széria folytatására, és akkor pedig lassan ideje lesz róla konkrét információkat is közölniük.

Azóta történt

Előzmények